Selamlarrr,
Ankara da aspava diyince genelde Esat caddesindekiler akla gelir, onlar ad yanyana 3 tanedir, istedigine dalabilirsin, zaten oraya dogru yoneldiginde ilk onunden gececegin aspavanin girisinde duran adam koluna yapisip seni iceri alir
Soyle bir link koyayim da daha net olsun adres.
https://maps.google.com/maps?q=39.90...num=1&t=h&z=17
Benim evde yakin oralara, gitmeden once haberim olursa, oralarda olursam ugrarim yanina.
Olm Ankara da senin benzininin bitmedigi yol kaldi mi acaba
Birak bu isleri fatihcim, cok degil bikac ay once 5 simitin ortasindaki boslugu 2 pogacayla ben mi dolduruyordum, ozunu inkar edemezsin olmmmm
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arkadaşlar bu akşam 03.07.2013 20:00 de honda Efe de buluşup Etimesgutta pide yedikten sonra çay içmeye Bağlıca da Lezzet durağına gideceğiz.
Çaylarımızı yudumlarken ben lap-top getireceğim Abant- Mudurnu resim ve videolarını paylaşacağız. Yemeğe gelemeyenleri çay a bekleriz.
Herkesi bekleriz ayrıca ben geziye gelmedim neden geleyim demeyin Keith Code un türkçe alt yazılı bileği bükmek 2 full videosu var flashınızı alın gelin.
Resim video getirecek arkadaşlar En az 4 gb flash ile gelinmesini rica ederiz.
Saygılarımla,
Hadi sohbet bilgi palaşımını geç
Keith Code un türkçe alt yazılı bileği bükmek 2 full videosu var ? ? : ))
Rota: http://goo.gl/maps/hS2xV
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bu vesileyle herkese bildireyim o zaman;
bugün motora biniyorum, bana uzun süredir motoru göremediğine dair serzenişte bulunan tüm motorsever dostlarımın çağrılarına kulak vererek, akşam iş çıkışı kentpark ta olacağım
sonraki durağım ise belli değil, gelen teklifleri değerlendirebilir, tüm kamuya motoru görme imkanı sağlayabilirim
bu arada rota nın linki açılmıyor...
Kızılcahamam - Güdül -Beypazarı
Gerede - Safranbolu
Abant- Mudurnu
Tüm etkinliklerin resim videoları paylaşımı için bekleriz : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
https://maps.google.com/maps?saddr=Fatih+Sultan+Mehmet+Blv&daddr=S%C4%B1n% C4%B1r+Sk+to:Etimesgut+Blv&hl=tr&ie=UTF8&sll=39.90 6378,32.657375&sspn=0.050894,0.077162&geocode=FbyO YQIdI0T0AQ%3BFd-IYQIdxnbyAQ%3BFUUAYQIdEjPyAQ&oq=anse&mra=dme&mrsp= 2&sz=14&t=m&z=14
6 - 7 temmuz haftası için düşünülen bir etkinlik yok
amma gelen arkadaşlar bu vesile ile rota konusunda da fikir alışverii yapabilirler
etimesgut ile ümitköy ün tan ortasında kalıyor.
Eğer etimesguttan ümitköy e doğru gidiyorsan : göbeği geçtikten sonra sağda Lezzet durağı diye kırmızı tabelası var
Ama ümitköy- etimesgut olursa:Anse Alışveriş merkezinden sağa dön ilk ışıklardan sağa dön solunda ilk göbekten U yapıp karşı yala geçince sağda yol üstünde kalıyor
bende aranıza katılacam az kaldı şu 1000km bakımını bi atlatayım )
ayrıca ankarada hertürlü yol tarifi yapılır.bağlıca olsun esat aspava olsun )
istanbul yolundan etimesgut a donunce mehmetcik lisesinden devam ediyorsunuz kopruyu dum duz gectikten sonra sagda sanki ters yon gibi sag da 2. aralikta eczanenin karsisinda
Kimse yok lezzet durağında pide mi yiyonuz hala
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)