Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimiz bir miyiz Şimdi benle Bülent bir miyiz ? Nasıl bir oluyoruz ateistler bunu da açıklasın! adam tek başına 2 kişi zaten, soykanla da birleşince voltranı oluşturuyorllaaa. Umurcanı hiç saymıyorum, o şehir dışında, Fatik başkan rejimde... As kadro kim peki...

Ayrıca pikniğe çağırıp da kendisi gelmeyenleri süresiz (as)kadro dışı bıraktık
    ası pikmik bayram sonrası :D coming soon

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Astı üstü yok,
    hepimiz biriz burda,
    diğer arkadaşlara uyarsa bugün bile buluşulunabilir(nası bir kelime türettiysem artık )
    Ben müsaitim velhasılkelam..
    Her gün düzenlenmekte olan geleneksel Çukurambar-Batıkent gezilerimin 96. cısını gerçekleştiricem bu akşam ,
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @gaco inanalım mı panpa...

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    gaco inan bana

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    yok panpa

ev sahabısız mangal mı olurmuş
    C@LiMeRO bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Park'ta yer kapabilmek için beş saat öncesinden olay mahalline intikal ettik.
    Hava çok soğuktu, bebekimi gezdirmek için biraz dolaştırayım dedim, kucağımda uyuyakaldı,
    baktım biraz dolaştırırken bizim evin önüne gelmişiz, sonra bi baktım nasıl olduysa bizim evin salonundayım, klasik koşullanma galiba..

İtinayla umut tacirliği yapılır

selim1996 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 E (2013)
    Bayram sonrası kamp olacak 1 gecelik merakla bekliyorum ---
    Ah o piknikteki motorlar neydi öyle bir gun yine gorusuruz insallah abilerimizle,.. hatta kampta gorusurz belki

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topiğin as kadrosu kimlermiş merak ettim doğrusu? İnsanları as yedek diyede mi sınıflandırıyoruz artık..
    As kadro diye kastettiğim toplantıları organize edenler anlamında söyledim. En son buluşma batıkent'te yapıldı. Gelmek istiyordum. Bu yüzden gelişme var mı diye konuya her yarım saate bir baktım. Selim'in buluşma saatine dair birşeyler yazmasını beklerken, "toplantı çok güzeldi, katılanlara teşekkür" mesajını görünce, demekki buluşma dedikleri tanışmadan çok tanıdıkları toplama faaliyetiymiş diye bir sonuç çıkardım. Sağlık olsun dostlar. Hayat devam ediyor.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    seçkin arkadaş haklı...buluşma var diyip akabinde bişey yazmadan teşekkür etmek garip olmuş biraz...

seçkin facebook grubuna üyeysen orada daha çok duyuruluyo aslında...orayı takip edebilirsin...

grubun mt ile alakası yok ama bi çok kişi orda

https://www.facebook.com/groups/1624...78884/?fref=ts
    nezih77, fabrisio ve buberk bunu beğendiler.

selim1996 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 E (2013)
    Ama buluşmanın iftar yemeği olduğunu biliyorduk zaten , kusura bakmayın abicim düşünemedim yani , sinem ablamız 1 saat önce orda olcaz yazdı diye hatırlıyorum , o yüzden birşey yazmadık ve gelenlerde ona göre geldiler...
    Birdahakine FAZERLE BEKLİYORUZ kusura bakmayın cidden ...
    fabrisio bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı fabrisio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    As kadro diye kastettiğim toplantıları organize edenler anlamında söyledim. En son buluşma batıkent'te yapıldı. Gelmek istiyordum. Bu yüzden gelişme var mı diye konuya her yarım saate bir baktım. Selim'in buluşma saatine dair birşeyler yazmasını beklerken, "toplantı çok güzeldi, katılanlara teşekkür" mesajını görünce, demekki buluşma dedikleri tanışmadan çok tanıdıkları toplama faaliyetiymiş diye bir sonuç çıkardım. Sağlık olsun dostlar. Hayat devam ediyor.
    Ama zaten tüm ayrıntılar verilmişti, adres bulmak konusunda sıkıntı yaşanırsa selim arkadaşımızla irtibat kurun demek istemiştim.
    Cumartesi günü iftardan bir saat önce Batıkent Adnan Kahveci parkında demiştik.. bunda net olmayan birşey yok ki.. zaten buluşma dememiştim yanlış hatırlamıyorsam,eski Ankara MT'den bi kaç arkadaş bir araya geleceğiz gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa çok seviniriz demiştim.

bence de sağlık olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

Alıntı selim1996 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama buluşmanın iftar yemeği olduğunu biliyorduk zaten , kusura bakmayın abicim düşünemedim yani , sinem ablamız 1 saat önce orda olcaz yazdı diye hatırlıyorum , o yüzden birşey yazmadık ve gelenlerde ona göre geldiler...
    Birdahakine FAZERLE BEKLİYORUZ kusura bakmayın cidden ...
    Selim rahat ol.. söylendiği gibi MT toplantısı değildi bu, o yüzden ayrıca bir başlık açılmadı, arkadaşlar arası bir organizasyona katılmak isteyen arkadaşlar olursa diye davet edildi, buluşma yeri ve saati belirtildi. Bundan sonrasında katılmayı arzu edenler katıldılar.. katılan arkadaşlara çok tsk ederim, ayrıca da kusuruma bakmasınlar istenmeyen bir şekilde son anda, ayrılmam gerekti buluşma alanından, ama etkinliğimiz yapıldı. Son ana kadar forumu kontrol ettim ama hiçkimse katılıma dair hiçbirşey yazmadı, katılabilir miyiz diyen herkese ayrıca tekrar davetimizi tekrarladık, ne adres ne de başka birşey soran oldu.. bu noktaya kadar sorun olmadığını düşündüm tabi doğal olarak..

Son olarak da zaten böyle ufacık şeylerde birbirimizi etiketleyeceksek, as kadro yedek kadro diye biraraya gelmenin manası da olmuyor zaten..

Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar;

dl650 de 2007 den itibaren silindir başına çift buji olayına geçilmiş...ek olarak da ağırlık merkezini biraz aşağı çekmişler...buji olayı performans olayını biraz etkilemiş..sanırım 2 hp lik bir artış söz konusu...bu özellikler ısrarla 2007 model ve üzerini bakmayı gerektirir mi?

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar;

dl650 de 2007 den itibaren silindir başına çift buji olayına geçilmiş...ek olarak da ağırlık merkezini biraz aşağı çekmişler...buji olayı performans olayını biraz etkilemiş..sanırım 2 hp lik bir artış söz konusu...bu özellikler ısrarla 2007 model ve üzerini bakmayı gerektirir mi?
    Bütçe ve kişisel tercihe bakar..
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçe ve kişisel tercihe bakar..
    la elbet bütçeye bakar...bütçesi uyan adam zaten daha modelli alet bakar...ama kasmaya değer mi onu soruyoz..kasarsak "ne iyi ettik de silindir başına çift bujili olanı aldık, hele ağırlık merkezinin biraz daha aşağıda olması çok keyifli" der mi insan..

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    arkadaşlar;

Cevap;
    Hayır gerektirmez. (kişisel görüşüm, Yunus isimli arkadaşlar bana saldırmazsa sevinirim )

Sebep;
    GaccaL nickli kullanıcı iyi bilir ki BMW de 650 lerde bir ara çift buji olayına geçmiş(daha sonra vazgeçmiş sanırım). Ben de ilk duyduğumda "anaa çok mantıklı, benim hoşuma gitti" demiştim. Lakin ne güç olarak ne de yakıt olarak kayda değer bir değişiklik olmamış(Bu bilgiyi de GaccaL nikli, kenya asıllı milli atlet temin etmişti). Şimdi 650cc tek silindirli(kocaman bir yanma odası olan) bir motorda bile tek-çift buji fark yaratmıyorsa(kullanıcı açısından); 650cc / 2 şeklinde tasarlanmış, yanma odası 325cc olan bir V motorda tek-çift buji hiç farkettirmez diye düşünüyorum. Sadece buji değişimlerinde tamamen duygusal olarak farkı hisseder kullanıcı kişi

Çift buji kullanılıyor diye satıcılara uzay teknolojisiymiş gibi reklam ve pirim yaptırmayalım arkadaşlar

Ağırlık merkezi de biraz aşağı alınmış diyor. İyi güzel. Ama nekadar alınmış ?? Önceki versiyonun ağırlık merkezinden ötürü yol tutuşunda sıkıntı yaşayan olmuş mu?

Ağırlık merkezi aşağı alınmış olması iyi bişey olsa bile 2 versiyon arasında göz ardı edilebilecek kadar bir farktır diye düşünüyorum.

Hayırlı satışlar

(Buarada DL topacında yaptığın alıntı gözümden kaçmadı, çok ağır giriş yapmışsın konuya )
    erro ve GaCCaLL bunu beğendiler.
    #sürenadam

Motosikleti
    tracer 900

(Buarada DL topacında yaptığın alıntı gözümden kaçmadı, çok ağır giriş yapmışsın konuya )
    ehehe hoşuma gitti

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    ehehe hoşuma gitti
    Abimiz ağır konuşmuş zamanında. Çelik jant mevzuunda o cevap kapak ötesi olmuş, 3 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...
    #sürenadam

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    Arkadaşlar bu vesile ile belirteyim; Cumartesi günü iftar saatinden yaklaşık 1 saat önce (bunu beyime sormam lazım : ) 1 saat olayını kafadan attım :D) buluşup, semaverde çay + mangal keyfi yapalım diye kararlaştırdık bir grup arkadaş, sizlerden de katılmak isteyen arkadaşlar olursa belirtirseniz, seviniriz.
    Batıkent'te Adnan Kahveci Parkı'nda bir araya gelelim diyoruz, hatta belki kalabalık olacağımızı göz önünde bulundurarak, erkenden yer tutmamız da icap edebilir, yani katılıma göre..
    Akabinde isteyen arkadaşlar olursa motosiklet sürüşü de yapılabilir. Büyük ihtimal ben ve oğlum araba sürüşü yapıyor oluruz

Bundan sonraki gelişmelerle ilgili olarak Selim 1996 arkadaşımız size yardımcı olacaktır :D,
    Calimero,

Amacım gerginlik yaratmak değil. Böyle basit bir konuyla ilgili kimseyle münakaşaya girme terbiyesizliğini de yaşım ve kişiliğim gereği göstermem. Çünkü büyütülecek bir konu değil. Eminim bir dahaki sefere güzel sohbetler eşliğinde iyi bir arkadaşlığın başlangıcını yapacağız. Ben umutluyum. Lütfen böyle basit sebepten dolayı siz de tavrınızı bozmayın. Belki ileride sizinle çok iyi arkadaşlıklar kuracağız. Hatta belki zor gününüzde yardımıza ilk ben koşacağım. Aynı şey benim için de geçerli tabi.

Ayrıca organizasyonların facebook üzerinden yapıldığını bilmiyordum. (facebook olayını pek sevmediğimden pek girmiyorum) Dolayısıyla buluşmanın site üzerinden yapılacağını bekledim. Herhangi bir mesaj yazılmadığından dolayı sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalayamadığımdan biraz içim burkuldu.

Buluşmayla ilgili attığınız en son mesajda kesinlik yoktu. Yani eşinize sormanız gerektiği ve kafadan atılan 1 saat gibi belirsizlikler vardı. Dolayısıyla saatin netleşmesini bekledim ki, ben de katılıp, topikte görüş belirten sizin gibi güzel arkadaşlarla tanışmak istedim.

Selim arkadaşım, calimero'nun dediği gibi herhangi bir problem yok. Sana da ayrıca teşekkür ederim.
    selim1996 bunu beğendi.

Motosikleti
    Cevap;
    Hayır gerektirmez. (kişisel görüşüm, Yunus isimli arkadaşlar bana saldırmazsa sevinirim )

Sebep;
    GaccaL nickli kullanıcı iyi bilir ki BMW de 650 lerde bir ara çift buji olayına geçmiş(daha sonra vazgeçmiş sanırım). Ben de ilk duyduğumda "anaa çok mantıklı, benim hoşuma gitti" demiştim. Lakin ne güç olarak ne de yakıt olarak kayda değer bir değişiklik olmamış(Bu bilgiyi de GaccaL nikli, kenya asıllı milli atlet temin etmişti). Şimdi 650cc tek silindirli(kocaman bir yanma odası olan) bir motorda bile tek-çift buji fark yaratmıyorsa(kullanıcı açısından); 650cc / 2 şeklinde tasarlanmış, yanma odası 325cc olan bir V motorda tek-çift buji hiç farkettirmez diye düşünüyorum. Sadece buji değişimlerinde tamamen duygusal olarak farkı hisseder kullanıcı kişi

Çift buji kullanılıyor diye satıcılara uzay teknolojisiymiş gibi reklam ve pirim yaptırmayalım arkadaşlar

Ağırlık merkezi de biraz aşağı alınmış diyor. İyi güzel. Ama nekadar alınmış ?? Önceki versiyonun ağırlık merkezinden ötürü yol tutuşunda sıkıntı yaşayan olmuş mu?

Ağırlık merkezi aşağı alınmış olması iyi bişey olsa bile 2 versiyon arasında göz ardı edilebilecek kadar bir farktır diye düşünüyorum.

Hayırlı satışlar

Çekirge güzelce açıklamış durumu,
    ha f650 de bujinin tanesi zaten 6tl idi
    lakin senin DL ye alacağın bujilerin tanesi muhtemelen 20tl olacaktır buda 80tlye tekamül eder
    ben kıyaslama yaparken 2000-2004 f650ler arasında yapmış olduğum araştırmaya binaen bunları söylemiştim,
    DL için ise pek bir yorumum yok,
    zira şuanki kullandığım makinada bile 598cc'ye 1 buji düşmekte..
    selim1996 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı fabrisio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Calimero,

Amacım gerginlik yaratmak değil. Böyle basit bir konuyla ilgili kimseyle münakaşaya girme terbiyesizliğini de yaşım ve kişiliğim gereği göstermem. Çünkü büyütülecek bir konu değil. Eminim bir dahaki sefere güzel sohbetler eşliğinde iyi bir arkadaşlığın başlangıcını yapacağız. Ben umutluyum. Lütfen böyle basit sebepten dolayı siz de tavrınızı bozmayın. Belki ileride sizinle çok iyi arkadaşlıklar kuracağız. Hatta belki zor gününüzde yardımıza ilk ben koşacağım. Aynı şey benim için de geçerli tabi.

Ayrıca organizasyonların facebook üzerinden yapıldığını bilmiyordum. (facebook olayını pek sevmediğimden pek girmiyorum) Dolayısıyla buluşmanın site üzerinden yapılacağını bekledim. Herhangi bir mesaj yazılmadığından dolayı sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalayamadığımdan biraz içim burkuldu.

Buluşmayla ilgili attığınız en son mesajda kesinlik yoktu. Yani eşinize sormanız gerektiği ve kafadan atılan 1 saat gibi belirsizlikler vardı. Dolayısıyla saatin netleşmesini bekledim ki, ben de katılıp, topikte görüş belirten sizin gibi güzel arkadaşlarla tanışmak istedim.

Selim arkadaşım, calimero'nun dediği gibi herhangi bir problem yok. Sana da ayrıca teşekkür ederim.
    haklısınız, benim geyik olsun diye konuştuğum iki ekstra laf biraz netliği bozmuş..daha net bir ifade kullansaydım anlaşılamayan bir durum kalmazdı..

Ama benim açımdan bakarsanız da as kadro lafına içlenmem gayet doğal..

Peki siz o akşam Batıkent civarında mıydınız? Ben sanki bir fazer gördüm bebişimle yürürken parkın yakınlarında?

Bir de yetkililere sesleniyorum buradan: Bayram sonrası as kadrodan ricamız bizi tek gece konaklamalı bir kampa götürsünler
    fabrisio ve selim1996 bunu beğendiler.

Motosikleti
    haklısınız, benim geyik olsun diye konuştuğum iki ekstra laf biraz netliği bozmuş..daha net bir ifade kullansaydım anlaşılamayan bir durum kalmazdı..

Ama benim açımdan bakarsanız da as kadro lafına içlenmem gayet doğal..

Peki siz o akşam Batıkent civarında mıydınız? Ben sanki bir fazer gördüm bebişimle yürürken parkın yakınlarında?

Bir de yetkililere sesleniyorum buradan: Bayram sonrası as kadrodan ricamız bizi tek gece konaklamalı bir kampa götürsünler
    o zaman sizi küçük cc çiftler grubuna yönlendirmemiz gerekmekte

misal durmalı fotoğraf çektirmeli de bir grubumuz var o biraz daha böyle sosyal insanlarımız için,

birde unutmadan ha bire bi yerlere yemek yemek için gezen ekibimiz var ki zaten bunları göbeklerden dolayı 100mtden tanıyor olmanız lazım
    ANGARAJ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler