Alıyosunuz çinli bujileri, takıyosunuz BeMeVeYe, sattıktan sonra millet sorun yaşıyor. Neresi 6 TL ulan, olamaz öyle şey, benim bujim 25 TL, BMW nin bujisi 6 TL olamaz!! Çıldırtmayın beni, çinli motor aldım ben, parçalarım ucuz benim, cinnet geçirtmeyin bana !
As kadro, sağ baştan say... Bayramdan sonra 16sında zaten sakarya festivaline gidiyoruz. 30 unda da çok daha uzaklarda olucaz inşallah(biraz derin ve belirsiz bir mevzu). Arada kalan hafta sonunda Çamkoru milli parkını teklif ediyorum. Organizasyonu ben yapar mıyım? Hayır, sadece teklif benden
#sürenadam
Bolu sarıalan yaylası tek gece konaklama kamp için süper, dağ evi de var isteyene
En güzeli sakarbaşı o mesafeleri göze alıyorsanız, içinde balıkların olduğu havuzda yüzmenin keyfi de başka tabi
ya bu arada bi kaza videosu izledim, kötü oldum : ((
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...-olum-var.html
Akşama iftar akabinde yunusgil parkta buluşuyoz, biz iftarı oralarda yapacaz sonra parka geçicez bekleriz herkesi
Anıttepe döngel sokak sonundaki park
Neyse bende aksama toplanacağımızın haberini veriyorum burdan,
Seçkin sende gel buluşma noktamız burası olacak bak;
http://goo.gl/maps/JNjZ3
yahu gençlik caddesi üzeri Bi mekanda oluruz..
saat 19.00 gibi o taraflarda olacağımdır ben..
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
dur la yanlış demişim zaten
Aha burda kodu varhttp://faq.f650.com/FAQs/SparkPlugFAQ.htm
Şu aşşağıda da fiyatı var
5.24'müş hacıhttp://www.ngkbujimarket.com/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_q uery=D8EA+&submit_search=Arama
Dostum gerçekler her zaman güzel olamayabiliyor
ANGARAJ
Orta CC ilişkisi sürüncemede olanlar ve ikili ilişkilerde dikiş tutturamayanlar grubu ile Büyük CC saplar grubunda as kadroya girmişliğim ve defalarca kez grubumu temsil etmişliğim var ben de etkinliklere katılmak isterim .
Anıttepe? Döngel sokak? Gençlik caddesi? Park? Benim bu Ankara'yı öğrenmem lazım. Umarım bulabilirim.
Sakarya Caddesi bile var be. (Bi orası aklımda kaldı benim, memleketimin ismi diye o da )
Erhan'ım, aslında eskiden bilirdim oraları. Hatta en son Maltepe pazarından Ericson 628 telefon almak için gelmiştim. Ama dediğim gibi lise yıllarıydı. Eminim çok değişmiştir. Bulurum bir şekilde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Ben Batıkent'te oturuyorum. Motorla çok gezerim. Mutlaka görmüşsünüzdür.
Kamp olsada büyük ihtimalle ben gidemeyeceğim herhalde :-(
Benim motor küçük olduğu için .. Ahh ahh
Ama buluşmalara görüşmelere falan gelmek isterim ,
çift buji olayına ben de bişiler karalayım . yanma konusu çok ayrıntılı bir konu o kadar detaya giremiyorum daha bu sezon alacağız inş o dersi
şimdi şöyle bişi var bu otto babamızın bulduğu buji ile ateşlemeli motorlarda hünümüzdeki adamlar daha iyi yanma olsun isterler bunun için de daha çok ateşleme sistemleri ile uğraşıyorlar. ha ne yapıyorlar daha iyi bobinler daha iyi kontrol üniteleri daha iyi bujiler vs. vs uğraşıyolar. daha iyi yanma demek performansın yanında , yanma sonucunda oluşan daha az bizim istemediğimiz nox - co gibi pis kaka gaz demek . ha performansa tabiki teorik olarak çift bujinin etkisi var ama daha iyi bobin kontrol üniteleri ile birlikte yoksa bı çift bujili yok daha hızlı falan değil olay. f 650 gs olayına gelirsek ikisini de kullanıp bakım yapan biri olarak diyebilirim ki çok az bi fark var arasında ama kayda değer mi ? bence değil alacak olsam hangisi temiz ise onu alırım.
ama 1150 xx serisinde çift bujili ile tek bujili olanlar arasında bariz hissediyorsunuz aradaki farkı bunu da belirtmeden geçmeyelim.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Dün akşam büyük cc saplar grubu olarak güzel bi buluşma gerçekleştirdik, gece patlayana kadar yediğimiz künefe ise büyük cc lerimize cc kattı..
Katılan herkese teşekkürler
Künefenin caps'ını gördüm boğazınızda kalsın!
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)