Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmur başladı Çukurambar'da, havada kapalı : )) ıslancaz mı ne?
    Buarada sizin motoru bulduğum yerde binimp deniycem, lütfen anaktarları üstünde bırakınız
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buarada sizin motoru bulduğum yerde binimp deniycem, lütfen anaktarları üstünde bırakınız
    Nerden çıktı bu sevda şimdi ikidir nx250 sayıklıyon alaydın baştan madem
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç sanmam çünkü lastik basıncım olması gerekenden düşüktü. Ulusandaki usta(bilmiyorum artık) öne 26 bas dedi arka içinde 36 olsun dedi. En yakını arka teker. Olması gereken 35/37 max payload içinse 35/40 olmalıydı. Eğilme şansıma yanlarda çok az oldu. Dikkatli bakınca anlaşılıyor. Umarım yapılabilir bir şeydir. Olmazsa da http://www.ktmtwins.com/rad-manufact...re-front-wheel Bunu yaparım artık.
    Şundan eminim artık hiç bir zaman bi standart olmayacak bu işte. Yurtdışındaki KTM servislerinin videosuna bakıyorsun adamlar sanki yiyecek işiyle uğraşan bir fabrikada çalışıyor gibiler. O derece temiz ve özenliler. Bizde nasıl, eller yağ içinde üstbaş gidik. Yav artık şundan eminim beni bir aylığına KTM'ye eğitime gönderseler adamların burda yapmaya çalıştıklarını en az 5 katı daha iyi yaparım. En azından lastik basınçlarını doğru bil be yav.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Bi nazar boncuğu al ozaman kardeşim böyle yola çıkarsam turuncu siyah papyon olurum bi viraja.
    ben çoktan anladım ankarada kesin olarak ne motorsiklet nede otomobil ustası mevcut yaptığı bir aleti 5 kere götürüyorsun anca idare eder duruma geliyor yada hiç yapamıyor harcadığın parada cabası
    bu tip durumlarda en iyisi kullandığın cihazların tamirinden kendin biraz anlamak ve yapmaktır.
    Wozy bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hiç sanmam çünkü lastik basıncım olması gerekenden düşüktü. Ulusandaki usta(bilmiyorum artık) öne 26 bas dedi arka içinde 36 olsun dedi. En yakını arka teker. Olması gereken 35/37 max payload içinse 35/40 olmalıydı. Eğilme şansıma yanlarda çok az oldu. Dikkatli bakınca anlaşılıyor. Umarım yapılabilir bir şeydir. Olmazsa da http://www.ktmtwins.com/rad-manufact...re-front-wheel Bunu yaparım artık.
    Şundan eminim artık hiç bir zaman bi standart olmayacak bu işte. Yurtdışındaki KTM servislerinin videosuna bakıyorsun adamlar sanki yiyecek işiyle uğraşan bir fabrikada çalışıyor gibiler. O derece temiz ve özenliler. Bizde nasıl, eller yağ içinde üstbaş gidik. Yav artık şundan eminim beni bir aylığına KTM'ye eğitime gönderseler adamların burda yapmaya çalıştıklarını en az 5 katı daha iyi yaparım. En azından lastik basınçlarını doğru bil be yav.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Bi nazar boncuğu al ozaman kardeşim böyle yola çıkarsam turuncu siyah papyon olurum bi viraja.
    Ozan bugün aradın dönemedim kusura bakma..
    Şimdi geç oldu olmadı yarın görüşelim

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşebbüs etmedik değil,
    Lakin piyasada Alet yoktu

Alıntı ayhan06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben çoktan anladım ankarada kesin olarak ne motorsiklet nede otomobil ustası mevcut yaptığı bir aleti 5 kere götürüyorsun anca idare eder duruma geliyor yada hiç yapamıyor harcadığın parada cabası
    bu tip durumlarda en iyisi kullandığın cihazların tamirinden kendin biraz anlamak ve yapmaktır.
    Hayırdır müdür bi problem sıkıntı mı vardı motorda?
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Ön tekeri sökmek için yardım isteyecektim ama söktüm ben. Şimdi iş yerimde çıkışta Metin Usta'ya gidiyorum.
    Yağı, yağ filtresini, bujileri, fren balatalarını ve tork anahtarı aldığımda ise debriyaj balatasını bile kendim değiştirebilirim. Ama motoru daha yeni aldım ve işin aslı dokunmaya da korkuyorum.

Motosikleti
    Ön tekeri sökmek için yardım isteyecektim ama söktüm ben. Şimdi iş yerimde çıkışta Metin Usta'ya gidiyorum.
    Yağı, yağ filtresini, bujileri, fren balatalarını ve tork anahtarı aldığımda ise debriyaj balatasını bile kendim değiştirebilirim. Ama motoru daha yeni aldım ve işin aslı dokunmaya da korkuyorum.
    Metin usta yamukluğu düzeltiyormuymuş?

ha birde;
    korkarak yaşıyorsan hayatı yanlızca seyredersin
    dostum dokunmaya korkmayacaksın, motorun genel bakımını kendin rahatlıkla yapabilirsin,
    hatta gelirsin güle oynaya beraber yaparız,
    debriyaj balatası olayına gelince de ,
    onun değişimi için bayağı bir km yapman gerekli o sonraki düşüneceğin şeyler,
    benim sana diyeceğim motorunun Service Manuelini boş kaldıkça okuman..
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Turu beŞ milyon
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göynüm geniş benim Göynümde tek eşlilik yatıyor demedim ben, öyle bir şey çıkmadı ağzımdan.... Tek motor demedim!! tek teker dedim, çift egzoz dedim

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben daha iyisini yaparım

ha birde;
    korkarak yaşıyorsan hayatı yanlızca seyredersin
    dostum dokunmaya korkmayacaksın, motorun genel bakımını kendin rahatlıkla yapabilirsin,
    hatta gelirsin güle oynaya beraber yaparız,
    debriyaj balatası olayına gelince de ,
    onun değişimi için bayağı bir km yapman gerekli o sonraki düşüneceğin şeyler,
    benim sana diyeceğim motorunun Service Manuelini boş kaldıkça okuman..
    Yunus usta ve maceraları,,, Güle oynaya KTM-990 bakımları sadece ve sadece 12-13 anahtar ile KTM'nizin tüm bakımlarını yapabilirsiniz, 1 Yunus Usta hepsine yeter alayına gider !!

(Ozan "Metin ustaya götürcem" deyince celallendi tabi bizim yağız oğlan )

Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turu beŞ milyon
    Turşu 5 melyon

Yanlız ben 1 turda çevre yolunu turluyom demedi deme
    #sürenadam

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    zoruna mı gitti yunus usta?
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Bu sinirle yarin gidip de Metin ustanin karsisina dukkan acarsa sasirmam valla

Tork anahtari da gelmedi zaten, bir gelse, motorlara dalacak, hepsini ust kapak silindir piston krank falan dinlemeden dagitacak

Len Potiii, olm yolda arka tekerin cikmis diyollag senin icin, sadece on teker uzerinde gitmisin bir sure, sonra yine durup civata falan sikistirmisin dogru mu bunlarr

Yunus birak gule oynayayi, tek eli arkasinda bagliyken, gozleri de bagliyken, tek ayak uzerindeyken, develer tellal pireler berber iken bile KTM bakimi yapar olm dellendirmeyin sarisin yalliyi

Motosikleti
    yok yahu yanlış anladınız beni,
    hani Yüce metin usta öyle herkeze herşeye bakmayan bir kişilik hepimiz biliyoruz bunu (Calimero hariç )
    tabikide düzeltir ama öyle herkeze her motora düzeltiyormu?
    ne gadada da fesatsınız laaaa..

ziyaya da selam ederekten dostum KTMnin de civatalarının metriklerinin bildiğimizden farklı olması lazım yani 13-14 ile olmaz hani

St_DyKeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Çok geçmiş olsun eğer maddi durumun yerindeyse değiştir tabiki yoksa grenaj tamiri yapabilecek bir sürü yer vardır eminim.

Çok teşekkür ederim.. Sanada çok geçmiş olsun..

118 tl ye honda bora dan çözdük.. motorumu daha çok sevmeye başladım, parça fiyatlarına vuruldum )
    Şimdi sırada renk değişimi çalışmaları var.. Kafa grenajlarını (sol-orta-sağ) değiştirmek istiyorum.. Lakin serviste parça şasi numarası ile geliyor.. Benim şasi ile mavi çıkıyor.. Beyaz bi cbr 250 nin şasisi lazım diyorlar.. Bunun başka bir yolu yokmu acaba.. 2013 model beyaz cbr lerin grenajını almak istediğimde şasi numarası olmadan alamıyormuyuz yani..? Muayenede falan sıkıntı çıkarsa diye orjinal parçaları boyatmak istemiyorum söküp orjinalina çevirmek kolay ne de olsa..
    sahibinden.com da satan birileri de var.. ama güven olurmu bilemiyorum ki..
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr250-kafa-sol-grenaj-cbr250-cbr-125-126213322/detay

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250

Turşu 5 melyon

Yanlız ben 1 turda çevre yolunu turluyom demedi deme
    He he.. 5 milyoN TL vereceksen istersen güneşe yolculuk yap :D

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @Bülo
    Doğrudur hakim bey, arka teker ile aramızda olan gerilmeden ötürü yola bir müddet(~10m kadar) ön teker kontrolünde devam ettik. Meğerse yurdumun torpak yollarında arka teker aldığı darbelere daha fazla dayanamamış ve bir anlık boşluğa düşüp(karın boşluğuna gelmiş sanırım) arkaya doğru kaymıştır ve sanırım biraz da dönmüştür. Bu durumda da zincir aşırı derecede gerildiği ve hafif yamulduğu için arka tekeri kitlemiştir.

Yanımda bulundurduğum 1çift 12-13 anaktar ile 5dakkada5iktaş tekniğini de kullanarak arka tekere tekmeler ile saldırdım(öne doğru kaysın diye). Durumu kontrol altına aldım, zinciri bollaştırdım. Her nekadar kendisi bir kez daha bu girişimde bulunmuş olsa da tatlı dilden anlayan bir alet olduğu için sorunu konuşarak çözdük, hallettik.

Sonunda o sıcakta, güneşin altında(yine 1 tane bile ağaç yoktu lan!), çorak arazinin ortasında, Umurcan'ın tam yanı başında gözlerim yaşlı; haykırdım(http://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg)

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    (Calimero hariç )

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ben 1 milyon TL ye veririm benim motoru napiosan yap Hemen rekabet yaratalim

CBR 250 yan grenajlari icin bir ara 70 lira gibi bir paradan bahsediyolardi, demek ki uyanmislar, gittikce artiriyolar fiyati, hos hala gayet uygun fiyatli. kir parcala degistir nolcak yaw
    Bu sahibinden linkindeki amca cikma satiyor olabilir mi acaba ? Yorumlarina gore 12 olumlu 1 olumsuz yorum var, anladigim kadariyla kargo parasi biraz fazla tutabilirmis falan. Arayip konusursan sorun olacagini sanmam.

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    Ozan bugün aradın dönemedim kusura bakma..
    Şimdi geç oldu olmadı yarın görüşelim

Teşebbüs etmedik değil,
    Lakin piyasada Alet yoktu

Hayırdır müdür bi problem sıkıntı mı vardı motorda?
    sıfır aldığım hondada ses geliyordu arka dişliden 2 kere götürdüm servise bişi yok diyip geçişdirdiler sonra honda türkiyeyi arayınca birden arızayı tespit ettiler dişli değişti dişlinin vidalarını yalama yapıp aynı vidayı geri takmışlar falan işten anlayan yok yani ben kendim yapsam daha iyi yapardım ama garanti süresince mecbur gidecez yanlarına

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 1 milyon TL ye veririm benim motoru napiosan yap Hemen rekabet yaratalim
    Haksız rekabet..SıkandaLLL

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Metin Usta'ya shadow'un teker değişimi için gittik geldik. Bakar bakmasına bakarda yoğun olabiliyor. Yok ben bakmamı "şu an çok yoğunum, git yaptır gez." demek olarak anlıyabiliriz.
    Janttaki yamukluğa gelince muhtemelen kendisi yapmayacak bildiği birisine gönderecektir diye düşünüyorum. Yamukluğu görmek için biraz dikkatli bakmak lazım. Tahminim yapılabilir. Ha olmuyomu "Takasago Excel" jantıda çakarım olur biter.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR 250 yan grenajlari icin bir ara 70 lira gibi bir paradan bahsediyolardi, demek ki uyanmislar, gittikce artiriyolar fiyati, hos hala gayet uygun fiyatli. kir parcala degistir nolcak yaw
    Ölümü gösterip sıtmaya rağzı etmişler seni evlat !

Alıntı ayhan06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır aldığım hondada ses geliyordu arka dişliden 2 kere götürdüm servise bişi yok diyip geçişdirdiler sonra honda türkiyeyi arayınca birden arızayı tespit ettiler dişli değişti dişlinin vidalarını yalama yapıp aynı vidayı geri takmışlar falan işten anlayan yok yani ben kendim yapsam daha iyi yapardım ama garanti süresince mecbur gidecez yanlarına
    Valla mecbur da değilsin aslında, mecburiyet biraz sana kalmış. Ben 2.seferden sonra gitmedim, madem motora düzgün "müdahale" yapmıyolar yakmışım garantisini dedim
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)

Bu Konudaki Etiketler