Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı novablue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzun süredir iş yoğunluğundan katılamıyorum, özledim valla. İnşallah bi dahaki sefere...
    bekleriz her zaman

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250r-Cbr250r
    Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazmak istiyordum foruma dalıp unutuyordum :D buluşmalara bende katılmak isterim
    stalnoy kon bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motor çıktığı gün sadece don + ıslak atlet giyip motorla ankara turuna çıkacam zaten !!
    ..........
    umurcan, GaCCaLL ve helin126 bunu beğendiler.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motor çıktığı gün sadece don + ıslak atlet giyip motorla ankara turuna çıkacam zaten !!
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ..........
    Cumartesi günü dükandayım, biliyorsun. Senin köpeğin gözlerini kapat da beni o halde görmesin yavrucak...

dekmanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ZZR250 honda CBF 500 yamaha YBR 125
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de çok beğendim, motorda ışık var ve oyüzden ülkemizde satmayacak

Bana göre o alt sakar çıkar ve egzoz şu ile değişir ;

leovince - cobra
    http://i1.ytimg.com/vi/tZCfyQL-kbo/maxresdefault.jpg

Süper ötesi olur
    BUNA benzer ixil marka bir egzoz var fiyat ilara daha uygun tabi leovince kalitesi tartisilmaz ama aklinizda da bu egzoz olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-suzuki-ixil-eksoz-gsxr-750-600-ixil-performans-egzozu-150412512/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

SYANUR

SYANUR hocam seni anliyorum 6 aydir motorun yedek parcasini bekliyorum gerci 150 ve 125 lik motorlarim var ama onu yerini tutmuyor

AYRİCA havalar guzel ankarada tam motor havasi gez dolas

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı dekmanci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BUNA benzer ixil marka bir egzoz var fiyat ilara daha uygun tabi leovince kalitesi tartisilmaz ama aklinizda da bu egzoz olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-suzuki-ixil-eksoz-gsxr-750-600-ixil-performans-egzozu-150412512/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

SYANUR

SYANUR hocam seni anliyorum 6 aydir motorun yedek parcasini bekliyorum gerci 150 ve 125 lik motorlarim var ama onu yerini tutmuyor

AYRİCA havalar guzel ankarada tam motor havasi gez dolas
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu egzozlarla ilgili bişey sormak istiyorum. Bu modeli zaten biliyordum ve çok beğendiğim bir model. Benim anlamadığım bu model için 600~1000cc için uygundur diyorlar. E aynı zamanda 250cc tek silindir motora da uygun oluyor mu ?? Nasıl oluyor bu işler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu egzoz 'un aynından benim arkadaşta var, hyo gt250r'a takılı...Silindirden gelen egzoz borusuna hiç tüp takılmadığını düşün,Motor dan çıkan ses bundan Çok çok az daha sessiz.

Çift silindir de Hiç bir egzoz bunun kadar kötü ses çıkartamaz,motor 3 bin devire kadar sapıtıyor düzensiz çalışıyor...Bunu takarsan kesinlikle karbüratör ayarı yaptırcan

Motosikleti
    R1
    Herkese iyi forumlar. İsmim Burak, 26 yaşındayım Ankara'da ikamet etmekteyim. Daha önce 2008-2010 yılları arasında Didim'de yaşayıp 600 luk kawasaki kullanıyordum. Uzun bir süre ara verdikten sonra dayanamayıp tekrar motor arayışlarına başladım. Geçen sezon 600 rr almaya niyetlenip denedikten sonra 2.viteste motorun boşa çıkması gibi bir problemle karsilasip bi sevdayı önümüzdeki sezona ertelemistim. Hakkımızda hayırlısı olursa aranızda olacağım. Umarım hep beraber keyifli vakit geciririz.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı Hubert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi forumlar. İsmim Burak, 26 yaşındayım Ankara'da ikamet etmekteyim. Daha önce 2008-2010 yılları arasında Didim'de yaşayıp 600 luk kawasaki kullanıyordum. Uzun bir süre ara verdikten sonra dayanamayıp tekrar motor arayışlarına başladım. Geçen sezon 600 rr almaya niyetlenip denedikten sonra 2.viteste motorun boşa çıkması gibi bir problemle karsilasip bi sevdayı önümüzdeki sezona ertelemistim. Hakkımızda hayırlısı olursa aranızda olacağım. Umarım hep beraber keyifli vakit geciririz.
    Hoşgeldin, her çarşamba toplanıp muhabbet ederiz, sen de gelirsen yüzyüze tanışmış oluruz, havalar da biraz düzeldikten sonra sağa sola gitmeler başlar, motoru aldıktan sonra beraber de süreriz.

Motosikleti
    R1
    Hosbulduk Bülent abi. Insallah çarşamba günleri saatler iş saatime uyarsa aranızda olmak isterim. Sağa sola gitmeler zaten olmazsa olmaz.Karşılama içinde ayrıca teşekkür ederim. Bugün biraz piyasayı araştırdım gün boyu fiyatlar çok uçuk. Ruhsatsız pist motorları 13 13.5 isteyenmi ararsın, 2001 R6 ya 15 cekenmi ararsın... Neymiş usta motoruymus ondan pahaliymis. Parayı hazırladık motor bulamıyorum.

Motosikleti
    R1
    Günaydın Ankara MT. Dün aranıza katıldım ama pek bir hareket göremedim sayfada. Fazla aktif değil gibiyiz. Kış dolayısıyla diye düşünüyorum. Sevgilerle..

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Hubert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Ankara MT. Dün aranıza katıldım ama pek bir hareket göremedim sayfada. Fazla aktif değil gibiyiz. Kış dolayısıyla diye düşünüyorum. Sevgilerle..
    bi günde çok büyük beklenrtilere girmişsin
    forumda çok hareket olmayabilir ama hepimiz buralardayız...
    buluşmalara gelirsen tanışırsın baya kişiyle...
    novablue bunu beğendi.

Motosikleti
    R1
    Çok uzun süredir yaklaşık 1-1.5 senedir üye olmadan takip ediyordum. Aslında amacım sizlerle daha hızlı bir şekilde kaynasabilmek Beklentilerim tamamen bu yönde.. Birde Ankara'daki motor fiyatlarına bir türlü anlam veremedim. İnanılmaz değişken. Memnun oldum bu arada

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    son 6 ay değil belki ama ondan önceki 1 yıl oldukça hareketliydi aslında bu başlık

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Havalar kötü, o yüzden pek bi action yok, bi de bu siteyi kullanma oranımız düştü baya,artık direk görüşüp haberleşiyoruz. Toplaşma, gezi falan gibi durumlar olursa burdan da yazarız illaki. Marta kadar gezme tozma pek olmaz.

Motosikleti
    R1
    Bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    http://www.youtube.com/watch?v=RRSYSd78_UM

Bir insanın kendi garajında-eşiyle birlikte motosiklet yapmasından daha güzel ne olabilir ki? diğer eşinin de sıcak çörek yapması mı
    stalnoy kon bunu beğendi.

stalnoy kon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Merhaba Arkadaşlar !

Ben Ali Seyran. Ankarada ikamet etmekteyim. Aslında foruma daha önce üye olup, olabildiğince katılmaya çalıştım. Ancak hem iş hem okul durumlarımdan dolayı aktif olamadım. Artık yeni sezonda bütün arkadaşlarla kaynaşmaya çalışacağım. Ankaradaki bütün motor dostları bana ulaşabilirler. Geziler, etkinlikler, buluşmalar motosiklet adına ne varsa, elimden geldiğince katılmak isterim. (nick'imin anlamı rusçada 'çelik aygır' demektir.)

Yaşım 24, Rus Dili ve Edebiyatı okuyorum (3. sınıf). Ostimde bir mühendislik ve ticaret firmasında Dış Ticaret bölümünde çalışarak hayatımı idame ettiriyorum.

Motosiklet Üstünde Tecrübem ;

Asya 125 T (nostalji) - 7.500 km.

CBF 150 - 4.500 km

RKS Titanic 150 - 8.500 km.

Ve Yeni motorum Honda CBR250R - Sıfır aldım daha rodajdayım. (60 km)

Ve motosiklet üstünde daha 21.500 km gibi az km yapmış biri olarak tecrübelerinizden, tavsiyelerinizden yararlanmak isterim.

Hepinize saygılar ve sevgiler, Ali.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı stalnoy kon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar !

Ben Ali Seyran. Ankarada ikamet etmekteyim. Aslında foruma daha önce üye olup, olabildiğince katılmaya çalıştım. Ancak hem iş hem okul durumlarımdan dolayı aktif olamadım. Artık yeni sezonda bütün arkadaşlarla kaynaşmaya çalışacağım. Ankaradaki bütün motor dostları bana ulaşabilirler. Geziler, etkinlikler, buluşmalar motosiklet adına ne varsa, elimden geldiğince katılmak isterim. (nick'imin anlamı rusçada 'çelik aygır' demektir.)

Yaşım 24, Rus Dili ve Edebiyatı okuyorum (3. sınıf). Ostimde bir mühendislik ve ticaret firmasında Dış Ticaret bölümünde çalışarak hayatımı idame ettiriyorum.

Motosiklet Üstünde Tecrübem ;

Asya 125 T (nostalji) - 7.500 km.

CBF 150 - 4.500 km

RKS Titanic 150 - 8.500 km.

Ve Yeni motorum Honda CBR250R - Sıfır aldım daha rodajdayım. (60 km)

Ve motosiklet üstünde daha 21.500 km gibi az km yapmış biri olarak tecrübelerinizden, tavsiyelerinizden yararlanmak isterim.

http://i.hizliresim.com/x0mQOY.jpg
    http://i.hizliresim.com/K4b567.jpg
    http://i.hizliresim.com/xJnvP5.jpg

Hepinize saygılar ve sevgiler, Ali.
    tekrar hoşgeldin...yeni cbr250 si 30 km de olan buğra ile yeni motor heyecanını paylaşabilirsin...
    çarşamba günleri anıttepe gençlik caddesi döngel sokak başındaki sefa cafede buluşuyoruz. gelmek istersen bekleriz...

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    hoşgelmişsin

çarşamba günleri anıttepe, döngel sokak başındaki sefa kafede buluşuyouz, bekleriz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler