Radayatör delindi de olanlar oldu ya,,, senin haberin yok belli ki
okşizenle kaynatıp hallediyolar.
comartesi görüşürüz.
Bujileri getirtmişken fazla olsun dedim. Dün hiçbirşey yapmadım evden çıktım Kızılay, Oran, Gölbaşı, İncek, Eryaman dolaştım. Yetmedi birde gece çıktım dolaştım geldim. Bu benim normal gezimdi. Hafta sonları ise Osman abi ile 3-4 hafta öncesine kadar baya yol yapıyorduk. Artık yavaşlıyorum çünkü benzin parası çok tutuyor başedemiyorum. Aylık 1000km sınır koyuyorum kendime.
ne güzel ....burayı msn e çevirin, feysbuka çevirin...sonra da biz tahammülsüz oluyoruz
Aaaa, üzerime iyilik sağlık afiyet....
hep boş muhabbet bide faydalı bilgi verin
#sürenadam
Kimin neyi ne kadar bildiği ile ilgili bir test yapmıyorum, yani öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey varsa sorun cevaplayayım ha yoksa sizin istediğiniz şekilde yazmak zorunda değilim!
Boş muhabbet ayıp
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Ozaman lütfen sizde aradan "boş muhabbet" diye yazacağınıza siz başlatın bizde sizle dolu dolu muhabbet edelim. Böylesi daha güzel olmaz mı? Eğer biraz yapıcılıksa istenilen, o zaman hiiiç öyle "boş muhabbet" diye yazıp aradan dalınmaz böyle yazarsanız tabiki de alınanlar olacaktır. Onun yerine bir muhabbet başlatsaydınız keşke bence asıl şu anda boş muhabbet dönüyor.
Madem boş muhabbet dönuyor buna neden ortak oldunuz!!!ben foruma istediğim şekilde yazı yazma hakkına sahip değil miyim ,düşüncemi paylaşıyorum... bu benım en doğal hakkım bence boş muhabbettir sizce doludur...sizin 800 lt benzın yakmanız bence bı onemı yoktur arkadaslarca vardır...Bence boş onlarca doludur... insanlar fikrini söylemekte özgürdür. ben size bişi sölemediğim sürece ha belki boş muhabbet biraz argo olmuş ama kötü niyetle söylenmiş bişi değil size değil ortaya söylenmiş bişi
Hep boş muhabbet de, ondan sonra da niye celalleniyosun de, komik!
1741 sayfanın hepsinde faydalı bir bilgi mi bekliyosun anlamadım ki, saatli maarif takvimi mi forum
Biz gerçek hayatta da görüşen,birbirimizi tanıyan insanlar olarak her türlü geyiği burda da çevirebiliyoruz ama tanımadığımız insanlara boş konuşuyosun falan demiyoruz, terbiyesizlik olarak düşünüleceğini bildiğimizden... Siz de böyle bir düşünce tarzı yok onu anladık zaten.
Muhabbetin boşu da, dolusu da iyidir....
Yunus kelle-paça-söğüş organizasyonunu unutmaaaaa....
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)