Ankarada motosiklet kullanmayi nereden ogrenebilirim fuarda tek teker arif golbasi engin diye birinin numarasini verdi ama acmiyor adam.Ehliyet istemeden ogreten kurumlar ya da kisiler var mi ?
Özledim hepinizi şu düğün bi geçsin hayırlısıyla hepinizi daha tatlı hale getireceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Bizim değerli bir abimiz var bu iş için. Ankarada ve TR'de tek geçerim. Okan Sinan abiyle irtibata geçerseniz iyi olur.
http://www.motosiklet.net/forum/memb...can-65496.html
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Facebook kullanmayanlar için:
Mühyede acil mangal operasyonu var. Herkes yiyeceği kadar et tavuk sucuk kafasına göre alsın gelsin
koordinatlar google maps 39.830324,32.847487
Selamlar herkese...ben kapalı bir kask alacam..üst sınır 900 tl ...kaç gündür interneti delik deşik ettim...ama karar veremedim. bir el atın bu konuya bi zahmet arkadaşlar...uzun yollara çıkamayacam yoksa) birde ls2 nin söle sharka benzer bi kaskı çıkmış. 350 tl civarında..denedim görüntü ve kafaya oturması çok güzel. ama ls2 markasına güvenemiyorum..
Slm Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ankdaki buluşmalarınıza katılmak istiyorum.İyi haftalar hepinize...
Belirli güvenlik sertifikaları var ECE v.b onları almışsa o kask modeli güvenlik açısından bir standartın üstündedir, LS2 de bu tanıma uyan en ekonomik kaskları üretiyor , konfor ergonomi tasarım gibi etkenler açısından tabi o kadar da başarılı değiller , Laser, AGV gibi markalara da bir göz at bence , Shoei Arai Schubert klasmanı kadar uçuk değil fiyatları, 400-500-600 civarında çok güzel modelleri var .
şu kask çok hoşuma gidiyo..bunun bir de üzerinde ingiliz bayrağı olan var..o daha şukela
ya da scorpion un bayanlar için güzel kaskları mevcut...o fiyat aralığında Nolan da tavsiye edebilirm
Hoşgeldiniz...buluşmalara bekleriz...facebook sayfasında da buluşmalar duyurulmakta...
Facebook'ta nerden takip edicem?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım
DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Arkadaşlar bu arada face de gruba katılmak için talep gönderdim.Bilginize...
Beyler cuma günü Ankara'dan geçeceğim. Civarda çadır kurabileceğim ya da iki kişi uygun şekilde konaklayabileceğim pansiyon tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)