Farketmez, başımızı sokacağımız bir yer olsun yeter
Beyza'da mı geliyor yoksa?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Ben bu üçünden sadece SuperTenere ye bindim, o da şahaneydi valla
http://www.cycleworld.com/2012/02/07...mparison-test/
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Ozan aldın mı motoru whatsapp ta bi muhabbet döndü sanki tam bakamadım
Arkadaşlar kısmetse bugün gidip alıyorum. Saat 13:00 ya da 14:00 gibi KTM 990 ADVENTURE sahibi olma yolundayım. whatsapp ta ise size ulaşma imkanım yok çünkü benim telefon bildiğiniz gerizekalıdır. İnternetten neyim anlamaz.
Hayırlı olsun ya, oh be,,, gönlünden bukadar çok geçen bir motoru aldığın için sevindim, rahatladım yani yanlış anlama İstediğin gibi olur inşallah
Sağol Koray'ım hayalimdi KTM 990 ADV. Diğer söylediğim modelleri niye önermedim söyliyim;
Sakın ama sakın R1200GS ya da ADV'ye yaklaşmayın niyemi
ESA; elektronik süspansiyon zımbırtısı fena pahalı dudak uçuklatıyor. Arzıa verirse yapılma ihtimali yok.
Bakım masrafları ....
n
Yamahanın Züpper Tenekesi ise motorda problemli kısa vites aralıkları ve zayıf motoru diyorlar hep.
Triumph Tiger ise söylenecek hiç birşey yok. Zaten Okan abide var o da beni artçısı yapıp ara sıra gezdirebilir diye düşünüyorum.
KTM 990 ADV'nin ise tek porblemi enjeksiyon sistemi. Yakıt pompasının filtresindeki kuruma sorunu. Buda Akra egsoz ve map atılmasıyla gideriliyor. Bunlarda zaten yapılmıştı.
ADVRider forumu müthiş yardımcı oldu. Bizimkinde dönen muhabbet ise "ne kaçar abi bu yaw?" tarzındaydı.
Yani KTM kalbimi kazandı. Sevgiler hepinize.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Güle güle kullan Ozan..Güzel bir heyecan...
şimdiden hayırlı olsun. bir arkadaşım da satıyor adventure önceden okusaydım o motoru da tavsiye edebilirdim.
Hayırlı olsun Ozan güle güle zeuvkle bin inşallah .
Olm almadin mi sen motoru, Okan abi koymustu resmi, bak ya, haybeye mi dedik o kadar hayirli olsun diye Neyse al da haftasonu bi gorelim, hazir haftasonuna denk gelmisken, tatliyi da aradan cikaririz sanki
Ozanım Hayırlı olsun,
Senden de bu şekıl pozlar istiyoruz ona göre..
hayırlı uğurlu olsun ozan.
onu beşi bilmem, iki tur binerim ha.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız...
Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
Tatlılarla birlikte motoruda deneriz bu haftasonu değil mi?
Güle güle kullan Ozan Güzel günlerde keyifle bin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)