Hayır herkes benim sevdiğimi sevcek
nietzsche derkine;
peki siz, dostlar,
beğeni ve beğenme tartışılmaz mı diyorsunuz ?
fakat bütün hayat beğeni ve beğenme üzerine bir tartışmadır!
Beğeniler tartışılır. Benim beğenimi tartışanı fururum. Soykanın beğeisini dartışabilirsinüz. Emırcan'ın beğenüsünü de dartışabilirüh. Ama benim beğenimi dardışamazssunuz.
Ben beğenümü diri-amph! tan yana kullandım. Kemisi GaTiEm der gemüsü XT600...
hep boş muhabbet
sanki ktm ya da bmw si olunca kamçılayacak adam var da
Ara gonyayı da dr. gardaşlığını kurak reiz... seninki de yrd.doç.dr olsun [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37728636/detay
Vay hamısınaaa... 53 adet sıfırından pahalı ilan var... Memlekete bi haller mi oldu birader
Sayısal oynadım çıkarsa f 800gs alacam Avrupa turuna çıkıcam sonra tiger 800 alacam onlada Avrupa turu yapıp parayı bitiricem buraya deneyimlerimi yazıcam 2 motoruda benzin döküp yakıcam rx125 ıme binmeye devam edicem.
serin havalar başladı.
uyurken sağımızı solumuzu iyi örtelim arkadaşlar
Beyler BİMER'e yazdım merak etmeyin çözecem bu işi
Şahsıma ait 06DP4114 plakalı taşıtım 03.07.2013 tarihinde gece saatlerinde konutumun önünden çalındı. Konuyla alakalı olarak karakola, iki kez emniyet müdürlüğüne ve iki kez de vergi dairesine gitmem gerekti. Bu süreç sonunda 7. ayın üçünde çalınmış olan aracımın 2013 yılı vergisinin ikinci yarısını tamamını yatırmam gerektiğini öğrendim. İlgili mevzuatta çalınan araçla ilgili mükellefiyetin takip eden yılın başına kadar devam edeceği, aracın bulunması halinde ise tescil kaydının yapılması ile derhal başlayacağı hükümleri bulunmakta olup, 1.) Çalıntı ve hırsızlık vakaları devletin güvenlik ve kolluk zafiyetinin bir sonucu iken neden hırsızlık mağduru olan insanlar, işlerin yavaş yürüdüğü üç ayrı kurum dolaştırılarak daha da mağdur edilmektedir. 2.) Çalınmış araç ile ilgili vergi mükellefiyeti neden takip eden yılın başına kadar devam etmekte iken bulunması halinde derhal başlatılmaktadır. Bu vergi uygulamasının adil olduğundan bahsetmek mümkün müdür?
Biz sana motorunun adresini söyledik oralı olmadın, g.tnü kaldırıp da bakmaya gelmedin, polisi bile aramadın la ! Şimdi kalkmış ora bura mail atıyor, emniyete sms çekiyor, bah hele bah,, Şimdi de BİM 'e mesaj atmış, kuba bayisi mi sandın naptın...
La hala gülüyom, Azeri alamancılarında mısın sen ? Alles klaar
#sürenadam
Valla abi bizim motürcü arkadaşlar var motor yitiren oldu içlerinde epey, motorun Ankara'da çalınınca Çin Çin'e gidiyomuşsun, selamı aleküm ve alekümüsselam buyur bilader?
-Abi benim motor çalındı. Şu şu plaka şu renk.
+Tamam gardiş yak bi caara otur bekle ben çalan arkadaşı bulayım.
.
.
.
+Abi senin motoru ben çaldım, 50 milyon benzin yaktım, gezerken şu kadar yemek yedim ot içtim vs... 100 lira masrafım oldu kamyona koyduk falan, sen 1K lira ver al motoru git.
(yaşanmış)
Anne tarafından Stalin'in sürdüğü Ahıska Türklerindeniz, Cağaloğlu Anadolu Lisesi/Almanca öğrencisiydim
Yolda her motor itenin peşine takılacaz senin kafaya göre... Neyse reiz bulunursa bulunur ne yapalım, benim derdim devlet babanın saçma uygulamaları, burada dikkat çekmek istediğim husus buydu. Bence sen de yaz BİMER'e, benim motorumun yedek parçası bulunmuyo alt kapak contası yanmış garantiden yapmıyolar, arkasına da ekle bu paraya bundan iyi motor alınmaz gerçi diye
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)