tüm angaralılara selam,gt 250r kullanıcısıyım,sizlerin arsın katılmaktan mutluluk duydum.milli eğitim bakanlığında çalışıyorum,yanlış yere yazdıysam da kusura bakmayın herkese saygılar
Yanlış yere yazdınız... Bu akşam 6.30 dan sonra Geçnlik caddesi, döngel sokak başındaki sefa kafeye gelmeniz gerek, oradaki dilek kutusuna yazarsanız bunları olabilir. Belki birkaç motorcu teletabiyle de karşılaşabilirsiniz (Her çarşamba oradayız).
Bu aralar çok tatktım ben bu "teletabi"lere,,,taktımtabi !
#sürenadam
İyi akşamlar ANKARA MT
Bende bi suzuki gsxr600 k7 var Stator+konjektör+Yağ+filtreler+Buji+Direksiyon amortisörü değişecek usta tavsiyesinde bulunacak var mı ? fiyat lazım da bu cumartesi yaptırmak için
Çayyolu tarafı uzak olmayacaksa tavsiye edebileceğim bir usta var.
Abi Konutkent 1'den Yaşamkent'e arkadaki yoldan giderken, Continental lastikçi var, onun arkasında tavsiye edebileceğim iki yetenekli ve deneyimli usta var. Bulmak zor olacaksa buluşup götürebilirim.
Bu konut 1 ile 2 nin arasindan yasam kente gidisi diyorsun degil mi?
Bulurum herhalde olmazsa berbaer gideriz. Bu arada belli bir markanin ustasi mi yoksa genel genel mi?
Bir de motosiklet lastigi satiyolar mi?
Baya bir soru oldu kusura bakma sag ol...
Oralarda usta varmıydı ya hiç görmedim, öğrendiğim iyi oldu..
ulem ne buldum yaa
Selam Ankara'lı motosiklet sever kardeşler,
Tamirci usta falan deyince bi sorayım dedim.
Salcano Wolf yada Mondial mcx düşünüyorum.. Bu motorlardan hangisini alırsam usta ve servis konusunda sıkıntı çekmem bilginiz var mı acaba. (Kızılay-Ulus-Altındağ-Keçiören-Çankaya bana en yakın yerler)
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
vejihi, 2 türlü gidebilirsin servise, ilk yöntem olarak;
konutkent 1'in içinden geçip siteyi bitirip dümdüz devam ediyosun, ilk 4 yol ağzından devam ederken hemen sağda continental
diğer yol ise; çayyolu'ndan gelirken konut2,ye girmeyip düz devam ediyorsun, sağda avrupa mahallesi kalıyor, dümdüz devam ediyorsun, yol yavaştan sağa kıvrılarak devam ediyor. bahsettiğim 4 yola gelince sola dönüyorsun continental orada, hemen onun arkasında kalıyor.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bi buluşma gezi tarzı bir şey ayarlasakta hava güzel iken binsek 😃😃😃
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)