ben de gelmek isterim ama henuz programim belli degil..
kismet nasip..
yoksaa motogp mi izlicez ??
hmm.. ne guzel..
Shakulin
Saat kaçta anatoliada bılışıyoruz
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Arkadaşlar bende onu yazacaktım. Buluşma saati olarak 14 denmiş. Bence daha erken buluşalım. Zira öğleden sonra her an işim çıkma durumu olabilir. Belli olmaz. Tabii bu benim fikrim. Bazı arkadaşlar pazar sabahın köründe ne işimiz var diyebilirler. Saat konusunu netleştirmek lazım...
Pazar bir ara işe uğramam lazım ama gelmeyi çok istiyorum.
Umarım görüşebiliriz.
Bu organizasyonu Ankara[HFC]' ye de taşıyacağım belki hyosungcular olarak toplu gelebilirz.
Ama şu yer ve saat işini kesinleştirin çç
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
belki gelebilirim, akşama arkadaşımın nişanı var ama gündüz boşum şimdilik
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
kısmetse yarın bende size katılabileceğim artık
bu seferlik saat 14 anatolya , belki sonkez anatolya =)
konusur karar veririz daha sonraki buluşmanın günü saatine gençler , emok içinde konusup netleştirebiliriz , soracığıma matiz yarın için özelden mesaj at istersen öğleden önce ümitköy mt olarak temizlik hamlesi başlatalım
Yarın 14 anotolia anlaşılmıştır.
Pazara iş patlattılar yarın sabahtan gidip çalışacağım
İyi geceler beyler...
Yarın son anda bir aksilik olmazsa saat 14:00 14:30 civarı ben anatolia da olurum...
Sonrada şöyle hepberaber biraz gezeriz değilmi?...
umutsuzların umuduyum umutsuzum ,
yalnızların yalnızıyım yalnızım ,
adım mesut soyadım geyik ,
yıllarca bole bildiniz siz ,
mesut geyikten sarkılar dinlediniz ,
3VR3N
hopeless buluşmadan sonra otobanda gaz açıcaz ehehe
ben yokum arkadaşlar yarın...
ankara festivalinde konsere gitme durumundayım...
anatolyada herkese iyi eğlenceler.şu anda online olan varsa bişey soracam orda kaça kadar kalacaksınız:
ben en erken üç üçbuçukda gelebilrim.osaaate dağılırsanız boşuna gelmiyeyim.
(saat 12-30 a kadar cevap gelir işallah.)
Bart kesin bi saat olmuyo kalkmak için,ama tahminen 2 saat kadar otururz orda,kesin olmamakla birlikte sonuna yetişirsin gibi gelio
Çok degerli,Sevgili Arkadaslarim,
Biraz geç oldu bunlari yazmak,ancak parmaklarim yeni yeni çalismaya basladi ve hastanede oldugum zamanlarda ki sayfalara ancak simdi göz atabildim.Hepinizden allah razi olsun,iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için ne kadar duygulandigimi ve memnun oldugumu kelimelerle anlatmak oldukça zor.IYI KI VARSINIZ VEDE IYIKI SIZLERI TANIDIM... Hepinize sonsuz tesekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)