Ne sifreli konusuyonuz olm aranizda, emanet neymis?
Ne sifreli konusuyonuz olm aranizda, emanet neymis?
Beyler, motosikletim hâlâ Kocaeli'de ama yine de bu akşamki buluşmaya katılacağım.
Ayrıca dönen muhabbet iyimiş
[QUOTE=GaCCaLL;3165702]http://i1358.photobucket.com/albums/...ps51cee0b5.png
bu ne güzel bir motor ....
Kawasaki w800, 20 lira civarlarinda sifir fiyati, beygir gucu 50 civari olmasi lazim yani cok fazla degil ama torku cok iyi, 216 kg agirliginda. Senin gibi sakin kullanicilar icin cok iyi bence, surusu de cok zevklidir eminim ama pahali iste. Torku cook cok dusuk devirde verdiginden, her viteste sakin sakin kullanabilirsin. Senin makinadan daha yuksek ama, bi ara ulusan da vardi ama sonra satildi sanirim 21 lira gibi bir fiyata. 800 cc motoru var ama oyle korkunc hizli motorlardan degil, chopper gibi, dusuk devirli yuksek torklu, zevkli makinadir kesinlikle.
Teşekkürler bülent.. tabi 800 insanı korkutuyor ama senin dediğin gibiyse 500 cc gibi bişey oluyor aslında.. sele durumu uyarsa ben bunu ilerde alabilirim ( seneye falan)..
Biraz inceledim..GV250 ye benziyor gidon, sele falan Ben araba kullanmayı pek düşünmediğim için motorun yakıtını çok düşünmeyecem..Araştırma halindeyim, bakalım ..
Yakit yaklasik 5 litre 100 km de, gvde de 4 e ciktigini dusunursek, hele ki Helin hanimin ne kadar yogun kullandigini dusunursek, sorun olacagini sanmam Retro tarz, Triumph Bonneville in Kawasaki versiyonu iste.
Çok gizemli bir konuşma..sahi ya emanet derken?? çok merak ettim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
aşkolsun Bülent Bey..nisanda aldım 2000 km den fazla yol yaptım..Gezi vardı da( umurcan doğru mu yazdığım?) ben mi katılmadım ...
Tamer Abi'yi tanıyan var mı arkadaşlar? Doktor, modelci ve sürüş hocası olan... Tamer Demircioğlu...
Böyle torklu motorlar yakıt olarak da çok bişey istemezler aslında. HD gibi tork üretcem diye 1600 cc motor yapmadıktan sonra. Sakin kullanım, düşük devir çok yaktırmaz adama
Bu işin kralından örnek verelim;
Buğrahan bak, BO bile yapıyorlar
BO-link
Yakıtı 4,5-5,5 arası değişiyor. ~2500 d/d de verdiği ~60 Nm paha biçilemez (sanırım öyledir, kullanmak nasip olmadı birtürlü).
Fotoları da en yükseğinden paylaştım, masa üstü yapsın isteyen
Traymph deyince akan sular durur reyiz!!
Bu işin kralı derken??
Bu işin yetki mercisi kim arkadaş ??
Sana göre o şekıl olan bana göre olmayadabilir yani??
Ha dersen ki stcok olarak bu işin kralı bu onuda ayrıca tartışırım!!
aklını içerim çocukk!!
hele hele şöylesi bir model varıkan..
sonra
yani cafe deyince zaten akla BMW gelir benim...
Önceden daha detaylılarını paylaşmıştım..
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)