Yarın sabah 8 de honda istanbul yolu
8: 30 eryamen gölü eryaman sapağını geçince yola çıkıyoruz
üyelik veya cc sınırlaması yoktur : )
benim zaten motor 125 lik : )
Yarın sabah 8 de honda istanbul yolu
8: 30 eryamen gölü eryaman sapağını geçince yola çıkıyoruz
üyelik veya cc sınırlaması yoktur : )
benim zaten motor 125 lik : )
ağladık, güldük, motorumuzu bulduk.
sen derdine yan koçum.
bu da bütün twistercılara gelsin;
http://www.youtube.com/watch?v=dAh6gsp5hNs
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
selam arkadaşlar yeni motor aldım bende gezilere gelmeyi çok isterdim ama çok fazla tecrübem yok kendimi biraz daha geliştirdikten sonra tanışmak isterim sizlerle herkese kazasız ve belasız sürüşler diliyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Ben Emrah Akçay 1976 Tekirdağ doğumluyum. Jandarma Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim elemanıyım.
Daha önceleri Regal Raptor kullanıyordum. Fakat kısa bir süre sonra benim tarzım olmadığını anladım. Tabii iş işten geçmişti. Doğu'ya giderken sattım.
Doktora çalışmaları ve çocuklardan dolayı çok yol yapma şansım yok. Fakat okul İncek'te. Her gün Anıttepe-İncek arası gidip geleyim diye bir Honda CB 125 E aldım. Şu anda motorla aramız çok iyi. Bugün free rider olarak Beypazarı yaptım geldim, performans oldukça tatmin ediciydi. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ufak motorlarla yapılan civar gezilerinize, eğer kabul ederseniz katılmaya çalışacağım. Tekeriniz düz bassın. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Arkadaslar yarin 8 de honda efe 8:30 da eryaman golu karsisindan hareketle kizilcahamam gerede karabuk safranbolu yapacagiz herkesi bekleriz bu guzel gezi icin herkese son cagridir yatalim ki sabah dinc kalkalim saygilarimla,
son dk bileti kaptıysam ne mutlu bana bu arada kaçta dönüş yapılacak
Gittik döndük : ) 30 Haziran için bu adresten iletilerimizi takip edebilirsiniz : )
belki de http://goo.gl/maps/SsfmF ???
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
İlginiz için çok teşekkürler.
Motor konusunda aynı şeyleri düşünüyorum.
Selamlar..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
istanbul turu düzenlense ya...en yakın hayalim istanbul boğazını motorla geçmek ..
cumartesi sabah 6 da çıktım yola pazar da 11 de dönüş yoluna çıktım kazasız belasız sorunsuz gittim geldim çok şükür
yok karşıya geçmedim hem hgs yok hem anadolu yetiyo bana avrupaya açılmaya gerek yok :D
ya onu ben de istiyorum, köprüden motorla geçmek kısmet olmadı hiç
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Motor ile boğazı geçmek çok eğlenceli biraz da tehlikeli
Bazı arabalarda bizim gibi baka baka geçmek için yavaşlıyorlar , Rüzgar olunca fena zorluyor. Metrobüs yanınızdan geçerse köprüyü bir daha dolanmak zorunda kalabilirsiniz.
Tadilat var diye bir dönem köprü geçişleri ücretsizdi iyi olmuştu : ))
Bu arada avrupaya geçişte para ödemiyorsunuz e e enasıl dönücez derseniz sirkeciden arabalı vapur ile harem e geçebilirsiniz : ))
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)