Önceki gittiğimiz yerdeki binada, alt tarafta, FFB05 diye bulursun. Ha daha önceki katılımları ihmal ettiğin için binayı da bilmiyorsan orası ayrı
Motorla geleceksen bekle beni biyerde en kötü...
Önceki gittiğimiz yerdeki binada, alt tarafta, FFB05 diye bulursun. Ha daha önceki katılımları ihmal ettiğin için binayı da bilmiyorsan orası ayrı
Motorla geleceksen bekle beni biyerde en kötü...
Arabayla gidecek olan varsa benim gibi fukaraları da alabilir mi biyerlerden
daha önceki binayı biliyorum bebişim..şu hasta halimle motorla gelmek resmen zattüreye davetiye olur
cuma günü hastalığı atlattığımı düşünüp cumartesi motorla allah ne verdiyse 130-140 bastım tekrar eski halime döndüm
sanırım çok süratli gittim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
benim araba işi şimdilik muallak...
Olum senin kendin muallak olmuşsun, dikkat et kendine
Fazer bu affetmez, çok süratli gidiyor kerata. Onun yaptığı 140 ER6 nınkine benzemez
er6 nın ki +20 km fazla gösterir bunu herkes bilir
Beyler bayanlar,
Geleneksel 13312. Toplaşkamızı her Çarşamba olduğu gibi bugünde burdan bildiriyorum,
Adres;
Gençlik caddesi,
Döngel sokak başı
Sefa cafe..
19:00
Buluşmak tanışmak sohbet etmek isteyen herkezi bekleriz..
Bugünün çarşamba olduğunu akşam 22.30 da farkettim ve kaçırdığım için üzüldüm :(
Dedik gelen giden yok,
Rahmiyle özlem gideriyorlar,
Bastık gittik..
Vayyy, bilimsel çalışmışız bakıyorum. Valla hergün kontrol ediyorum ama ben de tekbaşıma biryere kadar götürebilirim koca sayfayı
MT09 gelmiş ne güzel Baydar a gidip de kanlı canlı göreyim bugün diye düşünüyordum ama sahibi hemen yapıştırmış aleti valla, bi göremedik, burdan o aletin sahibine sesleniyorum, olur da burayı okursa diye, trafikte seni yakalamıyayım arkadaşım, o motorun üzerinden seni atar, deneme turumu yine de yaparım Ona göre haberin olsun, sonra üstüne deli gibi gelen bir ER6 gördüğünde vay ben görmedim vay ben duymadım deme yani
Er6 sürücülerinin güzel motor görünce veya duyunca gözünün nasıl döndüğünü görmüştük buğrahan
Az ve öz geliyorum toplaşmalara
Olm benim ultra muhteşem motorumdan 10 kat güçlü olsa bile (teorik olarak mümkün değil ama diyelim ki oldu) amcam rodajı yapacak daha, dolayısıyla motora nazik davranmak durumunda, bu nazik davranışlar sırasında da ben onu her türlü yakalarım, sonra ufak bir GTA klasiği yaşatırım ona, motorun üstünden atarım, motora atlar test sürüşüme başlarım, sonrası allah kerim
Dandirik motor istiyosan söle, 11 e bırakayım sana
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Olm nçün beni gözüne kestirdin sen böyle :D almıcam lan almıcam
Ama almadan kullansam olur dimi? Bizim grupta oluyomuş öyle diyolar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)