iPhone icin gidona takılan tutucu nerden bulurum? Sahibinde de sadece otomobil icin cama yapışan vantuzlu tipte var :(
iPhone icin gidona takılan tutucu nerden bulurum? Sahibinde de sadece otomobil icin cama yapışan vantuzlu tipte var :(
Balıkesir ya da Manavgat ikisinden birine gidelim mutlaka.
Gidelim, gidelim, gezelim, cadirlari kuralim, eskisehire de gidelim sonra, guzel oluyor valla.
Len Ozan, 1200 mu aliyon yoksa sen
Festival gibisin Çadır kurmah istiyorum! diyosun bülent ??
Benden tüm 1100GScilere gelsin bu topaç;
Ateyziler yetişin..
Adam grup kurmuş...
[QUOTE=Bulent78;3046867]Gidelim, gidelim, gezelim, cadirlari kuralim, eskisehire de gidelim sonra, guzel oluyor valla.
choopercılar katılaabiliyorlar mı max. 80 hızla
Katilir tabii niye katilamasin, uzun yolda ortalama 90-100 falan gidiyoruz, sana yine hizli ama idare edicez artik Artik motorumun daha buyuk olmasinin da rahatligiyla ara sira hiz sinirlarini esnetebilirim kendi adima ama genelde 100 civari gideriz.
En kotu veririz eline bir harita, arkamizdan gelirsin iste nolcak
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Vayyy bilo satışı koydun hemen
ANGARAJ
En kolay yollar uzun yollar. Haritadan tek doğrultuda gideceksin..bir bakarsın bende 90 lara çıkmışım ))
tabiki arkadaşlar ben hiç bir grubun hızını bana göre ayarlamasını istemem, ki bu en başta beni rahatsız eder.. şöyle 70-80 le giden tanıdığım bir çapır grubu var, gelmeye karar verirsem o grupla gitmeyi düşünüyorum, gittiğimiz yerde buluşuruz zati... ama tabi arada 90 lara çıkacağımı düşünmüyor da değilim
Ohoooo, biz yola bizle cikmayani, gittigimiz yerde de aramiza almayiz ona gore
70-80 le giden çapırcı grubu haa, hmpss hmss fazla uzaklaşmış olamazlar
Millet nereye gidiyorsunuz yetmişle seksenle gezi mi waR ?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)