Sayfayı pek takip edemiyorum günü birlik tur olursa haber verirseniz çok sevinirim çok sık takip eden bana haber vermek isteyen olursa mesaj atarsa cep numaramı yollarım
Sayfayı pek takip edemiyorum günü birlik tur olursa haber verirseniz çok sevinirim çok sık takip eden bana haber vermek isteyen olursa mesaj atarsa cep numaramı yollarım
Motomaxta Venom yok. Yibanın içinde bulamazsan da sağ tarafından aşağı doğru devam et, iş bankasını geçince 1-2 dükkan daha var, onlar satıyordu.
Yıldız tarafında yine Endo motor diye bir yer var. HD dsit.ğü aldı, orada belki bişeyler vardır. Geçen de motomax da reklam yapıyordu artık Cruisercileri de düşünüyoruz felan filan diye. Bir de Emek 4.cadde 44.numarada 4.44 motor var, oraya da çokça çapırcı takılıyor, belki bişeyler vardır, telefon edilebilir.
Aktif olmayan üyeleri tek tek yakalayıp dövcez. Öyle bir karar aldık
#sürenadam
Fati abide uzun yol için motorunu hazılıyordu şu farını bir tamamlasa
Ostim-sincan Bahçeli yapacakmış,
uzun yolculara duyrulur...
Bahçelide ne tür bir etkinlik olacak ki Yunus? bak hepimizi heyecanlandırdın)
kendisine sormak lazım genel manada söyledim ben onu ,
ama buluşacak eleman varsa bende çıkar geçerim sorun değil
Selamın aleyküm Abilerim Arkadaşlarım ben teorik sınavdan geçtim direksiyon sınavına gireceğim ve sürücü kursumun direksiyon göstermemesi beni tecrübesiz bir şekilde sınava sürüklüyor.Sizden ricam bana düşük cc li bir vitesli motoru olan batıkent,mesa,çakırlar civarında oturan biri ders verebilir mi 1 saat e kalmadan kaparım bundan eminim ve sizin belirlediğiniz bi ücreti verebilirim gerçekten ihtiyacım var acill yardım lütfeeen yakında olan bana bi ulaşırsa sevinirim !!!
Merhaba,
Cumartesi buluşma varsa ben de gelmek isterim. Bi süredir takip ediyorum ama katılım kısmet olmadı. Ya zaman uygun olmadı ya da ben buluşmayı okuduğumda siz muhtemelen dönüş yolundaydınız.
ben de Eryaman'dayım. buluşma planı olursa gelip tanışmak isterim.
Eryamanlılar sakin olsun; Tukuaz Toki den selamlar. buluşmalara ankaraya 35 km mesafeden gelirim (temelliye 20 km yakınım)
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)