vakit çok geç ama gitmek isteyen varsa sinop erfelek önerilir...
https://www.google.com.tr/search?q=e...MsTLsgben4CABg
biraz arazi uyumlu motorların gireceği güzel yolları varmış..aklınızda bulunsun...
vakit çok geç ama gitmek isteyen varsa sinop erfelek önerilir...
https://www.google.com.tr/search?q=e...MsTLsgben4CABg
biraz arazi uyumlu motorların gireceği güzel yolları varmış..aklınızda bulunsun...
Gittim, tüm(28) şelaleye de tırmandım
Arazi motoru demeyelim de, yolu asfalt aslında ama %50 si bozulmuş, toprak-asfalt altı stabilize felan var. Yani bir ER6 da gider oralara Zaten bozuk zeminden daha çok arabaların çıkardığı toz insanı sıkıntıya sokuyor. Hatta deli ediyor, çıldırtıyor...
Yanından bu şekilde hızla geçer benim bildiği Buğra
Fotoğrafı arkadaşlar çekti, benim tel kötü diye çekmedim. Klasik muhabbet, hala yollayacaklar bana anasını satayım...
Arkadaşlar merhaba...bu hafta sonu pazar günü beypazarı çıkarması yapcaz inşallah ...müsait olan Ankaralı dostlarımızla buluşmak isteriz...
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun ...yollar yoksa yeni asfalt mı??? eğer öyleyse bi düşünmek lazım toz topraksa sıkıntı yok
Fatih abi bi caps var da boş vakit bulupda yapamadım yoksa şenlendirecem buraları
Buluşma neyim yoku mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Buğra kardesimlede tanışmış olduk. Kardeşim tanıştığıma memnun oldum. Bende gelirdim senle muayeneye ama hanımı işe yetiştiriyordum kusrabakma. Telefondan filan bakrsan foruma muayene sonrası görüşelim.
Arkadaşlar, Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde Canteks Oto Döşemeci var, motosiklet selelerini de kaplıyor.
NX'in selesini kaplattırdık, biz memnun kaldık. Kaplatmayı falan düşünenler olursa;
Başkent Oto Sanayi Sitesi 1762. sok. (Eski 53. sokak) No: 22
Tel: 0312 278 37 55, GSM: 0537 673 04 18
Fiyatı da uygun gibi geldi piyasada sorduğumuz diğer döşemecilere göre,
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
hmm
biz genelde kendimiz kaplıyoruz,
malumunuz koltukları kapladıkları kılıfların en kalitesi ve istediğimiz rengi sitelerden 10tl civarına buluabilip süngeride tanıdık var ise para vermeden halledip yapmıştık..
yani maliyeti yaklaşık 20tl olması lazım.
burdan bakınca çokda uygun değil sanki?
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)