Duygusal biri olduğum doğrudur. Bu yüzden bu ülkede çok zarar gördüğümü söyleyebilirim psikolojik anlamda: Çünkü duygusallık hassasiyeti de beraberinde getirir ve duyarsız insanların arasında narsist kişilikleriyle sürekli sıkıntı duyar üzülürsün. "Biraz Fazla Hırslı" biri olduğum konusuna gelince, bu konuda 3-4 kişinin yorum yaptığı ve yapılan yorumlarında silindiğini görünce insan kızmadan edemiyor haliyle, bunun da hısla uzaktan yakından hiçbir alakası yok! Gelelim gazi ziyaretlerine. Aslında bu konuyla ilgili uzuuun uzun yazdım ama kurumda internet bağlantısı kesilince cevap buraya ulaşmadı maalesef. Ancak bu yürüyüşe katılmak, gazilerle ilgili düşüncelerin ve duygusallığım dışında yukarıda yazdığın hiçbirşeye katılmadığımı belirteyim ben de. Tek başına pankart açma fikirini ortaya atmışsın benimle ilgili sonra da tavsiye etmemişsin. Söylecek bişey bulamıyorum inan. Çünkü algılamalarımız anlaşılan tamamıyla farklı. Şimdi de "ŞEHİT" kavramını algılama olayına geliyim. Dikkat edersen ben öylesine dikkat ediyorum ki ŞEHİT yazarken bile büyük harfle yazmaya özen gösteriyorum. ŞEHİT kavramınını öldürülmesine gelince, Ben miyim manayı öldüren yoksa yazışmaları silenler ya da görmezlikten gelip bir tek cümle bile yazamayanlar mı, Sen karar ver ?
(İnşallah tüm bunlara rağmen umarım bir yürüyüş gerçekleştirebiliriz, katılabilecek olma ihtimalin bile beni çok sevindirdi bunu da bilmenizi isterim)