Saat 10:00 itibariyle evden motorla cıktım, tırtlar, siz de cıkın da gezek. amma velakin 2 ye kadar calısıyorum
Saat 10:00 itibariyle evden motorla cıktım, tırtlar, siz de cıkın da gezek. amma velakin 2 ye kadar calısıyorum
Lada ile mi?
Slm millet cin malı olmayan eli yuzu duzgun 2000 Tl ye kadar scooter commuter cup farketmez motor arıyorum hayrına etrafnda duyan goren bilen varsa haber eylesin.
Burak bahsetmiştim sana galiba,
Bizim gökhanın motoru belki düşünürsün diye koyayım ben..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-sahibinden-kanuni-wiki-125-138449075/detay/
Niye la daha geçen hafta ben geldim basıp gitmişiniz sefadan?
görende hiç haftasonu merkezi yere gelmiyorum sanacak töbe bismillah...
ANGARAJ
Millet almış biniyor, siz hala Büloyla konuştuk da bilmem ne de.... Anca konuş sen Bülent efendi...
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/123148-mt-09-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html#post3211255
Haci baktım, 10 liraya iki yıl boyunca 500 lira gibi bir rakam ödemem lazım, zaten daha 10 lira bile yetmiyor, sattıktan sonra 2-3 ay para biriktirirsem ancak 10 lira kredi kurtarıyor.
Bu arada MT09 topacındaki eleman da gaz kolunda bi saçmalık olduğundan bahsetmiş hafiften ama denemeden anlayamıycaz gibi geliyor bana. Hoş hala 24 e çok uygun motor bence.
Sen bana uymaz dedin ya, telefona 10-15 mesaj geldi sahibinden de bugün, 3-4 kişi telefonla aradı, az önce de biri geldi aldı gitti, arkadaş motor niye böyle satılmıyo yaaa
Halen 10 lira krediyi düşünüyorum gözlerim kapalı Şeytan diyo git yapıştır bi tane en turuncusundan amineymmm
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Olum neyin kafasını yaşıyonuz motoru her gördüğümde "geldi yine tipini zittiğim" karikatürü geliyor aklıma
Söylemiyim dedim ama ziyanurun görmediği motor için övgü dolu yorumunu okuyunca dayanamadım . Küçüğü için 16 lira olursa iyi de buna 24 lira oha bee
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Tip göreceli bişi haci, ben beğendim, aşık olmadım ama beğendim yani, gider konuşurum
24 liraya oha diyen zihniyetine bir soru sormak istiyorum, buna yakın modellere baktın mı, mesela z 800 30-31 lira arasında abs li modeli, triumph street triple abs 37-38 falandı, yeni fiyatlarda o da 30-31 e gelecek sanırım, gsr 750 28,5 lira. Biraz da bu açıdan bak bakalım yine çok para diyecek misin
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yaw neyin derdindesiniz? Bülo al gitsin sonra Daytona görünce Apaçiye bağlama gene. Sende gaz verirsin bak bende de 3 silindir var naber dersin
gsr750 den de iyiyse bu motor güzellik baya bir göreceliymiş şimdi anladım benim için bu tartışma bitmiştir. Sadece şunu söyleyeyim bu işin sonu yok gv250 almak üzereyken "24 liraya şöyle bir modelimiz var" deselerdi ayy bu çok uygunmuş dermiydin. Hep biraz daha güçlü biraz daha güzelin peşindeyiz ama nereye kadar. Lanet olsun bu tüketim çılgınlığına
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Olm ben 24 liraya ucuz demiyorum, o klasmandaki motorlar ile karşılaştırdığın zaman fiyatı çok uygun diyorum, ABS li er6 ile aynı fiyat nerdeyse, yuh derler adama yani. Mevzu sadece GSR daha yakışıklı mevzusu değil, senin benim gibi ekonomi odaklı adamlar için bu alet diğerlerinden önde olmalı, sen bu tipe bu para verilir mi diosun ya onu anlamıyorum yani.
GV yi peşin almıştım 5100e, bunla karşılaştırılacak bir fiyatı yok onun Zaten şu anda da buna verecek param yok, kafayı kırıp da 10 lira falan kredi çekmediğim sürece. Sadece bu fiyata yakın bir param olsa motor için, düşünmeden bunu alırdım diyorum. Kağıt üzerinde çok mantıklı, üstüne de binip beğendikten sonra vururdum kırbacı. Bu gidişle 07 e dalacam kafa göz ama bakalım kısmet, adama şurda iki dakka bi hayal bile kurdurmuyosun amineymm.
Klasik, Angaraj'da sıkça rastladığımız bir sendrom...
GSR adı geçmiş. Olm o motor neden tutmadı bana bi analiz yapın baken? fiyat-performans ve yakıt tüketimi laflarına hasret kaldım
Yakışıklı motor, 600lük atası hayyyvan gibi sattı vaktinde. Bunun neden 2. eli yok hele?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)