Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul'dan Göreme'ye gideceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul'dan Göreme'ye gideceğim.
    şu an merkezde direniş açdırları mevcut... biraz düşüneyim...bahçeli bi benzinlik bulusan oraya da izin alıp atabilirsin ama aklıma zırt diye spesifik bir yer gelmedi...senin yolunun üzerinde mavi göl diye bir mesire alanı yeri var...ama bilmiyorum izin verirler mi?

Uygun pansiyonda olur aslında.
    Direniş çadırları mantıklıymış.

Motosikleti
    2014 XTZ660 Tenere
    [QUOTE=MERT YEŞİL;3059870]Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım
    DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.[COLOR="Silver"]

Honda ya mail attım haftasonu, nc700x dct nin getirilip getirilmeme durumu ile ilgili, getirin de dedim aslında. belki bi bilgilendirme olur ancak umudum yok.

Motosikleti
    tracer 900
    üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...

[QUOTE=alternatifyo;3060198]
    Alıntı MERT YEŞİL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım
    DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.[COLOR="Silver"]

Honda ya mail attım haftasonu, nc700x dct nin getirilip getirilmeme durumu ile ilgili, getirin de dedim aslında. belki bi bilgilendirme olur ancak umudum yok.
    BU DCT nedir bi açıklık getirirseniz sevinirim

Beyler bu arada bende bi motor üşengeçliği başladı normal midir acaba? hem motoru hazır hale getirmenin teferruatından (branda kilit giyim ekipmanları sıcak vs) ve şehir içi kullanımın tehlikelerinden ve trafikten dolayı bi yere giderken motor yerine arabayı tercih edesim geliyo...

sizde de var mı böyle bi durum...?

Motosikleti
    HONDA NC 700 X
    [QUOTE=erro;3060227]üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...

Alıntı alternatifyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

BU DCT nedir bi açıklık getirirseniz sevinirim

Beyler bu arada bende bi motor üşengeçliği başladı normal midir acaba? hem motoru hazır hale getirmenin teferruatından (branda kilit giyim ekipmanları sıcak vs) ve şehir içi kullanımın tehlikelerinden ve trafikten dolayı bi yere giderken motor yerine arabayı tercih edesim geliyo...

DCT bildiğim kadarıyla koldan otomatik vites, p-r-n-d olarak otomatik sürüş. Motorun fiyatı çok yüksek olacağı için Türkiyeye getirmediklerini düşünüyorum.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı MERT YEŞİL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DCT bildiğim kadarıyla koldan otomatik vites, p-r-n-d olarak otomatik sürüş. Motorun fiyatı çok yüksek olacağı için Türkiyeye getirmediklerini düşünüyorum.
    çok elzem bişey değilmiş o zaman

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    [QUOTE=erro;3060227]
    Alıntı alternatifyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bende çoğu zaman var o durum, ne zamana kadar devam eder sonu ne olur bilmiyorum , canım araba çekiyor benim de .
    Redmoon bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Müdür çekinmem diyosan haberleşelim bende kalabilirsin yer yatağı vs hazırlarız en azından
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür çekinmem diyosan haberleşelim bende kalabilirsin yer yatağı vs hazırlarız en azından
    yunus arkadaş güvenilir bir arkadaş ben tanıyorum

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    mesajı biraz "yiyosa" gibi olmuş da dervişciğim cillop gibi adamdır, evinde kalınır, yapmışsa kurufasulyası yenir.
    GaCCaLL bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    suzuki gsx650f, yamaha r6
    herkese iyi akşamlar facebook grubunuza katıldım. 31 yaşındayım sağlık sektöründeyim. umarım birçok etkinliğinize katılma fırsatı yakalarım.

Evallah sağ olasın. Şişme yatağım var, yatak işi sorun değil. Yalnız tek değilim malesef.
    www.motorumla.net

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese...ben kapalı bir kask alacam..üst sınır 900 tl ...kaç gündür interneti delik deşik ettim...ama karar veremedim. bir el atın bu konuya bi zahmet arkadaşlar...uzun yollara çıkamayacam yoksa) birde ls2 nin söle sharka benzer bi kaskı çıkmış. 350 tl civarında..denedim görüntü ve kafaya oturması çok güzel. ama ls2 markasına güvenemiyorum..
    AGV K3 serisi ulusanda 200 euro gibi bir fiyata satılıyor. Zamanında kullandım parasının hakkını vermeyen bir kask. Gereksiz ağır ve de kabuğu fazla büyük. pek çok markaya göre çok kaba duruyor. Ben bugün marushin 999 monstra serisi sipariş ettim 549 TL. biraz belki daha pahalı ama ağırlık olarak bile ödenen farka değer. Eğer daha uygun derseniz marushin 888rs olabilir o da 399 TL.

Bu arada kendime not : Bir daha super sport motosikleti sattım artık daha da cruiserdan başka motora binmem falan filan diyip fullface kaskı elden çıkarmak yok Şimdi motordan önce kask alıyoruz gitti gül gibi shoei ))
    helin126 bunu beğendi.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AGV K3 serisi ulusanda 200 euro gibi bir fiyata satılıyor. Zamanında kullandım parasının hakkını vermeyen bir kask. Gereksiz ağır ve de kabuğu fazla büyük. pek çok markaya göre çok kaba duruyor. Ben bugün marushin 999 monstra serisi sipariş ettim 549 TL. biraz belki daha pahalı ama ağırlık olarak bile ödenen farka değer. Eğer daha uygun derseniz marushin 888rs olabilir o da 399 TL.

Bu arada kendime not : Bir daha super sport motosikleti sattım artık daha da cruiserdan başka motora binmem falan filan diyip fullface kaskı elden çıkarmak yok Şimdi motordan önce kask alıyoruz gitti gül gibi shoei ))
    üstad cumartesi seni çıtır simit de gördüm de göze gelemedik, geçip gittim ben de...

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad cumartesi seni çıtır simit de gördüm de göze gelemedik, geçip gittim ben de...
    cumartesii evet akşam ordaydım tam yağmur bastırmadan önce. geleydin ya çay içerdik

ya bi de beyler bana bi yardımcı olun. motor bulamıyorum hala. böyle 6-7 bin TL skalasında dandik bişiy ne alınır ki ?
    Turgay'ın kawa er-5 de dün itibariyle doğan slx ile takas edilmiş :D
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD

549 tl verebilirim...agv lerin tüm modelleri ağır mı oluyor? sizin dediğiniz markayı bilmiyorum. nerden sipariş verdiniz?

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    549 tl verebilirim...agv lerin tüm modelleri ağır mı oluyor? sizin dediğiniz markayı bilmiyorum. nerden sipariş verdiniz?
    Ankarada marushin satilmiyor ama kaliteli bir japon markasidir ben istanbulda tekay motordan siparis verdim bu aksam üstü yarin kargo yaparlarsa carsamba elimde olur o zaman daha detaylı bilgi verebilirim cunku bu 999 serisini test etmedim ben de henüz ama eski modelleri 888 shivan dragonlar bile gayet keyifli bir kaskti
    helin126 bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    ya bi de beyler bana bi yardımcı olun. motor bulamıyorum hala. böyle 6-7 bin TL skalasında dandik bişiy ne alınır ki ?
    Turgay'ın kawa er-5 de dün itibariyle doğan slx ile takas edilmiş :D
    Müstakbel sahibi aradı beni ,abi eskiden sen kullanıyormuşsun nasıl motor iyi mi ? diye sordu , dedik sana al diye hor gördün beğenmedin =) 6bin 'e bırakırdı çok rahat , hakkını fazlasıyla verirdi eski dostum mahcup etmezdi .

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müstakbel sahibi aradı beni ,abi eskiden sen kullanıyormuşsun nasıl motor iyi mi ? diye sordu , dedik sana al diye hor gördün beğenmedin =) 6bin 'e bırakırdı çok rahat , hakkını fazlasıyla verirdi eski dostum mahcup etmezdi .
    artık kısmetimde değilmiş diyelim, bi de o sis farlarıyla o sticker soğuttuydu motordan ya bakalım artık Ankara dışına çıkıcaz hem yol olur serüven olur tatil olur iyi olur

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler