Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine leonarda da Vinci yi mi kullandiniz aceba
    bilek la bu pırasa sapı mı!
    4 kişiydik, ayrı mesele.
    GaCCaLL, Bulent78 ve gmsi61 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Arkadaşlar ipone 10.4 yağ alıcam 4 Litrelik 2 tane alırsam hediye çeki kullanıyorum.
    4 Litresi 100 TL ye geliyor...
    İsteyen varsa 100 er liradan alabiliriz
    Bu arada normalde 135 TL 4 Litre Fiyatı

omertsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Merhaba arkadaşlar, Ankarada motosiklet kullanıcılarının sohbet ettiği açık forum sayfası bulmuşken aranıza katılmak istedim.
    Öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım, evliyim, keçiörende oturuyorum, karabüklüyüm. vs.
    motor geçmişim ve kullandığım şehirler şu şekilde:
    mondial 151 RS Karabük
    honda activa Konya (öğrenciyken paket serviste çalıştım)
    mondial 250mct Ankara
    honda cbf150 Ankara
    2 yıl önce turlar geziler yapan kimseyi bulamamıştım burada yada bana denk gelmedi yalnız gezmekten sıkılınca motorumu satmıştım.yakın zamanda scooter aldım sırf eşimede öğretip 2 motor gezmek için.
    Şimdi gelelim konumuza hazır burada güzel bir sinerji oluşmuşken aranıza katılmak istiyorum.
    araç ihtiyacından değilde zevk için bir motor düşünüyorum cbf düşük geldi biraz daha güçlü süpersport merakı aldı beni şimdi ise CBR250 GT250R arasında kalanlardanım, honda bence göründüğü gibi bi motor dıştan ne görüyorsan üzerinde o hissi ve güveni alıyorsun, öte yandan GT250R a baktığımda daha heybetli tabi ama süspansiyonları nasıldır? virajda güven verir mi? aklımda hep japonlar kalırmı bilmiyorum.
    Diğer seçeneğim ise FZ6 fazer buda eşimle çift kişi rahat olabileceği için sırf konfor yani gerçi 2 motosiklet kullanabilirsek kesinle FZ6'yı silerim aklımdan.
    Siz ne tür motorlar kullanıyorsunuz ve bana ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum 1 veya 2 sezon kullanacağım sonra klasik Türk ailesi modunda ilerler diye düşünüyorum hayatım.
    Şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Alıntı omertsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, Ankarada motosiklet kullanıcılarının sohbet ettiği açık forum sayfası bulmuşken aranıza katılmak istedim.
    Öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım, evliyim, keçiörende oturuyorum, karabüklüyüm. vs.
    motor geçmişim ve kullandığım şehirler şu şekilde:
    mondial 151 RS Karabük
    honda activa Konya (öğrenciyken paket serviste çalıştım)
    mondial 250mct Ankara
    honda cbf150 Ankara
    2 yıl önce turlar geziler yapan kimseyi bulamamıştım burada yada bana denk gelmedi yalnız gezmekten sıkılınca motorumu satmıştım.yakın zamanda scooter aldım sırf eşimede öğretip 2 motor gezmek için.
    Şimdi gelelim konumuza hazır burada güzel bir sinerji oluşmuşken aranıza katılmak istiyorum.
    araç ihtiyacından değilde zevk için bir motor düşünüyorum cbf düşük geldi biraz daha güçlü süpersport merakı aldı beni şimdi ise CBR250 GT250R arasında kalanlardanım, honda bence göründüğü gibi bi motor dıştan ne görüyorsan üzerinde o hissi ve güveni alıyorsun, öte yandan GT250R a baktığımda daha heybetli tabi ama süspansiyonları nasıldır? virajda güven verir mi? aklımda hep japonlar kalırmı bilmiyorum.
    Diğer seçeneğim ise FZ6 fazer buda eşimle çift kişi rahat olabileceği için sırf konfor yani gerçi 2 motosiklet kullanabilirsek kesinle FZ6'yı silerim aklımdan.
    Siz ne tür motorlar kullanıyorsunuz ve bana ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum 1 veya 2 sezon kullanacağım sonra klasik Türk ailesi modunda ilerler diye düşünüyorum hayatım.
    Şimdiden teşekkür ederim
    Merhabalar öncelikle hoşgeldin diyelim...
    Motosiklet hyosung ve honda arasında kaldıysan benim tercihim kesinlikle ve kesinlikle Cbr 250 olur.Altın elbiseli adamın 250cc karşılaştırması var izleyebilirsin ;)

Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Hoşbulduk, onu izlemiştim hatta ezberledim diyebilirim o eski kasa için söylenen kronik sorunlar diye düşünmüştüm 2011 ve üstünde de hala krank kırma sorunu yok diye biliyorum ama güzel gidip durmama konusunu hiç bilmiyorum aynımıdır ikisini de kullanan varmıdır forumda malum 2 kişi binildiğide olacak toplam 150 kilo ile gidebilmesi ve sağlıklı durabilmesi lazım.

hyosung kullanıcılarıda hondacılarda malından memnun ikisininde + ları var ve iki tarafta birbirine düşman kesilmiş durumda. bana kullanıcı olarak önerebileceğiniz çevrenizde motor varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Alıntı kalafatoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar öncelikle hoşgeldin diyelim...
    Motosiklet hyosung ve honda arasında kaldıysan benim tercihim kesinlikle ve kesinlikle Cbr 250 olur.Altın elbiseli adamın 250cc karşılaştırması var izleyebilirsin ;)
    Hoşbulduk, o vidyoyu izledim hatta ezberledim diyebilirim ayrıca şu hyosung altın elbiseli adamın değerlendirmesinide öyle, kronik sorunları eski modellerde kaldı diye duydum en azından krank kırma olayı ama iyi hızlanıp durmama durumu konusunda şüpheliyim ikisinide kullanmadım sonuçta çevrede olmayınca kendim değerlendirecek fırsatım olmadı.

Bu modellerin ikisinide kullanan ama kullanan benim gibi öngörüşlü davranıp hyosung u kafadan silmeden objektif davranacak yorumları çok merak ediyorum.
    2 kişide sıklıkla kullanılacağından buna dayanıklı , kalkışta ve duruşta iyi olması benim için en büyük avantaj olur. Teşekkürler

İhtiyarbebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Ahali merhaba. sezon açılmadan buraya da kaydolam gezileri ve boş muhabbetleri kaçırmayam dedim. eskilerden kim kaldı eeeey gidinin ey taygır ahmet ben küstahta derlerdi namıma
    Sadece sürerim

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Hyosung GT250R AEA inceleme videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=-GTUULb_VKQ

Diğer taraftan bu forumdan Erhan Abs'li fazer'ını satıyor. Tavsiye ederiz...
    Redmoon ve erro bunu beğendiler.

DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Oncelikle hos geldiniz bende yillardan beri icmde olan tutkuyu sonunda gercege cevirebildm. Gecen hafta cbr 250 r aldm. Zamaninda cok okudum cok arastirdm. Gonlmde yatan baslangic icin kawa 250 idi ama sifr fiyati inanilmaz yuksekti Cbr a yoneldm bende. Hyosung mu honda mi bilmem ama ben su ana kadar herseyinden memnunum. Hyo cu arkadaslara da bi danis. Kidemli cbr kullanicilarina da bi danis aramiza katil ;)

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahali merhaba. sezon açılmadan buraya da kaydolam gezileri ve boş muhabbetleri kaçırmayam dedim. eskilerden kim kaldı eeeey gidinin ey taygır ahmet ben küstahta derlerdi namıma
    bildim seni genc
    hoşgelmişsin.

Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Tekrardan hepinize selamlar olsun, dün bikaç tane hyosung kullanıcısıyla sohbet etme şansı buldum (yolda gördüğümü arabayla takip ettim durduğunda konuşabildim desem daha doğru olur :D )sanırım benim aklıma takılan sorunlar yeni modellerdede çözülmemiş durumda. bunun dışında farklı forumlarda gt250r kullanıcılarıda bunu destekliyor, yok kaliperdi fren aksamı ve diğer parçaları falan bu kadar masrafdan sonra zaten orta halli 600f 2.el fiyatına denk geliyor gereksiz buldum. cbr250 bana daha çok hitap ediyor sanki özellikle dolphin2306 üyenin motoru beya dikkatimi çekti kazasız belasız sürüşler inşallah.

Ayrıca dikkatimi çeken bi husus daha var ki insanların karakteri ile motor tercihleri uyuşuyor, konuştuğum gt50r kullanıcılarının hepsi ve trafikte sadece görüdüğüm kullanıcıların büyük çoğunluğu apaçivari insanlardı böyle ben bu motoru aldım sonrada küçük dağları ben yarattım havasında tipler.anlaşılan bu motora binince çevrende ki motorlarda bu şekilde gelişiyor. ev alma komşu al mantığıda benim gt merakımı tamamen törpülemiş oluyor.

yeni çıkacak R25 hakkında bilgisi olan varmı? beklenmeli ve görülmeli mi yoksa vakit kaybetmeden cbr250r alınmalımı?

Herkese herşey için teşekürler.

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Abi sezona girmeden cbr al, çeyrek altın gibi değer kaybetmez, baktın hitap etmedi biraz biner satarsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Makine bakımda, sezona hazırlanıyor...

erro bunu beğendi.

Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Bugünhonda servisine gittim 2014 mayısta gelecek dedi, şimdilik 2.el düşünüyorum varmıdır çevrenizde temiz cbr250 10bin tl ve altı

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı omertsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugünhonda servisine gittim 2014 mayısta gelecek dedi, şimdilik 2.el düşünüyorum varmıdır çevrenizde temiz cbr250 10bin tl ve altı
    1 hafta önce deseydin yine tanıdık forumda xismail sattı motorunu hemde uygun bir fiyata gitti,
    çarşambaları toplanıyoruz zaten ekipte cbr250 kullanıcıları da mevcut birebir görüşüp konuşma imkanın olurdu ama bugünde kimse yazmamış buraya toplanacağız diye,
    oda bizim hatamız..

Ahmet sende tekrardan hoşgeldin.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı novablue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sezona girmeden cbr al, çeyrek altın gibi değer kaybetmez, baktın hitap etmedi biraz biner satarsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Makine bakımda, sezona hazırlanıyor...

http://i.hizliresim.com/x8p2bQ.jpg

http://i.hizliresim.com/KPX6k5.jpg

http://i.hizliresim.com/KDn62v.jpg

http://i.hizliresim.com/KPX6M5.jpg
    Güzel,,,, Mekan neresi, size ait bir garaj felan mı ??
    #sürenadam

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel,,,, Mekan neresi, size ait bir garaj felan mı ??
    olum şu buluşmalara gel de iki sohbet et milletle kim hangi ustaya götürüyor motorunu bil...
    yaşamkentte apoyla leventin yeri...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------

Alıntı novablue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung GT250R AEA inceleme videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=-GTUULb_VKQ

Diğer taraftan bu forumdan Erhan Abs'li fazer'ını satıyor. Tavsiye ederiz...
    satılmıştır

Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 hafta önce deseydin yine tanıdık forumda xismail sattı motorunu hemde uygun bir fiyata gitti,
    çarşambaları toplanıyoruz zaten ekipte cbr250 kullanıcıları da mevcut birebir görüşüp konuşma imkanın olurdu ama bugünde kimse yazmamış buraya toplanacağız diye,
    oda bizim hatamız..

Ahmet sende tekrardan hoşgeldin.
    sorun değil önümüzdeki ilanlara bakalım bidahaki toplanmanıza gelmek isterim mekan neresi dediniz? şimdilik motorsuz kabul edermisiniz

DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Tabiki motorsuz da olur. Ben ilk başta arabayla katılmıştım rahat ol ;)

Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Tamam o zaman haftaya sizinleyim nerde nasıl buluşuyosunuz bana adresi yazarmısın omertsen@gmail.com özelden de olabilir.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum şu buluşmalara gel de iki sohbet et milletle kim hangi ustaya götürüyor motorunu bil...
    yaşamkentte apoyla leventin yeri...
    Bidaha hiç bir toplantıyı kaçırmıycam erhan abi.

Böyle bir garajım olsun istiyorum belki, çok mu...
    #sürenadam

Motosikleti
    2010 gv 250
    sa. arkadaşlar. küçük bişi sorcam. bnm akü bitmişde bitanecik nerden bulabiliriz gv 250 için. ama soleyim 4.44 demeyin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler