Ne olmiş laaaaa
Enes hoşgeldin
beni bilirsin hemen hemen her gün görüşüyoruz
Ne olmiş laaaaa
Enes hoşgeldin
beni bilirsin hemen hemen her gün görüşüyoruz
Sanırım "ozgur325" nickli arkadaş Polat için yazdıklarımı kendisi için yazdığımı sanmış
Hosgeldin Yolgezerrrr ve hatta son of Arathorn
Olm boyle hava mi olur yaw, bir saat sonra sirkete gidecem, su anda burda manyak yagmur yagiyor, ve resmen gece gibi karanlik, ben boyle havanin icineee... Keske arabayla geleymisim yani. Yine basladi bizim camur mevsimi.
Bu arada supertoto, motorun komple rafa kalkmis dogru mu Ne zaman tekrar denize indiricen aleti ? Ne kadar guc artisi beklioruz yapilacak islemlerden sonra ? Bu sorularima cevap bekliyorum.
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş...buluşmalara da bekleriz...
Çok pis yağmurda binesim var ama pişman olmaktan korkuyorum.
Akşama doğru yollar kuruyacak inşallah, o zaman çık Hakan, benim motor rehin kaldı sabahki işyerimde yağmurdan dolayı
Hoşgeldim elessar 2010 model GV 250'in hayırlı olsun. Ama söylemedilerse ben belirteyim, Hyonun en sıkıntılı serisini almışsın, güle güle kullan...
Evet oldu öyle bişeyler, kendi sayfamızda bazı basın açıklamalarında bulunduk. Camia şuanda çalkantılı biraz, o yüzden durumu idare etmeye çalışıyoruz. Camiamızın sayfasından durumu takip edebilirsiniz...
Havaya da laf söyleme olum, taş olursun taşşşş
#sürenadam
faceteki angaraj grubu kapatıldı mı? En son ismi değişmişti.. ya da bir ihtimal daha var grup üyeliğinden silindim? sağlık olsun..
sanırım bir isim değiştirme operasyonu sonrası baya bi silinme zaiyat oldu...
grubun ismi ankara motosiklet sevdalıları şeklinde eski haline döndü...şu an bu isimle bulunmakta sanırım..iş yerinde bakamıyorum. ANGARAJ adında başka bir grup oluşturuldu...
kamuoyuna saygıyla duyrulur
Şu an bu konu içerisinde 136 kullanıcı var. (0 üye ve 136 misafir)