Kazıkçı olan Hüseyin abi mi motomax mı anlayamadım ? Neredeyse ortak sattıkları malzeme de yok ya gerçi...
Amasya motosiklet festivali mi vamış Valla Amasyaya gelebilirim, isterim ama 1.si çok tanımadığın insan ile uzun yola çıkmayacağım(bunu ben hariç herkes de söylüyor), 2.si Sakaryadaki genel vaziyetten sonra birdaha "motor festivali"ne gitmesem mi diye düşünüyorum...
Üstad, telefonun kayıtlı, Samsun'a ulaşabilseydik 1 gün önceden arayacaktım seni. Lakin yine tanımadığım insanlar ile yaptığım gezi hernekadar eğlenceli olsa da belirlenen rotanın anca yarısına yetişebildi. Ilgaz-İnebolu-Abana-Sinop derken 4.gün Ankara'ya döndük...
@Bülent'cim senin 12 lokmanı bulucam söz Ama "polaaat!" diye ah çektikten sonra ne oldu diye sorduklarında "totom acıyor" demeni tavsiye etmiyorum
@Helin hanım Dün gece dönüşte size sağ şeritten gidin demedim, şeridin sağından gidin dedim, hani ne anladınız bilmiyorum o yüzden yazdım. Yer yer bizi sollayan arabalar ile zor duruma düşmemeniniz için demiştim, size çok yakın geçiyorlardı.
@Fatih abi Ankarada motorculuk ölmüş, Eto bitmiş, Yunus Derviş... Daha da bişey demiyorum, sen anla.
Bir navigasyonun kurbanı olmuş ve arkadaşlarımı güzel virajlı Seben yollarından(Osman abi'ye sorun) getiremediğimin üzüntüsünü yaşarken kendilerinin benim hakkındaki düşüncelerini gördüm bu gezide. Turgay bile aynasını kırdığımda bana bukadar GADDEMNYU! dememiştir herhalde. Çok yazık....
Samimi olarak söylemek istediğim bişey var ki, ben de bileydim o yolların toprak olduğunu, tek başıma BİLE olsam yine de girmezdim... Valla girmezdim, +250 km yol yaptıktan sonra toprağa girmek mantık işi değil, ama oldu bikere napalım. Demek birilerinin altında "Enduro" yerine spor bişeyler olsa canımızı alırlardı herhalde...