@hopeless1
yapma abi ya saklandımız fln yok dag bayır gezioyruz(bknz. akçakoca)
125 ZN
06 ZN 181
hopeless buluşmaları organize edebildiğimiz zamanlar mutlaka haberin olur , görüşürüz
shadowcular ölmez vatan bölünmez arkadaşlar ...ayrıca şehitlerimiz için yürüyüş konusuna önem verirsek çok mutlu olurum ... nickim mesleğimdir saygılar
abi bir saniye şadovculara saygımız sonsuz , eski bir arkadaş ile ilgili komik bir hikaye o toplantılar da anlatırız , meslek helikopter ile ilgili ise bi ara özelden şahsınız ile mesajlaşmak isterim
şehitler için yapılacak bir yürüyüş talepleri diğer arkadaşlardan da geliyor , kişisel düşüncem böyle bir yürüyüş yapmak için motorcu kimliğine gerek olmadığı ( motorcular şehitlerimiz için yürüdüler gibi bişey olmasın yani ) , umarım yanlış anlaşılmaz
evet meslek helikopterle ilgili uygun bir zamanda özelden yazışırız...bence bu konuda kimse yanlış anlamaz aksine insanlara bazı şeyleri hatırlatmış oluruz
nevet... geçen gün yere yapıştıktan sonra dedimki.. ben gidip adam gibi bir eğitim alayım. var mı tavsiyeniz felan arkadaşlar?
birazblues yukaridan "ehliyet ankara" seklinde bi arama yaparsan cok tavsiye verdik cikar basliklar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
genelde yere yapışmadan önce alınmasını tavsiye ediyorduk ama olsun kısmet , hayırlısı
alper abi ve pro soner hoca diyecektir , ulusan motor da eğitim veriyor..
ankarada honda eğitim olsa da ona gitsek , honda honda duy sesimizi ankarada bir iki sefer eğitim verseler eziyet olur sanki
selam beyler bugün bir arkadas benı ziyarete gelmiş ama görüşemedik kimdi o bilen duyan var mı ?
yeni MT tişörtü istenmesi için bir çalışma yapan var mı?
bu hafta gezi varmı acaba
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
yahu adam gibi şu aleti kullanıp, bu konuda da kendime güvenirsem tanışırız elbet ama yarım saatten fazla trafikte kalmak felaket geriyor henüz.. biraz daha tecrübeye ihtiyacım var.
Biraz bıraktık ruhşencim le sardırmışınız.....Helal valla...Ama aynı zamanda tebrik ediyorum...Bu kadar tartışıp ta kavga çıkmadan seviyeli yazmanıza hayran kaldım...Ben olsam meteyi gırtlaklamıştım....
Sana eğitimi vericem...Müsait zamanda ara beni...Akşamları olur hafta sonu olur....Ne zaman istersen...Katıl artık gezilere toplantılara...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
valla kendimi değilde ben de birazblues ü hoşgörüsünden ve seviyesinden dolayı tebrik ettim
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)