Ya sen nasıl bir adamsın, sana kalsa evde yaptığın yemek ile sizin oradaki kebapçıyı karşılaştırcan yani...
Benim seleyi naapcaz? Olay kaplamak değil , genişletmek... Pörtlemesinden çekiniyorum ilerleyen günlerde...
işi olmayan bir arkadaş buluşsun yahu şu adamla
#sürenadam
geldi gene muhalefet,
ne istiyorsun evladım illa videoya çekip de sana kendimizi mi ıspatlayalım nedir bu sendrom sendeki?
ayrıca fark ettinmi bilmem lakin biz kaplama diyoruz genişletmenin lafını dahi eden olmadı..
ha sorulmadı ama ben söyleyim yinede biz genişletmedik yükselttik aynı zamanda...
ANGARAJ
Birader sen hasta mısın, yazdıklarımı da anlamıyor bak... Adın ne senin? Kim aldı seni buraya??
Ben sana diyorum ki, kendin malzemeyi alıp kendin yapmışsın. Elbette süper ultra ucuz bir maliyeti olacak sana. Böyle kıyaslama olmaz. Bu yaptığın kahvaltıya evde yumurta kırmak ile sizin sokağın başındaki yere gidip kahvaltı yapmaya ve maliyetini karşılaştırmaya benzer diyorum.
Sen onu bunu bırak, benim seleyi napıcaz peki ? Kalimero alçaltmış, sen yükseltmişsin, ben nasıl genişleticem, azcık da beni düşünün
Biz denizle buluşuyoz olum cumaya, siz bu gidişle toplanamazsınız...
Gidip benim motorun masrafını öğrenicez....
Ben yunusla esat isiklardaki aspavaya gidiyorum. Simdi sasmazdayiz 5 dakkaya cikariz. yarim saat bir saat arasina aspavada oluruz. Duyduk duymadik demeyin. Atila basgan da geliyo. Isteyen atlayip gelsinn.denizzzz duydun muuu
Bir sonraki buluşmayı kelle-paçacıda yapsak ya...ciddiyim, kelle-paça-söğüşü iyi yapan bir yerde, salaş yer olması tercihimdir...
elit bir portakallı ördekçi bilen varsa buluşmaya katılabilirim
[QUOTE=GaCCaLL;3153745]Ulusta çok sağlam bir kelle paçacımız var lakin gece geç saatlere kadar açık değildir gerekirse gider kapanış saatini öğrenirim..
Walla süper olur...geçici bir süreliğine ulusta çalışıyorum, burnuma zaten güzel güzel kokoreç kokuları falan geliyor...bahçeli, esat, kolej, gaziosmanpaşa,ümitköy halt etmiş ulusun yanında... sonrada Ozanın tatlısını yeriz üstüne...
Kendisi ulu Africa Twin'dir. 10bin€ harcanırsa buna dönüşüyor. Önde WP arkada Öhlins, Fren balataları Brembo, Ön depo 36Lt, Arka depo 17Lt, Boğazdan Remus Egsoz, Excel jantlar ön arka 21*1,85 ve 17, Her parça Karbon Kevlardan yapılma, ... uzayıp gidiyor. 3-4 saat önce bunu bana Advrider'dan bir arkadaşım yolladı kendisi İngiltereden. Lise 1'den beri hiç ailemden para istememiştim ama babama gidip buna sahip olmama lazım yardım et bana dedim. Sonradan aşağıda bi canavarım olduğunu hatırladım ve vaz geçtim ama çok geçti İşte bu böyle bir makina görünce delirtiyor adamı.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)