Helin sen geliyorsan ben de gelirim
Bi sorun cıkmazsa +1
bende gelmek istiyorum günübirlik mi olacak acaba
Ankara'da bol çeşitli egzos satan-takan bir yer biliyor musunuz?
himMMMMM... gelişmeler sevindirici..takipteyiz merkez
pikmiklerde ben genelde ağaç dallarında suya sabuna dokunmayan güzide yerlerde olurum :D, hiç görülmemiş ve duyulmamıştır sofraya faidemin dokunduğu.. yiyici değil satıcıyım ben ağbi :D
ama Şakire benden çayYYY
Arkadaşlar cuma akşamı saat 19:30'da Mogan'da , haftasonu kampı için tanışma etkinliği yapacağız. Kampımıza katılacak veya katılmayacak arkadaşları dilerlerde tanışma toplantımıza bekleriz. Mogan Park'ta fenerin olduğu tarafta oluruz. Otoparkta motorlarımızı görürsünüz zaten. Herkese selamlar ;)
Cuma günü de bi yerde toplanıp gitsek... Bence kamp görüşmeleri için merkezi yerler olsa daha iyi olmaz mı
Sonraki gün zaten su kenarında olacazZ !mesela bahcelide bi cafede yada bi parkta buluşma daha ii olmaz mı
Herkesin bir Yunusgil parkı yok ki tabi... Guru duydum bak şimdi
Bende geliyom bir sorun olmazsa kesik köprüye. Detaylı olarak bi yer ve zaman bildirir misiniz?
Cuma akşamı saat 19.30'da moganda bir tanışma toplantısı planlıyoruz. Hem yeni arkadaşlarla tanışmak hem de cumartesi için eksikleri gözden geçirip sohbet çay vs yapmak için...
Cumartesi kamp aktivitemiz hakkında bilgi aşağıdaki linkte mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...mp-gezisi.html
Aptallık En Büyük Günahtır !
Arkadaşlar merhaba
Bugün 19:45 'te Honda efe den polatlı - haymana - gölbaşı - ankara yapacağız. 192 km
Sonrasında da bahçeli 3 te (belki) pes atacağız.
cc veya üyelik süresi şartımız yoktur.
Saygılarımla,
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)