yanardöner güzelmiş bana yakıştı haftaya hiç işim yok da diyebilirim herhangi bir zaman için
matiz haydi hemen pardon yahu ben yokum haftasonu siz takılın
yanardöner güzelmiş bana yakıştı haftaya hiç işim yok da diyebilirim herhangi bir zaman için
matiz haydi hemen pardon yahu ben yokum haftasonu siz takılın
Haydi hemen şimdimi,hafta sonumu
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
Hafta sonu piknük isterüzz.Ağır abülerimize duyrulurr. Mangalın olay yerine nakli bana aittt.
S.O.S S.O.S S.O.S
Hafta sonu piknük isterüzz.Ağır abülerimize duyrulurr. Mangalın olay yerine nakli bana aittt.
S.O.S S.O.S S.O.S
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Ben motoru yaptıramadım hala o yüzden uzun yola gelemem ne yazık ki Salı günü Metin Usta'nın ellerinden öpecem. Ondan sonraki hafta söz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
haydi haftasonu daha iyi yahut yarın akşam da ufaktan oturulabilir , güzel gençlerin yürüyüş yaptığı mekanlar üzerinde :D haftasonu derseniz ben yokum bir sonraki haftasonu belli değil ama gelirim herhangi birşeye herhalde
yahu siz nıye aksam bınmıyonuz motora yaw......gece de guzel olur gezmesıı......
hepiciniz süt motorcususunuz....
Süt mısırı bilirimde bu süt motorcusunu anlayamadım
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
ne bılım abı ya...öle bısey işte....
gecede bulussak cay may içsek bı yerlerde...hanı şöle 9 da falan evden cıksak 11 de dogruda eve dönsek...ıstersenız sabaha kadar bınek....benım ıcın fark yapmaz...yahu şu istiratlerı degerlendırım dıye dıoom...2 gun sonra bı işe gıdersem 1 ay gelemem.....tek basımada gezmesı ııı olmuo...artcı zaten alamıoom....motorun oturagı öle bıseykı...arkadakı adam resmen üstüme bınıo...benım şeyler resmen depoya sıkışıoo....
yahu kısaca gecelerıde gezeek....
Beyler 30.05 tarihinde çayyolu burgerking & tansaş dolaylarında, acemi oldugu her halinden belli, tam parkedecekken motoru altından kayan, son anda kollarının incinmesi pahasına motoru yere bırakmayıp mücadele eden ve düşmeden kurtaran, herşeye rağmen karizmanın diplere inmesine engel olamayan, yediği kızarmış patatesler eziyet tadına sahip bir şahsın ankara sohbetlerinde bahsi geçerse tanımazdan gelin. ben öyle yapıyorum
gitarcı geçelim irtibata bende gitar çalıyorum bu arada konserlerimize bekleriz eheh
Hayırdır Pro noldu sarıkıza ?? haftasonu gidersen bende gelirim belki ...
Ya evet herkes ondan bahsediyordu Ümiitköy çayyolu mevkiinde tansaşın arksındaki pazar yerinde az çalışmadım ben,oranın halkı düşüp şaşanlara alışıktır Hala bazen pazarları gidip dönüş çalışıyorum. Bir ara buluşalım ...
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
matiz kınadım seni , alo ümitköydeyim çıkın gelin desen 3-4 ümüz geliriz , hic olmazsa skorp gelir bi bakar aşkolsun diyeceğim, hemde pazar haaa
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)