Aramızda bazı arkadaşlar var, isim vermek lazım değil, plakasına ekstra harf ekleyenler, harf değiştirenler, plakayı komple yağa toza bulayıp gözükmesini engelleyenler... biz zeki bir milletiz
Muğla Denizli arasındaki asayiş çevirmesinde durmuştum, hassektör kesin radara girdim diyerek, plakam da kabak gibi açıktı, kaçmanın faydası olmaz diyerekten, zaten kaçmayı da anlamsız bulurdum, bana göre polisten kaçılmazdı. Beni durduran polis, iyi durdun valla, ben seni durmaz sanıyodum, motorcular genelde durmuyolar diyince bu olayın vehametini biraz daha kavradım. Kanundan kaçılmaz ama radardan kaçılır arkadaş Geçmiş olsun.
Ben beğendim..
http://www.hyosung.com.tr/street/59/x5
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Farkettiyseniz sürekli eleştiri alan egzos ve alt sakalıda revize edip düzeltmişler, bence çok satar bu motor-ışık var
12.01:1 sıkıştırma oranı ve 130 kg çok güzel rakamlar
lakin tip feci
Ben de çok beğendim, motorda ışık var ve oyüzden ülkemizde satmayacak
Bana göre o alt sakar çıkar ve egzoz şu ile değişir ;
leovince - cobra
Süper ötesi olur
Sagini solunu bilmem de tipi oyuncak gibi olmus be, fiyati da 250r a yakin olursa bence cok mantikli degil, sanki degisik tiple musteri cekmeye calismislar gibi geldi bana
Sağol. Polisle o kadar burun buruna kaldık ki kaçmak aklıma bile gelmedi, zaten adam önüme çıkana kadar çevirme olduğunu bile farketmemiştim. Bi de plakayı katlamak, yağlamak gibi olayları da hiç düşünmediğim için kaçsam kabak gibi alırdı plakayı ve muhtemelen daha çok patlardı...
Kaçma işi şehirler arası yollarda daha mantıklı, şehiriçi kafayı takarlarsa mobeselerden falan da tespit ederler gibi geliyor..
Valla bu sıra her yerde görüyorum, arttırdılar mı naptılar, İncek yolunda 2-3 yerde birden, Yıldız Doğukent Blv. taraflarında, Ümitköy - Aşti arka yolda...
Adam yılbaşında cezaların arttığını söyleyip bi de ayak üstü maaşların artmamasından dert yandı, bi de dert dinledik
O acıyla farketmedim ama şimdi düşünüyorum da acaba Lessi bana bir şeyler mi anlatmaya çalıştı? Olamaz mı, olabilir...
Neyse, polislere genel olarak uyuz olduğum için param onlara gitmesin, gerçi devlete de kılım ona da gitmesin, hangisi daha kötü bilemedim...
Sehirlerarasi yollarda hizli gidiyosan zaten allahin emri gibi bisey, dedim ya adamlar bile kaniksamis artik Incek tarafinda rider in karsisinda zaten hep var sabit bi tane, ama ilerde cevirmesi yok sanirim, plakaya yaziyor zannimca.
Eger %50 den fazla gectiysen siniri, sehirici disi farketmez, durmadan gecicen, ben hic yapmadim ama bundan sonrasi icin soz veremem Plakanin da ya kapali olmasi lazim, ya da okunmuyor olmasi, obur turlu kacmanin bi anlami yok cunku, plakani okuduktan sonra cezayi herturlu gonderir adrese.
Genelde rusvet durumlarinda once cezayi soyleyip sonra da "napicaz simdi" seklinde can alici soruyu soruyorlar, hatta bazilari gayet piskin 3-4 kez ust uste sorar, artik buna ragmen anlamadiysan ver ulen cezayi seklinde tavir koyarlar
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım (biraz damdan düşer gibi oldu ama kusura bakmayın) bir Ankaralı olarak bu bu sayfada tanışmak daha mantıklı geldi
iş çıkışı saatlerinden sonra olur genel olarak. 7den sonra bulursun herhalde. ben uzunca süredir gitmiyorum ama yanlışım varsa düzeltirler
Haftaya büte geliyorum bu arada ben de gelicem toplanmaya, ona göre yerimi hazır edin
BU geliyosa biz gelmeyek la yumurcaktan saklanak
Beyler bu akşam GaCCaLL ile benim Angaraj'a bir sürprüzümüz var. Hazır olun!
Arkadaşlar uzun süredir iş yoğunluğundan katılamıyorum, özledim valla. İnşallah bi dahaki sefere...
İsmail, angarajı terkettiğini belirtmiştin. Süpriz Yunus usta ile el ele sefaye geri gelmen olabilir mi ?
Devamsızlıktan kaldım mı ki acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50955089/detay
Yanlış hatırlamıyorsam bu makina 13bin falandı geçen sene, yine böyle yapılıydı, al-bir sene kullan-üzerine 6bin koyup sat, çok güzel valla..
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)