Ne övdün memleketini be Atila abi. Ama ne övdün yau Tamam hep Bolu'ya gidicez artık, hep Bolu hep Bolu. Hatta buluşmaları da Mengen Konağından direk Mengen'in kendisine alalım
Seni Turizm Bakanı yapsalar dehşet döviz sokarsın memlekete eminim bundan. Hatta yetkililere sesleniyorum, istihdam edin bu keşfedilmemiş yeteneği
Heil Spellcheck
Heeeaaa, işine geldi mi apaçiyim serseriyim diye takıl, işine geldi mi devlet bize bakmiii...
O egzoz sökülecek gardaş ,,,,
Bulaşık süngeriyle sesi kısılıyomuş olmadı anama söyleyim bikaç sünger versin heybeme koyayım dursun, polisi görüncee scotch brite temizlik ne rahat .
Beyler iş çıkışı Anıttepe yapıcaz bi kaç kişi haberiniz ola sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyom demesin kimseler,
Nv Dgrf! Düveroğluda yapabiliriz hani gelirsen
Yağmur yağmur kaçınnnn birazdan evimin yoluna düşücem ve donuma kadaa ıslanıcam :(
Burda yağmaya başladı,Bülent yağmurda çıktı.
Pazar günü Carrefoursa önü ok merkez..saat kaçta peki? Allah'tan bir mani gelmezse; çok sevgili eşimin fedakarlığı neticesinde, bir araba bir motosiklet korteje katılmaya karar verdik. Katılım için bir liste çıkartsak iyi olabilir, en azından buluşma alanında ona göre bekleriz katılacak arkadaşları
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
aboroow,
ulusan a gittik bolat oğlanla. gerçi o dedi hadi gidek diye.
KTM 1190 denedik. http://www.ktm.com/travel/1190-adven...ighlights.html
turing eundro dedi ordaki adam.
148 HP lik eundro mu olurmuş.
resmen tabutluk. KTM 200 den biliyordum atılganlığı felan ama, öyle böyle değil.
148 beygirin hepsini kullamamışımdır ama bana 48 de yeter yani
gazı açtım biraz TOK TOK TOK dedi geri doğru olduğum yerden 30 derece arkaya eğildim - doğruldum
sonra bi daha deneyeyim dedim yok yine aynı, üçüncü denemeden sonra bi daha da gaz açmadım.
ikea nın oraya gidip geldim. ilk defa 180 km hız yaptım bir motorda
160 civarlarında iken bir araba çıktı hesapta yokken, frene tokandım hemen duruverdi.
yani elin oğlu yapıyo abicim.
eksi tarafları; ön cam ın espirisini göremedim. olduğu gibi rüzgarı yedim.
birde koltuk ısıtma var zannettim, meğe motor sıcaklığı imiş :D
Arkadaşlar pazar günkü yapmayı planladığınız kortej
nereden nereye olacak?
saat kaçta olacak?
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)