Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı stalnoy kon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Syanur -
    aynen, hay yaşa, mesela hakan'ın ne dediğini gerçekten anlamadı.. çok genel, güvenli sürüş sistemindeki bir mantık hatasından bahsediyordu hakan.. yani evet güvenli sürüş, imha olmayalım, dikkatli gidelim, ama bunu tamamen trafik kuralları üzerinden ele almak çok gülünç.. e o zaman hepimize 125 lik bi motosiklet yeter, çünkü yasal hız limiti 120 de bitiyor(sollamalar hariç). mesela hakan'ın sorduğu bu soruya cevabı çok alakasızdı bence..
    Evet Hakan'ı tamamen yanlış anladı Ama ne kadar rahat bir insan gibi görünse de o kadar kalabalık var karşında hafif bir konsantrasyon sorunu yaşanabilir. Ben bile bazen anlattıklarını takip edemedim dikkatim dağıldı 3 saat dile kolay..
    stalnoy kon bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Nereye götürdünüz la adamı akşam

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Gece daha iyiydi muhabbet, Polat bi ara direk muhabbet etti, ona oyle diyon buna boyle diyon diye elestirilerini de siraladi adama her ne kadar durust ve aciksozlu de olsa, kamera olmayinca daha bi aciksozlu oluyo onu gormus olduk Cok zevkli bi sohbetti. Valla Ankara da yapsin bu sekilde canli youtube programini, her hafta giderim arkadas.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Yarin ankara da gezmece var mi?

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Eveettt, bugün zor da olsa pilot power 3 leri taktırdım motora. Havanın süper yağışlı olmasından dolayı bişi yapamadım tabii, tıpış tıpış eve geldim ama gelirken freni denedim, 1. viteste kısa ve ani gaz açışlar yaptım, gördüm ki daha sıfır lastik olmasına rağmen, bu yağmurlu havada, eski lastiklerimin kuru havada düştüğünden daha geç patinaja düşüyor. O derece iyi geldi bana. İlk dega bu kadar yumuşak lastik kullanıyorum, bakalım havalar güzelleştikçe tavuk şeritlerini azaltma çalışmaları da yapıcam işallah. Şimdilik lastik için gayett iyi diyebilirim. İlerde kullandıkça daha net anlarım umarım aradaki farkı.

vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveettt, bugun zor da olsa pilot power 3 leri taktırdım motora. Havanın süper yağışlı olmasından dolayı bişi yapamadım tabii, tıpış tıpış eve geldim ama gelirken freni denedim, 1. viteste kısa ve ani gaz açışlar yaptım, gördüm ki daha sıfır lastik olmasına rağmen, bu yağmurlu havada, eski lastiklerimin kuru havada düştüğünden daha geç patinaja düşüyor. O derece iyi geldi bana. İlk dega bu kadar yumuşak lastik kullanıyorum, bakalım havalar güzelleştikçe tavuk şeritlerini azaltma çalışmaları da yapıcam işallah. Şimdilik lastik için gayett iyi diyebilirim. İlerde kullandıkça daha net anlarım umarım aradaki farkı.
    Hocam hayirli olsun guzel gunlerde kullan.

Ben de bu ay lastikleri degistirmeyi dusunuyorum ve pilot power 3 ile Diablo rosso II arasinda kararsiz kaldim. Michelin'lerin fiyatlar biraz daha uygun gorunuyor.

Muhtemelen ebatlar da aynidir, sen nerede ve kaca taktirdin?

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ben ulus Yibanın arkasında bi ustada taktırdım ama cinicilere gidip balans yaptırdım üzerine bi de. Ciniciler bana eskileri sök yenileri tak balans 50 lira dedi, çok uygun bence. Orda yaptırabilirsin direk. Hatta ciniciler de michelin satıyomuş, ordan bile alabilirsin fiyatlarına bakıp. Rosso 2 de olabilir bir arayıp sormanı tavsiye ederim.

Motosikleti
    Orayi bilmiyorum ama bi arar sorarim. Ben Ulusan'dan fiyat almistim sokme takma balans dahil 1120 gibi bir rakama cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Lastikler kaca mal oldu?

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    1030 fiyat, sökme takma balans bana 100 e yaklaştı ama ciniciler de 50 liraya cok daha hızlı yapılıyor valla. Ulusanı geç bence. Çevik kuvvetin arka tarafındaki sanayi var ya, bisürü lastikçi var orda, kime sorsan gösterirler, netten de bulabilirsin telefon falan. Ahan da buldum harita linkini.

https://maps.google.com/maps?ie=UTF-...d=0CI4BEPwSMAo

Motosikleti
    Eyvallah, tekrar gule gule kullan.
    Bulent78 bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1030 fiyat, sökme takma balans bana 100 e yaklaştı ama ciniciler de 50 liraya cok daha hızlı yapılıyor valla. Ulusanı geç bence. Çevik kuvvetin arka tarafındaki sanayi var ya, bisürü lastikçi var orda, kime sorsan gösterirler, netten de bulabilirsin telefon falan. Ahan da buldum harita linkini.

https://maps.google.com/maps?ie=UTF-...d=0CI4BEPwSMAo
    Yanlış link
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Selamlar, dün gece aşağıdaki ilanı kendi motosikletimin fotoğraflarıyla gördüm. Benimle bir ilgisi yoktur. İlanı görünce motorum çalındı sandım. Baktım ki İlanı veren kişi bir şey danışmak için uğradığım şaşmazda bir usta, mekan ustanın dükkanı, motor benim. Hatta bazı chopper'cı arkadaşlarım da bu ustaya gidiyor ve seviyorlar.

Gece yarısı; Ben aradığımda ilk başlarda açmadı, hemen ilanı kaldırdılar. Sonra mesajlarımın üzerine geri döndü ve "Ne motoru ne ilanı gibi" konudan haberi yokmuş gibi davrandı. Sonra itiraf etti; Benden habersiz olarak benim motorun fotoğraflarını kendi tamiranesinde çekmiş. Bir arkadaşının kazalı ve kilometresi düşürülmüş VFR'sinin fotoğraflarını çekemeyince benimkinin fotoğraflarını (plakası görünecek şekilde) benden izinsiz olarak kullanmışlar. Önce arkadaşın motoru ilanı o vermiş dedi, sonra benim alakam yok sadece ilanı verdim dedi. İlanı veren ben değilim sadece topluyoz dedi.

Sonuç olarak cumartesi günü bu ilan verildiğinde gören arkadaşlar olduysa, ve özelikle motorun eski sahibi, bu ilanın benimle ilgisi yoktur. İlanın oradaki bilgilerle de ilgisi yoktur. Aldıktan sonra üzerine çok çok fazla kar koyup satıyormuşum gibi anlaşılmasın.

İlgili ilan;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54112746/detay
    ilan no:154112746

Bilginize...

Motosikleti
    VFR 800 A
    Bugün motor süren var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı novablue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benden habersiz olarak benim motorun fotoğraflarını kendi tamiranesinde çekmiş. Bir arkadaşının kazalı ve kilometresi düşürülmüş VFR'sinin fotoğraflarını çekemeyince benimkinin fotoğraflarını (plakası görünecek şekilde) benden izinsiz olarak kullanmışlar.

İlgili ilan;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54112746/detay
    ilan no:154112746

Bilginize...
    Yeri neresi hocam bu ustanın sadece yeri neresi ?

Motosikleti
    VFR 800 A
    Adresini net bilmiyorum. Semtini ve adını yazdım yukarda. Dikkatli olun. Aslında hedef göstermek de doğru değil zaten. Gün gelir tanışırsanız aklınızda bulunsun

Motosikleti
    R1
    Bugün motor süren var mı?
    Valla abi dün çok kacirmisim kendime gelebilirsem çıkmayı düşünüyorum...

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış link
    Evt yaw farketmemişim, benim gittğim yer burasıydı, ne bağırıyon?

http://lastik-bayisi.euromaster.com....nici-kardesler

berketan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Barkın'ın bahsettiği dilekçe mevzusu dilekçeler sayesinde millyet ankaraya çıkmış

umurcan, stalnoy kon ve buberk bunu beğendiler.

stalnoy kon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Hey Allah'ım ya, çok güldüm ! rad + ego = 100 hp :D

umurcan bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Adresini net bilmiyorum. Semtini ve adını yazdım yukarda. Dikkatli olun. Aslında hedef göstermek de doğru değil zaten. Gün gelir tanışırsanız aklınızda bulunsun
    Neden isim vermek istemiyorsunuz anlamıyorum ? Adam yapacağını yapmış, kendince oldukça da masum bir sebebi var. Söyleyin de bilelim, doğrusu bu bence.

Alıntı stalnoy kon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hey Allah'ım ya, çok güldüm ! rad + ego = 100 hp :D

http://www.youtube.com/watch?v=4Co6jsgPWa4
    Güzelmiş cidden Diğer videolarında da güzel tespitleri var

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler