ankara-mersin, aksaray molası
http://imageshack.us/photo/my-images/27/g0gh.jpg/?sa=0
ankara-mersin, aksaray molası
http://imageshack.us/photo/my-images/27/g0gh.jpg/?sa=0
Hayat Onda Cbr125r
üzücü. ekipmansız çıkmamak en iyisi. kazasız belasız sürüşler
Savulun , yeni apaçiler geliyor
tabi ki şakaydı..bot bile aldım ve bu sıcaklarda giyiyorum..ekipmanları giyinmem yarım saatimi alıyor gerisini sen düşün..o kadar yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
490 da tutarsanız gelecek işte
Vay be, bana "çok iyi sattın olum" dediğiniz motoru, ~1 yıl sonra üstüne ~4000 km daha yapıp daha da yüksek fiyattan satıyor insanlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2010-model-rt125d-131230544/detay
Kimsenin ne fiyat çekeceğine karıştığım yok tabi, sadece benim motorun gıymatını bilmeyen Yunus ustaya sitemim Bu motor var ya bu motor, 6.000 ederdi de zamanında ben uygun fiyattan verdiydimdi
Şimdilik hazırlık aşamasındayım ama Olympos'a gideceğim dediğin yataklara baktık çok rahatlardı ama mat da alacağım. onun üzerine yatağı kurarım. İlk denemeyi önümüzdeki hafta sonuna düşünüyorum. Çadırı yengem gönderdi bizimkiler söylemiş çadır almaya giidiyor diye, duyunca o da bana çadır göndermiş. Eve döndüğümde süpriz oldu. Annemde bi tane çok şık bi dufflebag verdi. Amaniiin . şimdi alacaklarım 2 adet kamp sandalyesi tabikide bira yeri olanlardan bide 2 kişilik yatağın altını kaplayacak büyüklükte mat. Ama tek bulamadığım kargo şeritleri şu mekanik gerdirmeli olanlardan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
Bu arada kask ekipman boşverin sadece mayolarla da gezilebilir malum güneş tepede rüzgar var 1 günde zenci olunur
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
arkadaşlar moto emlak olarak etimesgutta 2.el motor alım satımı yapıyoruz,aynı zamanda sıfır motorda var bilginize ihtiyacı olan arkadaşlar lütfen arasın( MOTO EMLAK:226 00 80 )
Sahurdan sonra uyku tutmadı... gezi yorumlarını okurken gaza geldim ve motorla çıktım dışarı... hava tahminimden soğuk ve donmaktan korkuyorum Beypazarı'na gitmek var hayalimde. Şu an benzinlikte telefonumu şarj ediyorum.
Varmı uykusu kaçan?
Uykusu kaçan yok anlaşılan. ..
Havanin ısınmasini bekliyorum. Oto pazarindayim. güneş az daha yukseldiginde hareket edeceğim
benim minik dün akşam tamda çevre yolunda eryamana girerken bi kafa salladı. Kalp krizi geçirecektim Neyse yavaşlayıp kenara çektim, ön teker paltamış. Sonra yol yardımını aradım neyseki ordan geçiyormuş hemen bi pompa verdi ve gitti Teşekkürler kendisine. Sabah inip ayrıntılı baktığımda jantta hafif bir eğilme vardı. Aynı yerin sağında ve solunda eğiklik var. Çok hafif bir eğilme ama tekerin hava kaçırmasına yetecek kadar var. Zamanımın olduğu bi ara ön tekeri söküp Çinici Kardeşler'e bi uğramam lazım. Ama derseniz ki Ankara'da iyi bildiğiniz bir usta var orasıda olur
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)