O kadada dedim su yan cantalari takma dengeni bozuyor diye ama dinletemedim su Ozana
Sevgili Helin, sen okuyup da anlamayan ya da anlamak istemeyen bir grup kuruldu da yeni, ona mi katildin acaba obur tarafta o kadar yazdik yazdik yazdikkk, sen okumamisin, yoksa senin olmadigin baska bir grubumuz daha mi var acaba
Not : Bize hemsire lazim bikac tane, nerden buluruz
aynen...bekleriz her daim...istişareler iki üç kişinin herhangi bir sebeple (işte yağ değiştirme, öğle tatillerini birlikte geçirme, alet alıp verme) buluşmasında ya da face grubunda müzakere ediliyor...dün buluşmanın olup olmayacğaı facede netleşmemiş olabilir...keşke birisine tel açıp teyid ettirseydin...neyse haftalar bol...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
o değilde sola dönen bi yolda sol tarafa doğru nasıl alamamış virajı..ben genelde dışarı doğru yoldan çıkıyom
Viraji kesmeye kalkmis bence ama biraz fazla kesmiss
tamam lan tamam.
bi şarkı hediye edem de affet
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Buralar eskiden hep dutluktu, şimdi hale bak.
Çok boş konuşuyorsunuz millet
Doğrudur
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
Bazı rocky balboa hayranları bizim gruba katılmak istiyormuş arkadaşlar, alalım mı ??
Mekanı Ostim taraflarındaymış diye duydum emma
kedi kanı içmiyosak bi de gizli selamlaşmanız enseye şaplak filan diilse beni de alın.
takım çalışmasına yatkınım, fiziğim ve diksiyonum on numara beş yıldız
Ulaaaaaa ulaaaa. La noliiir la adımız geçiyor ne olmiş virajda bana bilmediğim bişeymi (gestapo gelir şimdi) var
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)