itiraz ediyorum!
arada bi yerde kirli zincirin motoru kirletmekten başka sorun çıkarmayacağı ifade edilmiş.
düzeltilmesini istirham ediyorum.
Pazar günü saat 12.00'de eymirde olacağız... Gelmek tanışmak sohbet etmek isteyen arkadaşları bekleriz. 11.30da Ankamall önünden buluşup gideceğiz.
Şu an sahilde rakı vuruyom bünyeye, değişik muhabbetler geçmiş gördüm ki, konuşturmayın beni
Selamlar
Sizin doyurucu muhabbetinizden en son cbf250 başlığı altında faydalanmıştım. Motosiklet almak isteyen bir arkadaşa yaptığınız tek cümlelik "Eksantiriktende ses yoksa alınır" (imla hatası orjinaldir.) yorumu bende adeta bir aydınlatma yarattı. Neyse ki biz henüz bu "boş olmayan ve bilgi fışkırtan muhabbet" seviyesine ulaşamadık. Zaten çok geçmeden altına tecrübeli bir kullanıcı gereken cevabı yapıştırmıştı. Bu başlığa yazan öyle adamlar var ki kendi motorunun derdini bırakır arkadaşının motorunun derdiyle cebelleşir. Siz biraz bilgi paylaşımı yapın da bize güzel örnek olun.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ben bu gün f800gs 2013 kullandım inanılmaz di muhtesemdi hastası oldum aşık oldum param olsada bende alsam...
O sessss o gidiş allahımmm
Sonra rx125 ıme geri döndüm yüreğim daraldı gittim Polat'ı aldım fıtı fıtı yunusun motoru aldık polat biraz sınır krizi geçirdi benim yavaşligimdan dolayı 60-70 napiyim gitmiyo önde rx125 arkada klv1000 hahahah nese gittik ustasına sagolsun tanıştırdı beni.
Bakalım salı gunu tekrar gidicem inşallah bı subap ayarına is biter. POLAT kardesim tekrar sagol ve tanıştığıma memnun oldum.
Mt olarak bana 10 ar TL verseniz acaba f800gs alabilirmiyim hadi cami yaptırmakla aynı sevapta...
Ahanda size boş muhabbetin kıralı
Saygılar
Çok para ya bankami soysam. 2004 f 650 gs aynı tadı veririmmi acaba :( offf off keske binmiyeydim
selamlar,
xt 600 başlığı çok ilgisiz kaldığı için buradan da yazayım. çoğunluk endurocu olduğu üzere denkl getirebilirim. XT 600 göstergeleri lazım takım halinde elinde olan gören duyan olursa haber verirse sevinirim. (devir saatli modellerden 98 için)
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)