Her daim bi sorgulama, gerekli mi, gerekli değil mi düşünceleri dolanıyor aklında
Her daim bi sorgulama, gerekli mi, gerekli değil mi düşünceleri dolanıyor aklında
Fotoğraftaki bandit, benim Bandit'in kasasının aynısı. Ama benim motorum hava soğutmalı gömlek, ve yağ radyatörü var, yani hiç su yok. Fakat fotoğraftaki motorun, motor bloğu ıslak gömlek, yani su soğutmalı ve ben su soğutmalıyı sadece GSX 1250 FA modelinde, yani Bandit 1200'ün yeni kasasında var biliyordum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bu günlük bu kadar yüklenme erhana yeter fazla zorlamamak lazım
Islak gömlek deyince aklıma şu geliyor benim, benim anladığım bu yani... ;
ben 7000 km'dir sürüyorum, neredeyse yarısı artçılıdır. Alışınca çok sorun olmuyor ama artçıyı alınca motorun çevikliği vs. baya azalıyor (belki 250'lik olduğundandır :D)
geçen gün teknik servise efe honda'ya verdiğim motoru geri almak için bir arkadaşa artçı oldum, olmaz olaydım. Çok korkuyorum yahu ben. sürerken sorun değil de, artçılık zor iş..
Motorun ne kadar yaktığını söylerken km'de bilmemkaç kuruş değil de, 100km'de kaç litre yaktığını söyleyelim ki 10 sene sonra birileri okursa da anlamlı olsun.
Tek rakibim hayabusa
Konu ziyanurun çektiği seviyede güzel, onu öyle muhafaza edelim
Herkese iyi akşamlar, ben de yavaştan forumu takip etmeye başlıyayım.
Konu şahane bir noktaya gelince dayanamadım yazdım.
Beni bilirsiniz bir sohbette seviyeye çok önem veririm.
Ahanda bu da benden:
Geçen lafı geçmişti, güzel hakkaten..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40539495/detay
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Honda Cbx 250 Twister için Koruma Demiri ve Ön cam almak istiyorum alabileceğim veya yaptırabileceğim biryer varmıdır ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)