pardon rahatsız ediyorum megelli fanları ne tarafta acaba?
pardon rahatsız ediyorum megelli fanları ne tarafta acaba?
Nası çirkin bi motor koyduysan milletin nutku tutuldu, kimse bişi yazamamış.
Öyle bir motosiklet resmi koyun ki, görünüşü çok güzel olsun, 500 cc olsun, selesi 76-78 cm olsun, tozda toprakta da gitsin..ben de hemen alayım onu ..
Yaşasın Kötülüğün Dayanılmaz Çekiciliği !!!
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Tipi geç diyecektim de anlatacağım şeyleri saymışsın :D nasıl birşeydir şunun devrini kontrolün altında hissetmek nasıl meraklıyım anlatamam. İlk ve tek 6 silindir denemem olağandışıydı çünkü, hele bu küçük cc daha çok devir vardır vsvs. Neyse benim motor satılsın da bi cb900 alıp benzin yüzünden hiç kullanamıyım ben
Heil Spellcheck
homoekonomikus bülent
ya biz neydek la hepi topu bi dene silindirimiz var
La bebe, bu benzin fiyatlarıyla 4 silindire binip şehiriçinde gazlayınca ne olacak sence. Horneti alsam karşılarım muhtemelen ama sarsar beni. Ben sarsmasın istiyorum anlıyo musun beni, ıııaaahgghhhhh.
1 tane ama hoplayıp zıplıyon refüjlerden, kaldırımlardan, şehir kovboyu kiminn, her ne kadar topkasen bu durumlara ara sıra isyan etse de Hepsi ayrı güzelll, hepsini sarılmak, böyle içime sokmak istiyorummmm
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
La arada yumurcağın cesedimden alırsın capsli mesajı yine silinmiş, arkadaş noluyo böyle zırt pırt siliniyo herşey, neye dokundu o mesaj bi açıklama yapında bilelim ?? Başbakandan beter olmaya başladınız artık.
Mınılarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar
Totoşluk paradan değil dostum....
Genel ahlaka aykırı bi resimmiş hacı eşeklik bende :(
İbret-i alem olsun uyarım. Bu sefer düzeltip de koydum.
"Analarını çam dibine yatırıp bilmem nerelerine çam dikeyim!" diye küfrettiydi kızın biri, ben lisedeyken derbi maçında
Yaratıcı küfür arayana
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)