ankara geldi mi tastamam?
sağdan say!
Ozan burda (askere gitmediğim için yanlış söylüyor olabilirim sınıf yoklaması tarzında oldu )
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Ucccccc!
Donuste yine bir super toto klasigi, gps i baska yol gostermiste o yuzden bizi oralara sokmus, ulan yoldaki butun taslari ki yol komple tasti yani aslinda yol falan yoktu, kicimda nasi hissettigimi anlatirsam bu siteyi kapatirlar o derece
Kocum er6 zorlansa da o bozuk yollarin hakkindan gemeyi benim ustum pilotajimin da yardimiyla bildi valla. Kendisine saygi ve sevgilerimi iletirim ancak halen sandalyeye falan oturdugumda kicim agriyor ben de Polattttttttttttt diye bagiriyorum icimden
Giderken Korayla 90-100 gittigimiz Beypazarina kadar 100 km de 3.7 lt. yakmisim diye cok seviniyodum, sonra donuste biraz daha hizli 4,1-4,2 falan yakmisim diye yine sevinirken Osman Abinin gelip de 3.2 diye srrakkkkk seklinde masanin ustune koymasi sonucu sinirlerimiz biraz bozuldu tabii
Tulayyyyyyyyyyyyyy, 12 lik lokmami getirrrrrrrrrrrrr, olm turgayin dedigi kadar varsin lan, safi zararsin
Simdi ben biseyler getireyim diye dusunduydum ama ozellikle Fatihin eline verirken, "noldu eline aldin napacagini sasirdin" seklinde espri yapmadan duramayacagimi bildigimden mutevellit, bizim Turkiye de bayrak yarisi falan olmaz aga
Ben diyecektim sen benden çok yaşayacaksın..
Bir ara buluşalım oturalım tanışalım
Geldik ama Sayacaklarımı Saklı tutuyorum,
Ömür boyunca polat bunun acısı ile yaşayacak,
hep böğrünün orta yerinde bir Yunussss!!!
yumruğu olacayık!!!
400kg'ın üzerindeki motorla beni öyle yollardan geçirdi ki...
neyse..
ANGARAJ
Ya ben bilekler sırt iptal. 230kg motor 100kg yük 80-90kg ben oldumu 420kg. Herifin motora az önce baktım 135 kg.
Abi burada sucuk güzel olur dediler, biz de yedik onu bir dahaki kampta seni de görmek isteriz başkan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Yav ne eziyet ediyorsunuz kendinize arkadaş, ben bir kaptırdım otobandan 110-120km/h, 4 saatte varmışım Ankaraya, molalarda da masaj koltuğuna 1tl attım - ohh
Live to Ride, Ride to Live...
Olm aslinda eziyet olmayacakti, Polat bebesi ve meshur gps i yuzunden oyle oldu, yoksa virajli yollar acayip zevkli oluyor yani, taskesigi midir nedir ordaki virajlara bayildim beee, cok guzeldi valla
bu syanur karadenize gelecedi, ses seda yok
Kılavuzu karga olanın... hesabı olmuş sizinki
Taşeronlar, mühendisler, marabalar uğraşıp o kadar otoyol otoban neyim yapsın , macera diye süpertotonun peşine takılıp ayaş gudül toz toprak takılın siz de , sanki grand kanyondan, alplerden, himalayalardan sürüp geliyollaa bödödöff =)
Ennnnn güzeli ankara yakınlarında kamp yapmak
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...mp-gezisi.html
Arkadaşlar Cumartesi günü Kesikköprü civarında kamp yapalım diyoruz, gelmek katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
Arkadaşlar ybr kullanlardan biri bana msj atabilirmi bi kac sorum olcak .
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)