400 euro dan bahsediyor tekay motor sayfasından..ama rs monstra olarak var..
400 euro dan bahsediyor tekay motor sayfasından..ama rs monstra olarak var..
yok o site güncel değil, 999 serisi 549 TL. monstra, ikusa, carat gibi başka renk ve desenleri de var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
doğru söylüyosun da işte pazarlama stratejisini yanlış yapmış satan arkadaş, azıcık allayıp pullayıp fotoğraflasaydı alırdım büyük ihtimal ama hayıflanmamak lazım herşey kısmette bitiyo bu işlerde.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
[QUOTE=erro;3060227]üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...
Çift kavramalı otomatik vites. çalışma prensipi wv dsg ninki gibi.
kavramanın biri 1-3-5 inci diğeri ise 2-4-6 ncı vitesleri kontrol ediyor.
sol el sadece gidonu tutuyor, sol ayak da sedece pede basıyor
Bu akşam 19:30 da otopark sorunu olmayan Park Center Kokoreç te olunacak
Bu arada haftasonu cumartesi için safranbolu etkinliği var hava durumu 1. öncelik tabi ki
evet beyler toplaşma saat kaçda olacak?
ve kimler katılacak??
Heh soyle yaa, topac eski gunlerine donsun, canlansin
AOC ye gelirem, yalniz murnumda et var menim azeri degilem
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Bu park center su gecen gittigimiz yer mi ula, oranin kokoreci guzel mi ki, kumpir yemistim ve pek hosuma gitmemisti.
aslında havuluz bahçe nin kokoreçi iyidir lakin park sıkıntısı vardır.
hava bozmaz ise turlanır mı acep ? gölbaşına soda- çay içmeye mesela
park center ın tam adresi var mı maps ten bi yol tarifi alalım. cadde veya sokak ismi de yeterli gelir.
Bu arada orda üstgeçitler falan yapıldı daha ışıklandırmaları tamam değil arkadaşlar dikkatli gidin bir yere patlamayasınız,
Zira orda düşen bi kaç motorcu tanıyorum...
Merkezden gelecekler direk Gazi mahallesi tarafından gelirlerse daha sıkıntısız bir yol izlemiş olurlar..
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
çiftlikten gelecekler köprüye çıkarken 2 noktada hata var 1- köprünün ağzı çakıl taşlı 2- tam rampa başlangıcında asfalt alçak
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Yol üstüne koyacağız motorları erken saatlerde sorun olmayabilir amma park etti çıkış yaptı duramadı derken önü pek müsait değil
Havuzlu bahçenin bahçesi lezzeti güzel : )
peki sonra ne yapacağız ??
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)