Ben de ordayım arkadaşlar, zaten bu durum olmasaydı, haftalık buluşmaya gelicektim tanışmak için, AEA ya nasipmiş Orda görüşmek tanışmak dileğiyle..
Ben de ordayım arkadaşlar, zaten bu durum olmasaydı, haftalık buluşmaya gelicektim tanışmak için, AEA ya nasipmiş Orda görüşmek tanışmak dileğiyle..
Ben de motorla gecicem, orda anfinin girisinde illaki goruruz birbirimizi.
Beyler sizin işyerleri de mi ulusta?
Sizide eklersek sırf ulusta 5 motorcu varmışız
Bu arada diğer arkadaşlar şunu belirtmemişler,
Biz bilkentin girişinde ekipcek birbirimizi bekleyeceğiz ve hep beraber salona giriş yapacağız yani toplanma yerimiz aslında Bilkent girişteki nizamiyeden hemen sonra,
Turuncu bir motor görürseniz yanaşın direk.
Unutmadan tatarı gören kör olmuş duyan ahraz kalmış
ANGARAJ
Sus otur yerine 0 puan... Canımı sıkma benim atarım sınıftan !
Ankara nato yolu mamak varsa bir kisilik motorumda yer var arkadaslar. Evde degilim siteye pek bakamiyorum 0532 631 71 24 adim eren ulasabilirsiniz
Yuhh be, simdi videosuna baktim, adam nerdeyse 3 saat araliksiz konusmus yaw. Sol tarafta merdivenlerde oturuyordum, ben de diyorum niye bacaklarim falan agridi bu kadar, 3 saat oturmusuz bee Millet ne derse desin adama helal olsun valla, o kadar saat ayakta durup milyonuncu kez sorulan sorulara, sacma sapan laflara cevap verdi yine. gece sunumdan sonra gittigimiz yerdeki muhabbetinde artik sansur yoktu, verdi veristirdi Bikmadan yine sorulara cevap verdi. Ben ziyadesiyle memnun kaldim, keske zirt birt gelse de burdan yayin yapsa
Geceki muhabbette Polat tam karsisina oturdu, adama 0na 160 beygir diyosun ama buna 190 diyosun, niye oyle yapiosun dedi ) O da ..cen o isi tadinda verdi cevabini. Gece eve 2 de geldim, uykusuzum ama iyi oldu, guzel oldu cok da iyi oldu.
Aynen bülent abi, acayip bir adam hakkaten, hem sizin gibi tecrübelilerin, hem benim gibi kalfaların dilinden konuşabiliyor.. Bi de çok mütevazi, adam kalktı bizle mekana geldi yedik içtik muhabbet, süper valla.. keşke sponsor ayarlayabilsek de sürekli getirsek..çok faydalıydı
Sizinle de tanıştığıma çok memnun oldum bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey, ama sağol çok naziksin.. gece muhteşemdi ya, hakkaten altın geceydi
Herşey çok güzeldi de bir de iletişimde sikinti var hocam. Adama armut diyorsun adam domates alma ozaman diyor
Syanur -
aynen, hay yaşa, mesela hakan'ın ne dediğini gerçekten anlamadı.. çok genel, güvenli sürüş sistemindeki bir mantık hatasından bahsediyordu hakan.. yani evet güvenli sürüş, imha olmayalım, dikkatli gidelim, ama bunu tamamen trafik kuralları üzerinden ele almak çok gülünç.. e o zaman hepimize 125 lik bi motosiklet yeter, çünkü yasal hız limiti 120 de bitiyor(sollamalar hariç). mesela hakan'ın sorduğu bu soruya cevabı çok alakasızdı bence..
Akşam herşey çok güzeldi.Sandığımdan daha esprili bi adammış.Umarım istediği yerlere ulaşır...
Dün akşam ilk kez gördüm burdan arkadaşları.Oda süper oldu.Malum oturup muhabbet etmeye fırsatımız olmadı.Eşimle değilde yalnız gelmiş olsaydım gece muhabbetine kalırdım mutlaka...
Bi dahaki buluşmaya artık...
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)