Saat 13.00 da eşimle bindik motorumuza doğru incek üzerinden eymire gittik minderlerde biraz keyif yaptıktan sonra gene aynı yoldan eve şimdi döndük ufak çaplı güzel bir geziydi.herkeze tavsiye ederim.
Saat 13.00 da eşimle bindik motorumuza doğru incek üzerinden eymire gittik minderlerde biraz keyif yaptıktan sonra gene aynı yoldan eve şimdi döndük ufak çaplı güzel bir geziydi.herkeze tavsiye ederim.
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
ST abiiiiiiii
gecmıs olsun abıcım.....
yahu benı hiç sallayan yok....aman gezmezsenız gezmeyın heriiiiii....
bende cavacı gardasımla gezerım....
tuncer abi geçmiş olsnn....motoru ,korumalrı takma kafana bak işe yaradı işte montun sana bişey olmamış.. geçmişş olsn
125 ZN
06 ZN 181
arkadaslar yarın bıseyler varmı ya.....
hanı gezı falan...eger olursa bana bı alo dıyın heriiii
0543 713 81 16
yanı pro dayım benı mail grubuna eklemedıgı ıcın haber felan alamıom...
toplu bırlık gezı olmasada gezecek arkadaslar haber verırsenız gezerız yanı
ıstersenız bızım bu taraflara gelın....
gecenkı actıgım BEYAZ CAVAYA GELL adlo baslıktakı resımlere bakın ıstersenız oraları gezebılrıız....
bıde mangal felan yaparız....
bıde 35 lık yada 70 lık.... deeermişimmmmmm
not:benım hiç bı kötu alıskanlıgım yoktur....meyve suyu ıcerım....seftalı suyu tercıhımdır....
sen yat dinlen bahadinli gazi arkadasım yarın saat 15 anatolya da gelenleri bekliyor olacağız sanki
gelırız abı...yalnız kaskı kafama gecıremıom...takmasam olmaz mı yaw....
Teşekkürler arkadaşlar. Bu aralar final dönemi yoğunluğu, sizlerden koptum biraz ama tüm hızımla döneceğim inşallah. Tekrar tekrar teşekkürler hepinize
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
kaçırmışız buluşmayı, neyse bidahakine işallah. Bu arada her an bir sürpriz yapabilirim. haftaya Cuma akşamı Afyona gidicem motorla, cumartesi günü kuzenle motorlara atlayıp eskişehire. güzel bi 600RR varmış bakarsınız benimkini bırakır onu alır gelirim tabi olmazsa ikinci alternatifte, kuzende R1 var bu sene ben senin makinaya bineyim sen bunu al diyo, sanırım beni sevmiyo
bu arada Evren bu çocukla bi alakan yok dimi,sana benzetir gibi oldum
http://www.youtube.com/watch?v=C8rjr4jmWd0
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
hocam çok düşündüm tiger almayı, hatta niyetlenip gittim bir pazar günü ostim kuruçayırlıya kapalı dediler. kısmet değilmiş
güzelmiş foto, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
derya sevimli video için teşekkür ederiz
ressam arkadaş sanırım ankaraya gelecektide biz biraz kabalık ederek unuttuk kendisini
Al emin KARADAĞLI sı derler bana aman diyim:bounce:.........
EMRE2141 where're you?
ÜRETMEK HERŞEYDİR...........
selamlar arkadaşlar ben yeni üyeyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim fakat motorum yok bi kere kullandım ama çok hevesliyim
edaffy welkaam welkam
25 cbr
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
gezilerimize değil de buluşmalarımıza katılabilirsin motorun yoksa bile
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
25cbr noliyor acaba cahilim anlamıyorum yoksa bana değilmiydi
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)