İstanbul'dan Göreme'ye gideceğim.
[QUOTE=MERT YEŞİL;3059870]Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım
DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.[COLOR="Silver"]
Honda ya mail attım haftasonu, nc700x dct nin getirilip getirilmeme durumu ile ilgili, getirin de dedim aslında. belki bi bilgilendirme olur ancak umudum yok.
üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...
[QUOTE=alternatifyo;3060198]BU DCT nedir bi açıklık getirirseniz sevinirim
Beyler bu arada bende bi motor üşengeçliği başladı normal midir acaba? hem motoru hazır hale getirmenin teferruatından (branda kilit giyim ekipmanları sıcak vs) ve şehir içi kullanımın tehlikelerinden ve trafikten dolayı bi yere giderken motor yerine arabayı tercih edesim geliyo...
sizde de var mı böyle bi durum...?
[QUOTE=erro;3060227]üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...
DCT bildiğim kadarıyla koldan otomatik vites, p-r-n-d olarak otomatik sürüş. Motorun fiyatı çok yüksek olacağı için Türkiyeye getirmediklerini düşünüyorum.
herkese iyi akşamlar facebook grubunuza katıldım. 31 yaşındayım sağlık sektöründeyim. umarım birçok etkinliğinize katılma fırsatı yakalarım.
AGV K3 serisi ulusanda 200 euro gibi bir fiyata satılıyor. Zamanında kullandım parasının hakkını vermeyen bir kask. Gereksiz ağır ve de kabuğu fazla büyük. pek çok markaya göre çok kaba duruyor. Ben bugün marushin 999 monstra serisi sipariş ettim 549 TL. biraz belki daha pahalı ama ağırlık olarak bile ödenen farka değer. Eğer daha uygun derseniz marushin 888rs olabilir o da 399 TL.
Bu arada kendime not : Bir daha super sport motosikleti sattım artık daha da cruiserdan başka motora binmem falan filan diyip fullface kaskı elden çıkarmak yok Şimdi motordan önce kask alıyoruz gitti gül gibi shoei ))
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Ankarada marushin satilmiyor ama kaliteli bir japon markasidir ben istanbulda tekay motordan siparis verdim bu aksam üstü yarin kargo yaparlarsa carsamba elimde olur o zaman daha detaylı bilgi verebilirim cunku bu 999 serisini test etmedim ben de henüz ama eski modelleri 888 shivan dragonlar bile gayet keyifli bir kaskti
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)