Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ankara geldi mi tastamam?
    sağdan say!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    OzkiSoft bunu beğendi.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Ozan burda (askere gitmediğim için yanlış söylüyor olabilirim sınıf yoklaması tarzında oldu )

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağdan say!
    Ben otobandan yalnız döndüm aga, bizim maceracılar ne yaptı bilmiyorum henüz..
    Live to Ride, Ride to Live...

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben otobandan yalnız döndüm aga, bizim maceracılar ne yaptı bilmiyorum henüz..
    Ne maceraydı be. Dünyada öyle yolların mevcut olduğunu bilmiyordum. Şöyleki ince elenmiş inşaat kumlarından yapılmaydı yollar. Ama şunu farkettim arkası ağır olunca dönüşler çok sıkıntılı fena kayıyo.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    xt 600
    ne getirdiniz bize bebeler?
    çok reca ediyorum eli boş geldik demeyin!

samsun çık aradan
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ucccccc!

Donuste yine bir super toto klasigi, gps i baska yol gostermiste o yuzden bizi oralara sokmus, ulan yoldaki butun taslari ki yol komple tasti yani aslinda yol falan yoktu, kicimda nasi hissettigimi anlatirsam bu siteyi kapatirlar o derece

Kocum er6 zorlansa da o bozuk yollarin hakkindan gemeyi benim ustum pilotajimin da yardimiyla bildi valla. Kendisine saygi ve sevgilerimi iletirim ancak halen sandalyeye falan oturdugumda kicim agriyor ben de Polattttttttttttt diye bagiriyorum icimden

Giderken Korayla 90-100 gittigimiz Beypazarina kadar 100 km de 3.7 lt. yakmisim diye cok seviniyodum, sonra donuste biraz daha hizli 4,1-4,2 falan yakmisim diye yine sevinirken Osman Abinin gelip de 3.2 diye srrakkkkk seklinde masanin ustune koymasi sonucu sinirlerimiz biraz bozuldu tabii

Tulayyyyyyyyyyyyyy, 12 lik lokmami getirrrrrrrrrrrrr, olm turgayin dedigi kadar varsin lan, safi zararsin

Simdi ben biseyler getireyim diye dusunduydum ama ozellikle Fatihin eline verirken, "noldu eline aldin napacagini sasirdin" seklinde espri yapmadan duramayacagimi bildigimden mutevellit, bizim Turkiye de bayrak yarisi falan olmaz aga

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı fabrisio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi her iki grupla muhabbet kuran biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum.

Öncelikle her iki grubun üyeleri gerçekten samimi, hoş sohbet ve değerli insanlar.

* Bülent'in dediği gibi MT Ankara'nın üyeleri genelde tembel Buluşmalar genelde muhabbet üzerine kurulu. Ancak bu ortamda da en az küçük cc ortamındaki kadar eğlendiğimi söylemeliyim. Espriler, sohbetler gerçekten çok samimi. İnsan bu gruptayken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor bile. Hatta en son katıldığım buluşmadan eve 11 gibi varmıştım. Karanlıkta evde kalamayan reyiz hanım (eşim olur kendileri) bir ton tantana yapmıştı

* Küçük cc grubu organizasyon geliştirmekte çok aktif. Bir akşam kısa bir toplantı yapılıyor. Kendini ertesi gün outdoor kamplarında, ormanın ortasında buluyorsun. O ortamın insana verdiği özgürlük hissi; işten, güçten, şehirden stres topuna dönmüş kişiler için ilaç gibi geliyor. Benim gibi yoğun çalışan ve bütün bir hafta negatif elektrik yüklenmiş birinin deşarj olabilmesi için bulunmaz bir nimet. Ayrıca grup üyeleri, çok yardımsever. Kim açıkta kalmayasın diye çadırını seninle paylaşır ki? Yapılan herşey müşterek. Tabi ki sohbette Ankara MT üyeleri kadar içten ve samimi.

* Küçük cc grubunun adı neden küçük cc? Elemanların motorlar 100km den fazla gitmiyor. Gelecek olan büyük cc motorlu kişilere karşı mahçup olmamak adına özellikle küçük cc olarak belirtmişler. Ama motoru ne olursa olsun, herkese 40 yıllık dost edasıyla yaklaşılıyor. Hatta benim dışımda birkaç kişi daha var büyük motoru olan. Arkadaşlar 90-100 ile gittiklerinde biz de takılıyoruz. Tempo düştüğünde basıyoruz ve ileride sigara molası veriyoruz. Sonra konvoya devam ediliyor.

Her iki grup arasında herhangi bir husumet söz konusu değil. Herkesin kapısı herkese açık. Arada hafif sert rüzgarlar esti ancak bu insanlar birbirlerini tanıdıklarında kanka olacaklarına eminim.

Ankara MT'de şehirden, sesten, insanlardan, trafikten, ortamdan bunalan herkesi bu tür outdoor aktivitelere davet ediyorum. Ayrıca küçük cc'deki arkadaşlar, bir gün ansızın parka, ellerinde soda ve çekirdekle çatkapı baskın yapabilir. Buna da hazırlıklı olun
    Ben diyecektim sen benden çok yaşayacaksın..
    Bir ara buluşalım oturalım tanışalım

sağdan say!
    Geldik ama Sayacaklarımı Saklı tutuyorum,
    Ömür boyunca polat bunun acısı ile yaşayacak,
    hep böğrünün orta yerinde bir Yunussss!!!
    yumruğu olacayık!!!
    400kg'ın üzerindeki motorla beni öyle yollardan geçirdi ki...
    neyse..
    ANGARAJ

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Ya ben bilekler sırt iptal. 230kg motor 100kg yük 80-90kg ben oldumu 420kg. Herifin motora az önce baktım 135 kg.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    ne getirdiniz bize bebeler?
    çok reca ediyorum eli boş geldik demeyin!
    Abi burada sucuk güzel olur dediler, biz de yedik onu bir dahaki kampta seni de görmek isteriz başkan

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben bilekler sırt iptal. 230kg motor 100kg yük 80-90kg ben oldumu 420kg. Herifin motora az önce baktım 135 kg.
    Yav ne eziyet ediyorsunuz kendinize arkadaş, ben bir kaptırdım otobandan 110-120km/h, 4 saatte varmışım Ankaraya, molalarda da masaj koltuğuna 1tl attım - ohh
    Live to Ride, Ride to Live...

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm aslinda eziyet olmayacakti, Polat bebesi ve meshur gps i yuzunden oyle oldu, yoksa virajli yollar acayip zevkli oluyor yani, taskesigi midir nedir ordaki virajlara bayildim beee, cok guzeldi valla

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    bu syanur karadenize gelecedi, ses seda yok

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Kılavuzu karga olanın... hesabı olmuş sizinki

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Taşeronlar, mühendisler, marabalar uğraşıp o kadar otoyol otoban neyim yapsın , macera diye süpertotonun peşine takılıp ayaş gudül toz toprak takılın siz de , sanki grand kanyondan, alplerden, himalayalardan sürüp geliyollaa bödödöff =)
    Soykan67 bunu beğendi.

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Ennnnn güzeli ankara yakınlarında kamp yapmak

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taşeronlar, mühendisler, marabalar uğraşıp o kadar otoyol otoban neyim yapsın , macera diye süpertotonun peşine takılıp ayaş gudül toz toprak takılın siz de , sanki grand kanyondan, alplerden, himalayalardan sürüp geliyollaa bödödöff =)
    O gridigimiz bozuk yollarda biraz tirmandiktan sonra, resmen minyatur de olsa bir grand canyon manzarasi gorduk yani. Lakin cross benzeri motorlar olmadan o yola girilmez.
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    xt 600
    süpertotonun iddialara cevabını heyecanla bekliyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu syanur karadenize gelecedi, ses seda yok
    o gps ile yolu bulamamıştır süpertoto
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...mp-gezisi.html

Arkadaşlar Cumartesi günü Kesikköprü civarında kamp yapalım diyoruz, gelmek katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    ccc küçük ccc

paketci03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 125ESD
    Arkadaşlar ybr kullanlardan biri bana msj atabilirmi bi kac sorum olcak .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler