AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Park'ta yer kapabilmek için beş saat öncesinden olay mahalline intikal ettik.
Hava çok soğuktu, bebekimi gezdirmek için biraz dolaştırayım dedim, kucağımda uyuyakaldı,
baktım biraz dolaştırırken bizim evin önüne gelmişiz, sonra bi baktım nasıl olduysa bizim evin salonundayım, klasik koşullanma galiba..
İtinayla umut tacirliği yapılır
Bayram sonrası kamp olacak 1 gecelik merakla bekliyorum ---
Ah o piknikteki motorlar neydi öyle bir gun yine gorusuruz insallah abilerimizle,.. hatta kampta gorusurz belki
As kadro diye kastettiğim toplantıları organize edenler anlamında söyledim. En son buluşma batıkent'te yapıldı. Gelmek istiyordum. Bu yüzden gelişme var mı diye konuya her yarım saate bir baktım. Selim'in buluşma saatine dair birşeyler yazmasını beklerken, "toplantı çok güzeldi, katılanlara teşekkür" mesajını görünce, demekki buluşma dedikleri tanışmadan çok tanıdıkları toplama faaliyetiymiş diye bir sonuç çıkardım. Sağlık olsun dostlar. Hayat devam ediyor.
seçkin arkadaş haklı...buluşma var diyip akabinde bişey yazmadan teşekkür etmek garip olmuş biraz...
seçkin facebook grubuna üyeysen orada daha çok duyuruluyo aslında...orayı takip edebilirsin...
grubun mt ile alakası yok ama bi çok kişi orda
https://www.facebook.com/groups/1624...78884/?fref=ts
Ama buluşmanın iftar yemeği olduğunu biliyorduk zaten , kusura bakmayın abicim düşünemedim yani , sinem ablamız 1 saat önce orda olcaz yazdı diye hatırlıyorum , o yüzden birşey yazmadık ve gelenlerde ona göre geldiler...
Birdahakine FAZERLE BEKLİYORUZ kusura bakmayın cidden ...
Ama zaten tüm ayrıntılar verilmişti, adres bulmak konusunda sıkıntı yaşanırsa selim arkadaşımızla irtibat kurun demek istemiştim.
Cumartesi günü iftardan bir saat önce Batıkent Adnan Kahveci parkında demiştik.. bunda net olmayan birşey yok ki.. zaten buluşma dememiştim yanlış hatırlamıyorsam,eski Ankara MT'den bi kaç arkadaş bir araya geleceğiz gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa çok seviniriz demiştim.
bence de sağlık olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Selim rahat ol.. söylendiği gibi MT toplantısı değildi bu, o yüzden ayrıca bir başlık açılmadı, arkadaşlar arası bir organizasyona katılmak isteyen arkadaşlar olursa diye davet edildi, buluşma yeri ve saati belirtildi. Bundan sonrasında katılmayı arzu edenler katıldılar.. katılan arkadaşlara çok tsk ederim, ayrıca da kusuruma bakmasınlar istenmeyen bir şekilde son anda, ayrılmam gerekti buluşma alanından, ama etkinliğimiz yapıldı. Son ana kadar forumu kontrol ettim ama hiçkimse katılıma dair hiçbirşey yazmadı, katılabilir miyiz diyen herkese ayrıca tekrar davetimizi tekrarladık, ne adres ne de başka birşey soran oldu.. bu noktaya kadar sorun olmadığını düşündüm tabi doğal olarak..
Son olarak da zaten böyle ufacık şeylerde birbirimizi etiketleyeceksek, as kadro yedek kadro diye biraraya gelmenin manası da olmuyor zaten..
arkadaşlar;
dl650 de 2007 den itibaren silindir başına çift buji olayına geçilmiş...ek olarak da ağırlık merkezini biraz aşağı çekmişler...buji olayı performans olayını biraz etkilemiş..sanırım 2 hp lik bir artış söz konusu...bu özellikler ısrarla 2007 model ve üzerini bakmayı gerektirir mi?
Cevap;
Hayır gerektirmez. (kişisel görüşüm, Yunus isimli arkadaşlar bana saldırmazsa sevinirim )
Sebep;
GaccaL nickli kullanıcı iyi bilir ki BMW de 650 lerde bir ara çift buji olayına geçmiş(daha sonra vazgeçmiş sanırım). Ben de ilk duyduğumda "anaa çok mantıklı, benim hoşuma gitti" demiştim. Lakin ne güç olarak ne de yakıt olarak kayda değer bir değişiklik olmamış(Bu bilgiyi de GaccaL nikli, kenya asıllı milli atlet temin etmişti). Şimdi 650cc tek silindirli(kocaman bir yanma odası olan) bir motorda bile tek-çift buji fark yaratmıyorsa(kullanıcı açısından); 650cc / 2 şeklinde tasarlanmış, yanma odası 325cc olan bir V motorda tek-çift buji hiç farkettirmez diye düşünüyorum. Sadece buji değişimlerinde tamamen duygusal olarak farkı hisseder kullanıcı kişi
Çift buji kullanılıyor diye satıcılara uzay teknolojisiymiş gibi reklam ve pirim yaptırmayalım arkadaşlar
Ağırlık merkezi de biraz aşağı alınmış diyor. İyi güzel. Ama nekadar alınmış ?? Önceki versiyonun ağırlık merkezinden ötürü yol tutuşunda sıkıntı yaşayan olmuş mu?
Ağırlık merkezi aşağı alınmış olması iyi bişey olsa bile 2 versiyon arasında göz ardı edilebilecek kadar bir farktır diye düşünüyorum.
Hayırlı satışlar
(Buarada DL topacında yaptığın alıntı gözümden kaçmadı, çok ağır giriş yapmışsın konuya )
#sürenadam
Calimero,
Amacım gerginlik yaratmak değil. Böyle basit bir konuyla ilgili kimseyle münakaşaya girme terbiyesizliğini de yaşım ve kişiliğim gereği göstermem. Çünkü büyütülecek bir konu değil. Eminim bir dahaki sefere güzel sohbetler eşliğinde iyi bir arkadaşlığın başlangıcını yapacağız. Ben umutluyum. Lütfen böyle basit sebepten dolayı siz de tavrınızı bozmayın. Belki ileride sizinle çok iyi arkadaşlıklar kuracağız. Hatta belki zor gününüzde yardımıza ilk ben koşacağım. Aynı şey benim için de geçerli tabi.
Ayrıca organizasyonların facebook üzerinden yapıldığını bilmiyordum. (facebook olayını pek sevmediğimden pek girmiyorum) Dolayısıyla buluşmanın site üzerinden yapılacağını bekledim. Herhangi bir mesaj yazılmadığından dolayı sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalayamadığımdan biraz içim burkuldu.
Buluşmayla ilgili attığınız en son mesajda kesinlik yoktu. Yani eşinize sormanız gerektiği ve kafadan atılan 1 saat gibi belirsizlikler vardı. Dolayısıyla saatin netleşmesini bekledim ki, ben de katılıp, topikte görüş belirten sizin gibi güzel arkadaşlarla tanışmak istedim.
Selim arkadaşım, calimero'nun dediği gibi herhangi bir problem yok. Sana da ayrıca teşekkür ederim.
Çekirge güzelce açıklamış durumu,
ha f650 de bujinin tanesi zaten 6tl idi
lakin senin DL ye alacağın bujilerin tanesi muhtemelen 20tl olacaktır buda 80tlye tekamül eder
ben kıyaslama yaparken 2000-2004 f650ler arasında yapmış olduğum araştırmaya binaen bunları söylemiştim,
DL için ise pek bir yorumum yok,
zira şuanki kullandığım makinada bile 598cc'ye 1 buji düşmekte..
ANGARAJ
haklısınız, benim geyik olsun diye konuştuğum iki ekstra laf biraz netliği bozmuş..daha net bir ifade kullansaydım anlaşılamayan bir durum kalmazdı..
Ama benim açımdan bakarsanız da as kadro lafına içlenmem gayet doğal..
Peki siz o akşam Batıkent civarında mıydınız? Ben sanki bir fazer gördüm bebişimle yürürken parkın yakınlarında?
Bir de yetkililere sesleniyorum buradan: Bayram sonrası as kadrodan ricamız bizi tek gece konaklamalı bir kampa götürsünler
o zaman sizi küçük cc çiftler grubuna yönlendirmemiz gerekmekte
misal durmalı fotoğraf çektirmeli de bir grubumuz var o biraz daha böyle sosyal insanlarımız için,
birde unutmadan ha bire bi yerlere yemek yemek için gezen ekibimiz var ki zaten bunları göbeklerden dolayı 100mtden tanıyor olmanız lazım
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)