selam millet herkese iyi pazarlar.. 8 ocak çarşamba sefa cafe toplantısı olacak mı?
selam millet herkese iyi pazarlar.. 8 ocak çarşamba sefa cafe toplantısı olacak mı?
Lan lanet olsun € 3 tl'ye yaklaştı ulaaaaaaaan KTM 1290 SDR 22.950 € = 68.000 TL
USA satış fiyatı 16.799 $= 36.873 TL
Yuhh be adamların ortalama geliri aylık 2.500$ = 5.500 TL ve bizim yarı fiyatımıza sahip oluyorlar.
Ulan yok mu birinizin Avustralya'da tanıdığı evlensin benimle gideyim buradan
Akın tehlikeli hareketler bunlar
Bu arada yeni motor alanlar toplaşkalarda tatlı ısmarlama zorunda belirteyim dedim
Hornetimin tatlisini yemek isteyenler, bu carsamba Sefaya beklerim, Cagdas market Bonelli tatlilari sponsorlugunda
Seninkini ayiririz, bi yolun dustugunde ugrarsin, hallederiz, simdi kargo falan ugrasmak lazim
Geldim geldim ama bi de bana sor nasi geldim, eve girene kadar yorgunlugu pek hissetmedim ama yataga girdim ya, sabah zor kalktim oyle diyeyim, sogugu, sisi falan hic demiyorum daha.
Carsamba motoru getiririm buyuk ihtimal, gorursun gelirsen, ama gormeden once duyacagin kesin onu soyleyeyim yani
Ankarayı Bülente götürüyorduk nerdeyse...
Hep bir kıvırma taktikleri, hep bir adam sendecilikler, hep bir memleketimin insanlarıcılık. O tatlı şehir dışına çıkmayacak illa. Benim hakkımı Yunus'a devrediyorum o zaman. Yok yok vazgeçtim Siyanür'e ver, yok yok yada bir garibana verin sebeplensin.
Motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullan Görmemişin pisikleti olmuş gibi resimli mesimli konuda isteriz ama
Adam Hornet aldı la Lucas... Sen ben hala monster felan filan...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)