Pazar günü bende varım yuppiiiiiiii.....
-hopeless1
betonarme sorun sadece aküyse aslında öyle yerlere gitmene lüzum yok kendin bile değiştirebilirsin
İMZA:BİR DOST
O zaman her görüntüleyen birşeyler yazsın (şimdi benim yaptığım gibi)
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
hoşbulduk..gayet iyi şimdilik 3000 km oldu epey alıştım ama 600lük bakmaya başladım yaw gaza mı geliorm nedir
pazar organizasyonu nası olcak bilmiorum ama katılmak isterim...bu arada oran/ahlatlıbel tarafında gezerken çok motorcu gruplar gördüm..burdan buluşmalar mı bilmiorum ama sürüş alanı tercihi genelde o yönde heralde doğrumudur???
ankaranın mesaj sayısı artsın bari bende biraz karalama yapayım
hopeless1 haklısın ama oradaki motorcular muhtemelen bizim 3-4 katımızdır bence sayıların bir önemi yok WE ARE THE BEST:-)
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: gereksİz Mesajlar Sİlİnecektİr
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
arkadaşlar pazar günü nerde ne zaman toplanılıyor bilgi verin ltfen
Pazar günü nerde ne zaman toplanılıyor bilgi
yuppiii ne sütaşın sattığı meyveli yoğurt olan yupi mi yoksa
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
arkadaşlar bi arkadaşıma mont kask bakıcazda bildiğiniz kaliteli ama hesaplı yerler var mı?
ankaranın mesaj sayısının artmasına gerek var mıdır
benim sayfam seninkinden büyük
son kez anatolya diyorum , toplantıda yeni ve daimi yerimizi belirleyelim derim
pazar saat 14 anatolya herkes için uygun mudur
uygundur 25 numaralı yolcu olarak ordayım....
Arkadaşlar ilk defa geleceğim için mazur görün sorumu. Pentagram konserinin yapıldığı anatoli showland den mi bahsediyorsunuz yoksa başka biyermi???
invizıbıl evet orası , kafelerin olduğu taraf , yeni katılacak bikaç arkadaş okudum , yer değişikliği bir sonrakine yapsak daha iyi olur sanki
Tango-man arkadaşım sende gelicekmisin bak gelmiceksen haber ver ona göre ayarlayalım kendimizi
Bir aksilik olmazsa ben de ordayım arkadaşlar...
Valla bilmiyorum be İnvisible Darkness... Gelip gelmemek konusunda çok da emin değilim. Gerçi birkaç işim de var sanırım ama gelmeye çalışırım. Senden başka Chimeraby ve Zahiotochi (-miydi neydi valla buna benzer bi nick'di işte ;)) ) onları da görmeyi ve sohbet etmeyi çok istiyorum açıkcası yeniden. Bir de R3N ve BlackShadow'la (daha doğrusu teröre karşı yürüyüş gerçekleştirmek isteyen duyarlı arkadaşlarla) tanışmayı özellikle istiyorum. Ama yine de şu an bilemiyorum. Malum Senin de bildiğin özel işlerim dolayısıyla gelemeyedebilirim. Ancak gelmeye çalışacağım elimden geldiğince yine de.
BlackShadow diye yazdığım kişi BlackHawk'mış. Şu nick'leri bi de aklımda tutabilsem ;))
tango-man ben görür görmez benim nick ten bahsettiğini anladım..gelirsen tanışmış oluruz...
Walla iyi olur tango_man,görüşemiyoruz 1 aydır.. Gerçi ben seni kızılayda gördüm bi hafta önce ama,uzaktaydık gelemedim yanına.. Pazara inşallah..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)