Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu başlatan Olcay ben değilim. Birkaç sayfa geri giderde okumak zahmetine katlanırsan olan bitenin nedenini anlayabilirsin.

Ayrıca nefret falan ettiğim yokki sizden hatta telefonumu bile yazıp size ulaşmaya çalıştım ama kaçtınız.

Neyse iki depo benzine bakar Yuvacığa kadar gelip anlamayacağınızı bile bile derdimi anlatmak .

Tek merak ettiğim gerçekten yüzünüz kızarmadan yüzüme bakacak gücü bulabilecekmisiniz
    abi geçen seneki gezide moderasyondan birinin arkadaşın birine zorla reflektif yeleği çıkarttırdıkları gibi (arkadaş arkasındaki sinbo reklamını sökmüş) bi ortam olursa hiç gitmeye değmez...moderasyonun yüce şahsiyetlerini küçük düşürmeyecekse işin deveye hendek atlatmaktan zor olacaktır diye düşünüyor bu fikrimi henüz dile getirmiyorum...sadece yazılı düşünüyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Bu arada farkettinizmi ?

Moderatörün bile gerçek adı ve resmi yok . Hatta Ukrayna - Kiev de yaşadığını yazmış inşallah doğrudur yoksa çok ayıp çok ....
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunu başlatan Olcay ben değilim. Birkaç sayfa geri giderde okumak zahmetine katlanırsan olan bitenin nedenini anlayabilirsin.

Ayrıca nefret falan ettiğim yokki sizden hatta telefonumu bile yazıp size ulaşmaya çalıştım ama kaçtınız.

Neyse iki depo benzine bakar Yuvacığa kadar gelip anlamayacağınızı bile bile derdimi anlatmak .

Tek merak ettiğim gerçekten yüzünüz kızarmadan yüzüme bakacak gücü bulabilecekmisiniz
    Yaşanılan sorunu takip etmekteyim.
    Dediğim gibi, madem sorunu açık açık burada yazmıyorsunuz, yuvacıkta yüzyüze daha iyi bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Bu arada farkettinizmi ?

Moderatörün bile gerçek adı ve resmi yok . Hatta Ukrayna - Kiev de yaşadığını yazmış inşallah doğrudur yoksa çok ayıp çok ....
    abi kiev doğrudur..bu zihniyet ancak çernobil neticesinde olabilir diye düşünüyorum (moderayonun küçük düşürmeyecekse, düşürekse öyle bişey aklımdan bile geçmedi)

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    19 Mayıs kortejine katılacak var mı aranızda arkadaşlar?
    Bir grup istanbul yolu üzerinde carrefoursa civarında buluşup geçmeyi planlıyor. Bir aksilik olmazsa birkaç kişi bizde etimesguttan o noktaya gelip topluca gitmeyi düşünüyoruz.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi geçen seneki gezide moderasyondan birinin arkadaşın birine zorla reflektif yeleği çıkarttırdıkları gibi (arkadaş arkasındaki sinbo reklamını sökmüş) bi ortam olursa hiç gitmeye değmez...moderasyonun yüce şahsiyetlerini küçük düşürmeyecekse işin deveye hendek atlatmaktan zor olacaktır diye düşünüyor bu fikrimi henüz dile getirmiyorum...sadece yazılı düşünüyorum...
    Eh işte zihniyet belli. Laf ağzımızdan çıktı bir kere gitmemek olmaz . En azından bir fotoğrafını çekerim arkadaşın sizde moderatör nasıl birşeymiş neye benziyormuş görürsünüz.

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşanılan sorunu takip etmekteyim.
    Dediğim gibi, madem sorunu açık açık burada yazmıyorsunuz, yuvacıkta yüzyüze daha iyi bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum.
    Yazdım Görkem , Osmanda yazdı , aktif arkadaşların yarısı yazdı daha ne olsun.

Olcanın ve moderasyonun insan ilişkilerindeki zayıflığı , hitap şekli ve moderatör bile olsalar gerçek dünyada sadece basit birer birey olduklarını unutmaları.

Biraz önce moderasyonu aşağıladığını söyleyerek uzaklaştırdığınız Karapara (Osman) nick li arkadaştan Olcan özür dilemiş olsaydı , size getirdiğimiz önerileri klişe cevaplarla baştan savmak yerine daha dikkatle inceleseydiniz. Bu noktaya gelmezdi bu konu.

Benim karapara konusunu kilitlememdeki amaç, moderasyonun eleştirilmesi veya olcan ile olan sorunun örtbas edilmesi gibi bir amaç değil.
    Konunun sayfalarca tartışılmasına, sonrasında normal paylaşımların devam etmesine karşın, gerek Ankara MT olsun gerek yeni konu olsun tartışmayı ısrarla alevlendirmek sonucunda oluşan bir karardır.

Sizin daha önce açtığınız konuyu cevapladım. Konu ne kilitlendi ne silindi, duruyor. Farklı önerileriniz olsaydı onları da dinlerdim.
    Fakat karaparanın açtığı konu yapıcı olmayıp alaycı bir dille yazılmıştı. Bu şekilde bir çözüm mümkün değildir.

Bundan sonra bu şekilde açılan konuları da kaldıracağım.
    Eğer hoşunuza gitmeyen birşey varsa bunu da tartışalım.
    Ama bu sürekli alaycı konu açarak yapılacak birşey değil.
    En güzeli gezide yüzyüze konuşmak olacaktır, tabi eğer sizin "ezicem,rezil edicem" nefretiniz biraz olsun dinerse.
    İyi forumlar.

Motosikleti
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim karapara konusunu kilitlememdeki amaç, moderasyonun eleştirilmesi veya olcan ile olan sorunun örtbas edilmesi gibi bir amaç değil.
    Konunun sayfalarca tartışılmasına, sonrasında normal paylaşımların devam etmesine karşın, gerek Ankara MT olsun gerek yeni konu olsun tartışmayı ısrarla alevlendirmek sonucunda oluşan bir karardır.

Sizin daha önce açtığınız konuyu cevapladım. Konu ne kilitlendi ne silindi, duruyor. Farklı önerileriniz olsaydı onları da dinlerdim.
    Fakat karaparanın açtığı konu yapıcı olmayıp alaycı bir dille yazılmıştı. Bu şekilde bir çözüm mümkün değildir.

Bundan sonra bu şekilde açılan konuları da kaldıracağım.
    Eğer hoşunuza gitmeyen birşey varsa bunu da tartışalım.
    Ama bu sürekli alaycı konu açarak yapılacak birşey değil.
    En güzeli gezide yüzyüze konuşmak olacaktır, tabi eğer sizin "ezicem,rezil edicem" nefretiniz biraz olsun dinerse.
    İyi forumlar.
    Yani diyorsunuzki

Moderasyon alaycı olabilir ama üyeler aynı şeyi yaparsa kelle alırız.

Osman 4 gündür bir kuru özür mesajı bekledi ve bunu beklemekte sonuna kadar haklıydı.

Olcan dediğiniz dünkü çocuk gerçek hayatta Osman gibi bir adamla görüşebilmek için randevu almak zorunda ancak kabul ederse görüşür. Halbuki burada istediği saygısızlığı moderatör olmanın arkasına saklanarak yapabiliyor.

Açık söylüyorum

Olcan Osman (karapara) dan özür dilemeli . Cezasını ister kaldırırsınız ister kaldırmazsını umrumda değil ama bu özür dilenmez ve moderasyon Ankara MT ile olan ilişkilerini baştan gözden geçirmezse Ankarada birkez daha kan kaybetme noktasına geliyorsunuz uyarmadı demeyin. Ben bu pazar günü sizin yüzünüzden iki öğrencimin eğitimini iptal edip üzerinede masraf edip bunu anlatmak için oraya geleceğim. Buradaki insanlara karşı tavrınız sonucu belirleyecek seçim sizin. Rezilde olmak sizin elinizde vezirde olmak.
    poweranimal ve nezih77 bunu beğendiler.

Pazar görüşmek üzere.
    Sağlıcakla kalın.

Motosikleti
    2014 XTZ660 Tenere
    pazar günkü gezinin başlığını paylaşabilir misiniz.

Motosikleti
    Alıntı alternatifyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günkü gezinin başlığını paylaşabilir misiniz.

Gezi İstanbulda Ankarada değil.

Motosikleti
    2014 XTZ660 Tenere
    teşekkürler.
    o zaman kazasız belasız sürüşler herkese.

Motosikleti
    Alıntı alternatifyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler.
    o zaman kazasız belasız sürüşler herkese.
    Ankara gezileri buradan mutlaka duyurulacaktır , beraber gezeceğiz inşallah ...

Motosikleti
    2014 XTZ660 Tenere
    Ankara gezileri buradan mutlaka duyurulacaktır , beraber gezeceğiz inşallah ...
    İnşallah.
    Yolumuz açık olsun.

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Osman abinin forumdan uzaklaştırılması gerçekten üzücü bir olay...Umarım limitli bir uzaklaştırmadır...
    Kendisi değerli bir abimizdir....Forumda okuyoruz akşama kadar birbirlerine resmen söven bir sürü üye varken bu beni düşündürdü...
    Zannediyorum ki gerilerden okuyarak geldim ,bu olay moderatör-üye çatışmasından kaynaklanıyo...
    Acaba üye-üye çatışması olsa direk uzaklaştırma olurmuydu merak ediyorum...
    yolcu114 bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Beyler Beypazarı Eğriova Yaylası'na daha önce giden gören var mı ? Bir organizasyon düşünülebilir .
    Redmoon, yolcu114, umurcan ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Güzel yere benziyor. maps.'den yerini bulamadım tam

buldum http://goo.gl/maps/2INf3

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Moderatörlerin keyfi yazılarını kınıyorum, karapara arkadaşımızın yazıları neden bu kadar rahatsız ediyorki? ''Hemen kelle mi almak lazım? burası benim sizlerde benim dediklerime uymak zorundasınız '' durumu hasıl..kendimi padişahlıkla yönetiliyormuşum gibi hissettim. benide atabilirsiniz. güçlünün ( site moderatörleri gücün kendilerinde olduğunu çok iyi ifşa ettiler) ''güçsüzü'' ezmeyi bir hak olarak gördüğü bu sitede olmanında pek bir anlamı olmasa gerek. moderatörler bir haltlar işliyorsunuz, burada da efendi modlarında yazdığınız yazılarla bizleri kandırmaya çalışıyorsunuz..'' İyi olmak kolaydır. Zor olan adaletli olmaktır''.
    yolcu114, Wozy, Satharian ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler Beypazarı Eğriova Yaylası'na daha önce giden gören var mı ? Bir organizasyon düşünülebilir .
    Biz gittik birkaç kez, ama havalar sıcakken bile orada dehşet bir soğuk oluyor, gidecekler bunu gözönünde bulundurup gitsinler

Tabi şunu belirteyim, çadır kampı düşünenler için, geceleri soğuk oluyor, günübirlik gidip gelecekler için sözkonusu olmayabilir bu durum.
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler