Aynen haci, augusta haric Z800 ve MT09 ile triumph arasinda oyle atla deve yok, ufak farklar var, hatta bizim icin en onemlisi olan z800 un 40 kilo civari daha agir olmasini da gecistirmisler, hissettirmiyor falan diyor.
Az once fiyatlarina baktim, MT09 24000 Z800 26500 civari veeeeeee o bir numara dedikleri Triumph street triple daaaaa siki durunnnnnnnn tam tamina 39000 liracik.
Ulan insan da azcik utanma olur be, biraz daha utanmaz olsalar iki MT09 alacaz o paraya yani, burdan Triumpha sesleniyorum Fakkkkkk yuuuuuuuuu
Arada bu kadar fiyat farki varken gidip de Triumph alan Vehbi Koctur, Haci Sabancidir, Donald Trump dir arkadasss.
bu nası tdm la..şekılmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
bu arada tdm900 ün ne avantajı var hala kafamda oturtabilmiş değilim...tamam oturuş pozisyonu bir miktar rahat olabilir fazer a göre ama tdm900 neden fazer a tercih edilsin meraktayım...
O sonuncu seçtikleri, yere gömdükleri Agustayı bağa verin , Umurcana da S.Triple verin her virajda ve düzlükte tokatlayayım
Hacı bence TDM biraz Enduroya yanaşmayan Touring gibi bişey. Fazer ise naked... Tamam 2si de asfalt motoru ama sürünce farkı anlayabiliriz gibi. Bir de TDM sıralı 2 silindir, motorlar biraz farklıdır, gerek güç aralığı gerek çevirdiği devir vs, vs, ... TDM yi fatik başkana sormak lazım.
#sürenadam
şunun markası ne ola ki?
Farlar Kawasaki.... tekerlere bakınca oyumu yeni nesil KLR 650 den yana kullanıyorum komtanım !!
Harbiden ha,
bana kle500 gibin gelmişti ama baktım şimdik dediğin gibiymiş,
yanlız arka salıncak neden öyle kürdan gibi onu anlamadım
Bilmiyom hacı abi. Ama bu KLR ile üstteki fotodaki motorun ön çamurluğu ve aynaları uymuyor
KLE500 mü dersin aceba ?
Sinyallere bakınca da KLR kibin duriiii
Akşamki angaraj toplantısına herkesi bekleriz...
linkteki sokağın başındaki sefa cafede...19:00 da
http://goo.gl/maps/TqbLx
angaraj bir numara en büyük
Cehennemden çıkan çılgın türk
25 yaşında yüzbinlik motor
Nerden geldi bu para en iyisi sorma
Anlamazsın kafan almaz sorma
Yaşadığım yeri tanımıyon sorma
Hergün savaş caddeler kan
Kan bile kırmızı değil karakan
Kaç kere söyledik biz çocuk sana
Bir türlü kulak asmadın lafımıza
Hadi bırak onları gel yanımıza
Gel gel gel angaraja gel
Bilmiyorsan sana öğretirler
Gel gel gel angaraj'a gel
angarajdakiler kan kardeşler
Hadi la bir adim geri at.
Al sana şebekeden bir nasihat
Hakikati tat birbirimizi desteklememiş hat
Fakat unutma bizi yaşatan tabiat.
şilik şılak
noligo espanyole modifako estabe
senyore si senyora murrako molove
http://tr.wikipedia.org/wiki/36_Boys
bu arada bunların youtube da bi belgeseli var sanırım el cezire yayınlamıştı...izlenmesini tavsiye ederim cartel felsefesinin anlaşılması için...36 boys diye aratın, link atamıyorum şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)