harbiden ben canım sıkılınca eski mesajlarımı okuyorum.
freud buna "dış dünyadan soyutlanan libidonun egoya yönlendirilmesi, yani narsisizm" diyor
harbiden ben canım sıkılınca eski mesajlarımı okuyorum.
freud buna "dış dünyadan soyutlanan libidonun egoya yönlendirilmesi, yani narsisizm" diyor
Freud Hoca son noktayı koymuş işte
Yaşasın Kötülüğün Dayanılmaz Çekiciliği !!!
Abim motosikletimi özlediğim için öyle o foto
12 Ekim'de kavuşacağım Allah'ın izniyle.
Bayramdan sonra Ankara'ya getireceğim ki bi daha böyle özlemeyeyim
http://www.youtube.com/watch?v=j0cThYyHnE0
Yani diyor ki; hepsi güzel ama GS bir başka kaçıyor hafız diyor..
Zaten hep bundan kaybediyoruz bilmem farkında mısınız? Tepkisizlik iliklerimize işlemiş. Yıllar önce ankara mt ye yapılan saygısızlık hala devam ediyor. Ben şahsen bu tarz saygısızlıkları hazmedemiyorum. Uzun süre takip etmemiştim sırf bu sebepten. Bu tarz düşünceler çok zikredildi ama her fırsatta yine söylenmeli, kullanıcı fikirlerinden beslenen forumlarda ota b.ka kendi fikriyatlarını dikte etmek isteyen bir yönetim anlayışı, patron çırak ilişkisi yaratma çabasından farksızdır. Ortaya bir site çıkarır ve kendi külliyatını ortaya serersin ona eyvallah, istediğin dünya görüşünü, istediğin kuralı uygular kendi çöplüğünü idare edersin, lakin forumda insanların düşünce ve bilgi birikiminden beslenip beslendiğin kaba pisleyemezsin arkadaş. Bugün ben giderim koymaz, yarın başkası gider yine koymaz eyvallah. Üye sayısı durmadan artabilir de ama beş yıl önceki başlıklarla şimdiki başlıklar arasında dağlar kadar fark oluşur. Kaybedilen şimdi fark edilmese de bir gün herkesçe illa ki farkedilir. Herkese saygılar...
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
silinen yazıların muhteviyatı neydi...yani hatırlamak için soruyom...silen arkadaş!!!! neden bi açıklama yapmamış...
dur yazayım;
votkafişne - ırkçı ankara MT
ziyanur - git burada tartışma çıkarma evlat
votkafişne - peki bubacığım
ben - bennen alakası yok
bülent31 - ben fatiden zannetmiştim
ziya - macun yannış biliyo
ben - niyekine?
- THE END-
Biri ceza buanı almayı göze alıp küfür yazarsa gelir sanırım Var mı la hiç cezası olmayan? Ben 2.yi de aldım bi daha dersem şutlanıyorum
Macun yazsin, zirt pirt banlaniyo nasilsa aslinda su sitedeki Metehana soylemek lazim, siteden banlanip gire cika siteyi yalama etti Her turlu aliniyor nasi olsa, onu cok seviyolar bisi demezler, o kufretsin Ben kusursuz sicilimi bozmak istemiyorum, devlet memuru olurum belki ilerde
Cacik olmaz dogru, icerikte hiyar yok cunkumm.
Ooo mapus ağasının kanatları altında raad ederim ben orda
Soykan'ı önereceğim ben. Zaten ağzı bozuk bebenin
Gene pis iş bana kaldı sanırsam.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)