face deki grubun adı nedir acaba
Osman abiye "abi sen al bu motoru, düşük güç modunda sen tam güç modunda ben kullanırım"
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
@forever seninde motorunu gelip kaçıracağım bir gün
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
bobber ve cafe-racer ları çok seviyorum-hastasıyım
Bir şey itiraf etmek istiyorum. Bu zamana kadar söylemeye çekindim ama artık dayanamayacağım
bobber ve cafe-racer ları acayip gereksiz, tipsiz, meymenetsiz, şekilsiz ve çirkin buluyorum
bizim mesajlar silinmiş,
bilmiyorum farkında olan bir benmiyim??
hangi mesajlar silinmiş..?
normalde bu cafe racerlar benim de hoşuma gitmiyo ama içerdiği dönem ruhunu ve kullanıcı giyim stilleri hoşuma gitmekte...bunlardan dolayı bir iki model yakın hissediyorum kendimi...bobberlar da ise 883 iron kadar olanına hastayım...o da ne kadar bobbersa artık
Bu modaratörler böyle, saygılı birisi yapsaydı bunu bir de açıklama eklerdi buraya şu sebepten sildim diye. Şeylerine göre at koşturuyor bazıları.
Burada bir arkadaş sordu, ne oldu diye (Suçlayıcı mesaj silindiği için) ben de açıklama yaptım. Ama yaptığım açıklama bile silinmiş. İlla kötü konuşalım istiyorlar.
Burdakilere çocuk muamelesi yapmayı bırakmadı gitti şu saygısız modaratör(bazıları). Açıklama felan da beklemiyorum lan bundan sonra, biliyorum zaten ne olduklarını, açıklasalar nolcak...
Bokunu çıkarttılar iyice. Neyse biraz makine mühendisliğinin şaheserlerini izleyelim
Mesajlarınızı arşivleyin..İlerde torunlarınıza gösterirsiniz
Yaşasın Kötülüğün Dayanılmaz Çekiciliği !!!
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)