Arkadaşlar yeri burası mıdır bilemiyorum ama ankaradaki arkadaşlara danışmam gereken bir durum var bu hafta seçimler için ankaraya gelicem gelmişken de annem için ekipman alıcam artçım olucak kask mont vs... ama ankarada nerden ekipman alınır nerede motosiklet ekipmanı satan yer var bilmiyorum... öyle ahım şahım markalar olmasına gerek yok ls2 kask ve uygun fiyatlı bir mont düşünüyorum?? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Hakan sana bişi sorucam arkadaş için Bandit 600 S ile ilgileniyoruz, tavsiye eder misin? daha büyük motor tavsiye edersen, arkadaşa fazla gelir. Çünkü Er-6 ya da Mt-03 yerine bunu düşündük. Ne dersin? Sonuçta şehir içine de uzun yola da gidecek motor değil midir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Buda benim ilk goz agrim. Beyaz atim. Bugun, uyandirdim BP de karnini doyurdum. Sonra yikadim, sagini solunu zincirini yagladim . yarin 300 km gezwcez. Hava da guzel
2 gundur tek geziyorum pazar aksama dogru gelebilenlerle bahcelide felan bi cay icelim istersenz
dostlar demin bir motosiklet kazası geldi
tam korumanın faydasını yine gördüm
ayrıca kaliteli bir kask almanın ve kaskın bağını takmanın önemini gördüm
Günaydın Ankara MT. Hava da pek bi güzelmiş
Kimseden herhangi bir ses çıkmadı bende bastım mogana geldim. Gezmek veya katılmak isteyen olursa mesaj gönderebilirler. Iyi pazarlar
Aksamlari turlamak isteyen olursa arkadaslik edebilirim. Bende Bos bos dolaniyorum rodaj icn
limited street fighter edition.
çok sayko!
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
o iş tamam beyler,
motoru 938 metre rakıma indirmeyi başardık.
Yine leonarda da Vinci yi mi kullandiniz aceba
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)