Ücret olarak; öğrendiğini iddia ettiğin herşey için 5TL alırım. Öğrenemediğini ispatladıklarım için Atila abinin mekanda gözleme ısmarlarsın... ??
Batıkentte değil de yarın, çiftlik kavşağı civarında yada toplaşma nerede olacaksa biraz vakit ayırabilirim? Öğleden sonra... Motor lazım bir de,,,
Buarada öğrenci olduğunu varsayıyorum, değilsen direk eğitim al
Beyler bencilliği bırakın, bundan sonraki ilk toplantı Temelli'de.
Sen gelsene toplantılara hacı ???
#sürenadam
Ankaradayim ve ilk motorumu bu hafta aldim ehliyetle beraber ama hic tecrubem yok. Yakin zamanda hatta bugun bile olabilir bir toplanti varsa tecrubeli arkadaslarla konusup sohbet etmmek isterim gozleme vs ismarlanir tabiki lafi olmaz motor honda cbr250r
Calimero-Davut bana güzel bir gün yaşattığınız ve zengin gönlünüzü açtığınız için teşekkürler( motorumun su yüzü görmesini sağladığınız için ayrıca teşekkürler)...Maceralı Kızılcahamam sürüşünü-pikniğini unutmayacam ) Hele virajlara '' yatarak'' giren dev motosikletçileri hiçççç unutmayacam
artık öğrendim bu işin rajonunu.. "çekmeyin çekmeyin" diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
sana dedim ama koş peşlerinden sende uzan virajlara diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
Rüzgarlı havalarda kullanılmak üzere; kiralık fazla kiloya ihtiyacım war : )
Ya cidden yani rüzgarın sallamasını geçtim sanırsın beni eliyle alıp diğer şeride koyuyor
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Kendime gelemedim ki arkalarından koşayım ..Bunlar motorcu da biz neyiz diye derin düşüncelere dalmıştım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Rüzgara çok direndik ...sen kum torbası koy en iyisi benim koymama gerek yok ( 230 kg)..Şaka maka bir daha böyle bir durumda kenara çekip bekleyelim..ölümle dans ettik gibi bişey oldu..
Geç gördüm yazını. Selamsız geçmem, hatta bizim oralardan bi tanede skuter gidip geliyor yolda tanıştık kendisiyle. Sen geçen yolda gördüğüm artçılı mavi motorsikletli arkadaş olabilir misin?
Bir daha görürsen beni 2 kere kısa 3 kere uzun kornaya bas ki sen olduğunu anlayayım.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Uzun kornaların adından 2 elini 1 kez şaklatsın, daha anlaşılır olabilir buğra
Sağ ayağını aşağı sol ayağını Buğranın ağzının üstüne doğru kaldır Deniz, ozaman daha iyi anlar.
Sadece Hyosung 125 Enduro bir motoru arıyorsun aslında Buğra...
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)