Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı fabrisio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş, adam hakkını vermiş. Sayende benim de 1,5 saat gitti :D Bu arada almayı düşündüğümüz motor (DL650) o yollara gitmez, biliyorsun, değil mi?[COLOR="Silver"]
    biliyom kardeş gitmez..şimdilik oralara maçamız yetmez zaten...toprak olsun sert zemin olsun yer yer engebeli olsun bizim olsun...fazlasında gözümüz yok...
    ama adamlar 250 kiloluk motorlarla gerçekten iyi mücadele vermişler...her babayiğidin harcı değil...

Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır Erhan yollardan sıkıldın mı? hadi nasıl olsa son nokta
    yol sıkmadı da asfalt sıktı ozan...DL650 bkıyom motoru elimden çıkarırsam..ilana verdim...
    Wozy bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyom kardeş gitmez..şimdilik oralara maçamız yetmez zaten...toprak olsun sert zemin olsun yer yer engebeli olsun bizim olsun...fazlasında gözümüz yok...
    ama adamlar 250 kiloluk motorlarla gerçekten iyi mücadele vermişler...her babayiğidin harcı değil...

yol sıkmadı da asfalt sıktı ozan...DL650 bkıyom motoru elimden çıkarırsam..ilana verdim...
    O kadar övülen bmw nasıl olduda o hafif düşmede perişan olmuş anlamadım. Direk motordan yırtılmış ve yağ sızdırmaya başlamış ilginç. Yazı çok güzelmiş doğrusu..
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar övülen bmw nasıl olduda o hafif düşmede perişan olmuş anlamadım. Direk motordan yırtılmış ve yağ sızdırmaya başlamış ilginç. Yazı çok güzelmiş doğrusu..
    hee ben de ona şaşırdım..yanlarındaki gavur olmasa işleri zormuş valla her etapta...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Valla okumaya vaktim yok,,, rota mota, hazırlık neyim derken. İşler de çok yoğun şirkett... :(

Zaten klasik oldu, 1 kişiyi aradım şansımı deneyeyim diye şuanda ya 5 kişiyiz yada 6....

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

DL 650 alma ozaman. %70 on-road %30off-road yapan bir motor DL650,
    Ama son gördüklerim ve bindiklerimden yola çıkarak ki unutmayın KTM 950'yide Metin Usta'nın orda denemiştim geçtiğimiz kış.
    650 cc'nin en iyilerinden biride Aprilla Pegaso 650.
    Aynı 660 Tenere'ye hem Metin abinin orda hemde Osman abiyleyken bindim. Hayal kırıklığıydı. DL 650 ise sadece Xpedition serisi iyi. bazı değişikliklerle. Ve servis işi süper gene Yamaha'dan halledebilirsin her şeyini. yedek parça bol ve ucuz.

Örnek olsun diye http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27559146/detay
    Ah be geçenlerde Osman abiyle gezmeye çıktık. Osman abi beklerken bende bi CRF250'ciyle göle doğru fena taşlı ve kaygan yolda iyi kapıştık. Birde Pazar günü gezisi vardı o daha da harikaydı. Nerelerden geçtik gittik offf be. Evet Osman abiyle eskisi gibi bir günde 300-400 km yapmıyoruz ama daha eğlenceli 150 km yapıyoruz bozuk ve tali yollardan köylerden geçerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

Aprilla XT660 motoru kullanıyor. Birde BMW G 650 GS SERTÃO'da baya iyidir.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Nereye gidiyon len Sipirmin, benim tatil olayi da yatti heralde ama yine de izini kullanicam sanirim, biyerlere gitmeyi dusunenlere takilabilirim.

Motosikleti
    tracer 900
    DL 650 alma ozaman. %70 on-road %30off-road yapan bir motor DL650,
    Ama son gördüklerim ve bindiklerimden yola çıkarak ki unutmayın KTM 950'yide Metin Usta'nın orda denemiştim geçtiğimiz kış.
    650 cc'nin en iyilerinden biride Aprilla Pegaso 650.
    Aynı 660 Tenere'ye hem Metin abinin orda hemde Osman abiyleyken bindim. Hayal kırıklığıydı. DL 650 ise sadece Xpedition serisi iyi. bazı değişikliklerle. Ve servis işi süper gene Yamaha'dan halledebilirsin her şeyini. yedek parça bol ve ucuz.
    http://www.motorcyclenews.com/upload...-xpedition.jpg
    Örnek olsun diye http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27559146/detay
    Ah be geçenlerde Osman abiyle gezmeye çıktık. Osman abi beklerken bende bi CRF250'ciyle göle doğru fena taşlı ve kaygan yolda iyi kapıştık. Birde Pazar günü gezisi vardı o daha da harikaydı. Nerelerden geçtik gittik offf be. Evet Osman abiyle eskisi gibi bir günde 300-400 km yapmıyoruz ama daha eğlenceli 150 km yapıyoruz bozuk ve tali yollardan köylerden geçerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

Aprilla XT660 motoru kullanıyor. Birde BMW G 650 GS SERTÃO'da baya iyidir.
    ozam benim amacım ya da benim için ideal olan da %70 asfalt %30 arazi...saydıklarının benim için en büyük sıkıntısı tek silindir olması...şu an DL650 ye çok kanım kaynadı her ne kadar tipi beni çok cezbetmese de...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    DL650'nın Erhana gideri var da benim merak ettiğim Tenerenin ne konuda hayal kırıklığı yarattığı Ozancım. Pegasso ve eski F650 ile aynı motoru kullanıyor, genel karakter-amaç da aynı... Neydi kötü olan, frenler mi, amortisör mü, gösterge paneli felan mı?

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

Bu arada bu nasıl bir saçmalık yav??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-sfv-650a-gladius-tarz-isteyenlere-105013380/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2012-model-0-km-de-suzuki-sfv650a-gladius-126960414/detay

Motosikleti
    tracer 900
    bi tanesi 1 km ya ondan daha düşük herhalde

ibrahimdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Cross 150
    selamın aleyküm cemaat. Herkesin bayramı mübarek olsun.
    erro, fabrisio ve Wozy bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Birincisi yüksekliği senin motordan bile yüksek. Senin motoru biraz göbeğin yardımıyla da ayaklar yere değince kullanabilmiştim. Neyse yükseklik bana özgü bir problem. Ama sele hiiiiçte rahat değil. Uzun yolculuklar için çok kötü. Titreşim Pegasoya göre daha fazla.
    Pegaso daha hafif ve daha iyi bir enjeksiyon kullanıyor. Aletin yol bilgisayarı var her şeyini ayarlıyabiliyorsun. Pegaso ön-arka 17-17 kullanırken Tenere 21-17 teker kullanıyor. Arazide Tenere daha iyi tabiki. Görünüşüde Tenerenin çok güzel. Şu anki motorumu almasaydım direk gidip sıfırını yapıştıracaktım. Fiyat olarak Pegaso hepsini yeniyor.
    Birde kalkışlarda biraz fazla gaz vermek gerekiyor Tenereye, Pegaso daha iyi kalkıyor ve kısa boylılar için (1,80 dahil) daha rahat.
    Aradaki 3-4 binliralık fiyat farkıyla Pegaso'ya Zega yan çantalar ve Excel 21-18 jant seti alabilirsin. Birde ön süspansiyon Pegasoda daha iyi. Pegaso'daki frenlerin Brembo olduğunuda söylemek lazım.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Birincisi yüksekliği senin motordan bile yüksek. Senin motoru biraz göbeğin yardımıyla da ayaklar yere değince kullanabilmiştim. Neyse yükseklik bana özgü bir problem. Ama sele hiiiiçte rahat değil. Uzun yolculuklar için çok kötü. Titreşim Pegasoya göre daha fazla.
    Pegaso daha hafif ve daha iyi bir enjeksiyon kullanıyor. Aletin yol bilgisayarı var her şeyini ayarlıyabiliyorsun. Pegaso ön-arka 17-17 kullanırken Tenere 21-17 teker kullanıyor. Arazide Tenere daha iyi tabiki. Görünüşüde Tenerenin çok güzel. Şu anki motorumu almasaydım direk gidip sıfırını yapıştıracaktım. Fiyat olarak Pegaso hepsini yeniyor.
    Birde kalkışlarda biraz fazla gaz vermek gerekiyor Tenereye, Pegaso daha iyi kalkıyor ve kısa boylılar için (1,80 dahil) daha rahat.
    Aradaki 3-4 binliralık fiyat farkıyla Pegaso'ya Zega yan çantalar ve Excel 21-18 jant seti alabilirsin. Birde ön süspansiyon Pegasoda daha iyi. Pegaso'daki frenlerin Brembo olduğunuda söylemek lazım.
    Ozancım şimdi şunun şurası daha iyiydide bunun kenarı çok sivriydi gibi yorumları kabul etmeyiz biz bak
    Bize reel gerçeklerden bahsedeceksin bize ikisi arasındaki farkı rakamlar ile sayılar ile metreler ile anlatacaksın ki inanalım
    ANGARAJ

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Bayram sonrası yaz bitmeden Ankara ekibi buluşsak mı ne dersiniz ?

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Rakamlar dersen kullanım kılavuzlarını gönderirim benden ancak bu kadar yorum çıktı Yunus'um. Sonuçta motoru 2. denememdi. Kaan Tuna'da vardı sanırım denerken. Sonrasında ikimiz (onda r1200gs vardı) sağlam yardırdık

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

http://i492.photobucket.com/albums/r...t/IMG_1943.jpg
    Birde tabi motoru böyle Tenere RR yapabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Şimdi sizlere bir sorum olacak. Ktm'nin koruma demirlerine yandan Rotopax takabileceğim bir sistem yaptırmayı planlıyorum. Sizce her iki tarafada 2'şer galonluk yani 7,5 lt'lik rotopax takılabilir mi?

Yandaki dörgen kısımlara şöyle bir aparat olacak

Rotoax 7,5 Lt'lik bidonlar

Motosikleti
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayram sonrası yaz bitmeden Ankara ekibi buluşsak mı ne dersiniz ?
    Biz ekseriyete buluşuyoruz ankara ekibi olarak hatta burdan da duyuruyoruz ama??
    ANGARAJ

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz ekseriyete buluşuyoruz ankara ekibi olarak hatta burdan da duyuruyoruz ama??
    hocam benide katın aranıza pek takip etme imkanım olmadı ama bundan sonra her buluşmaya gelmek isterim

Motosikleti
    Burayı takip etmeniz yeterli..

Motosikleti
    tracer 900
    Beyler buluşuyoruz

Her zamanki parkta,

Gençlik caddesi döngel sokak sonundaki parkta

Anıttepe

Herkesi bekleriz çekinmece utanmaca yok

Motosikleti
    Honda VTX 1300 S
    Çanakkale gezisi var istanbulda organize edildi. Ona gidiyorum yarın (bugün). bu nedenle bu buluşmaya gelemeyeceğim. Gelecek sefere katılmak isterim.
    erro bunu beğendi.

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    bende gelip tanışayım dedim ama geç kaldım sanırım az önce kimse yoktu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler