edok festivaline gidecek var mı arkadaşlar
edok festivaline gidecek var mı arkadaşlar
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Arkadaşım hiç boşuna uğraşma..! Bizim RN6'yla bunun üzerine yaptığımız çağrıları ve mesajlaşmaları silmişler... "Şehit de ne demek abi bu nasıl bi geyiktir?!" diyen hayatı lay lay lomdan ibaret sanan insanlar yanında terör örgütünün bombası patladığında kolu bacağı koptuğunda ya da sevdikleri hayatlarını kaybettiklerinde ŞEHİT'in sözlük anlamlarına baksınlar, olmadı DEDE'lerine ya da BABAANNELERİ'ne sorsunlar...
Pardon RN6 yazdığım kişi aslen "R3N" 'dir.
tango man , hakaret içermesede ikili tartışma olduğu için silinmiş olabilir , silinmese de olurdu kimseye zararı yoktu , ama olsun
silindiğine gore neler yapabileceğimize istekleriniz doğrultusunda aşağıdan devam edelim
- istanbuldaki benzeri organizasyon
- kendi aramızda şehitlik ziyareti
- kendi aramızda gazilerimizi ve veya ailelerini ziyaret
- benden yeni bir öneri aramızda ufak çapta bir yardım toplayıp tsk vakfına vs verebiliriz ( yapılırsa kesinlikle gizli kalsın )
öneriler çeşitlendirilebilir
tartışıp uygulamaya geçelim isterseniz
Biraz fazla hırslı ve duygusalsın bu konuda....Eminim ki herkes anlamını biliyordur.....
Ama dediğin gibi bir aktivite gerçekleştirmek çok zor....Çok vakit ve çevre isteyen bir iş.....
Şehitlerimizin yanında hala yaşamlarına devam eden kahraman gazilerimiz de var....Onların bir kaçının adreslerini bulup ziyaret edebiliriz...Hem onlara moral hemde acı gerçeklere parmak basabiliriz...
Tek başına da Kızılayın ortasında pankart açabilirsin...Televizyoncular ilgi gösterecektir....Ama tavsiye de etmem...
Fikrimi düşünmeye açıyorum.......
Aklıma gelmişken kimsenin şehit anlayışıyla ilgili yorumlar yapmamanı tavsiye ediyorum...Bir kısmın hayranlığını kazanırken bir kısmın nefretini kazanırsın ki bu da yaptığın işin manasını öldürür....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
r3n'in tekliflerinden kabir ziyareti ve gazilerin ziyaretini destekliyorum.. Kortej işi koordinasyon gerektirdiğinden ve koordinasyon vakit kaybı olacağından dolayı,daha hızlı bi şekilde sonuca varacak kabir ve gazi ziyareti bana daha uygun gibi geldi..
Valla bir bakayım dedim tüm mesajlar silinmiş.. Ama teşekkür ederim Alper abi ben bu cumartesi pazar boşum, elim de iyileşmeye başladı, müsait olursan neden olmasın. Bu arada ayıp ettin abi motosikletten bulaşacaksa hiç bulaşmasın adamlık
Ben sana söylemiştim hatırlarsan, seni görünce bu adamdan alınır motosiklet sorun olmaz diye düşündüğümü
Asıl ben seni tebrik ediyorum R3N, sevgi ve saygını koruduğundan dolayı. Adım gencay; umarım tanışırız.
Üzüldüğüm nokta bizim konuşmalarımız yüzünden şehitler ile ilgili tüm yazılanların da silinmiş olması. Olmadı gerçekten, gerçi bence silinecek hiç bir şey de yoktu, orası ayrı. Topiğin güme gittiğini düşünüp hayıflanan arkadaşlar üzülmesin cidden. Biz buradayız ortadan kalkan bir şey yok. Kimsenin de atasını unuttuğu yok. Herkesin sonuçta bir akrabası şehit yada gazi. Ben gazi torunuyum mesela. Hala koreden tatil kampı teklifleri geliyor anneanneme. Ha gönül isterdi askerimiz korede hiç olmasaydı ama biz yine de vatan sağolsun diyoruz. aynı biz vurulsaydık söyleyeceğimiz gibi.. Geçenlerde televizyonda gazilerimizle ilgili çok güzel bir programımız vardı. sanırım buradaki bir kaç kardeşimizi de ateşledi açtılar düşüncelerini. her ne kadar ben izlediğimde oldukça üzülsemde.. sonuçta vatanı için kendini feda eden arkadaşlarımıza hakettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermeliyiz.
Sanırım bu kadar konuştuktan sonra birşeyler yapamazsak gazi ve şehit kardeşlerimiz için cidden ayıp olur. O zaman işte yazık bize, kuru kalabalıktan öteye geçememişiz derim. Ama benim kanımca gazilere öncelik vermeliyiz.
Olmazsa bir ara bir beyin fırtınası yapalım bakalım çok iyi bir fikir çıkarabilecekmiyiz?
gencay güzel isimmiş , sanal olarak memnun oldum
benimkinide evren değilde hüsrev falan koysalarmış hiç sevmemişimdir ismimi ,
aslında bir ara toplanabilsek daha rahat konuşur tartışır foruma taşırız , toplanma isteyen
ozman bu perş toplanalım saat 19 da biyerde:D
125 ZN
06 ZN 181
bugun kaskı aldım, tamam artık kaldıgım yerden devam edebilirim nidalarıyla vurdum kendimi çayyolu yollarına gece 23:30 itibariyle. adım başı çevirme var, ters ters kesiştik astsubaylarla ama durduran olmadı. her stop ettiginde vurdurup çalıştırma derdi olmasa züper bişi. sanayiye gidecek kadar trafige çıkabilince sorun kalmayacak inşallah
Selam arkadaşlar;
Biliyorsunuz bende yeni sayılırım. Artık yavaş yavaş motoruma alışmaya başladım. 2 gündür işe motorla gelip gidiyorum. Pazar günü bahçeli taraflarında toplansak, hem tanışsak hemde şehitlerimizin olayını konuşsak nasıl olur sizce?
Görüşmek üzere....
Herkese selamlar..evrenin masai 250sini alarak aranıza katılmış bulunuorum.. gezilerde buluşmak dileğiyle bu arada evren er6 güzelmiş abi ilanı aktif yaparsan yanına geliim bi ara
oo hayırlı olsun demek uzağa gitmemiş bizim mobilet...
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Bu arada benim mobilet te satılıktır haberiniz ola...
Suzuki Marauder 250 99 model 17900 da...gün geçtikçe artıyo kmsi hehehe...
4250 ytl....
zannımca ya akü problemli şarj olmuyor, ya da bi yerden kaçak var.
aldığım arkadas sis farları konusunda uyarmıştı ama onları kullanmıyorum hiç
sanayiye götürecek kadar binebilsem sorun yoq :-)
fikir de pek güzel bu arada. sagına soluna ıcıgına cıcıgına bakarız makinanın hep beraber
[QUOTE=Betonarme;715059]zannımca ya akü problemli şarj olmuyor, ya da bi yerden kaçak var.
aldığım arkadas sis farları konusunda uyarmıştı ama onları kullanmıyorum hiç
sanayiye götürecek kadar binebilsem sorun yoq :-)
İstediğin bir motor ustasına veya istediğin sanayiye götürme konusunda yardımcı olabilirim.
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
dün motorun muaynesi dolmştu ,yaptırmaya kalkmadna mt de bi foruma baktım motorların trafige çıkış tarihinden itibaren 3 yıl olmasıyle ilgi yasa çıkmış, bende 1 yıl snraya yazmışlar bugn babam gitti trafik sube müd. 15 dk de haletmişler böylece 2 sne daha para vermekten kurtuldum 50+50 100 ytl cebimde kaldı:d bide stafik sigortası yaptırdım oda 24 küsür tuttu.sizde dikat edin motoru 0 olanlar 1 yıl yazıyo olmasın ruhsatta
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)