Ben oglen ugrayacam ama test edebilir miyim bilmiom, boyum da yetmez simdi kesin
Ben oglen ugrayacam ama test edebilir miyim bilmiom, boyum da yetmez simdi kesin
batıkentten bir grup organize oluyordu,facebook sayfasından(Ankara mt) ben çalışıyorum:(
https://www.facebook.com/sinem.karag...type=1&theater
şu linkte katılım detayları var ama broşürü eklemeyi bilmiyorum, yapabilen arkadaşlar varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
biz de batıkentteyiz, kimler acep ?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
link attım diye ban yermiyim aceP ? tedirginlik içerisindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
olmadı hem araba hem motosiklet katılcaz artık, bi aksilik çıkmazsa tabi: )
Belki aynı durumda olan başka arkadaşlarla da ortak bir çözüm bulunabilir
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Haydaaaaa yönetime saydıran benim , uzaklaştırılan Osman. Eh bende bu yönetimden birilierini insan içerisinde yakalayıp rezil etmezsem. Üyesi bulunduğum tüm ortamlarda bu adamların ipliğini pazara çıkartmazsam motora binmek bana haram olsun.
Görkem önce seninle başlayacağım Yuvacık gezisine katılıyordun değilmi sen ???
SANA SÖYLÜYORUM GÖRKEM EFENDİ CEVAP VERSENE ?
Özel mesaj yazmanız yetmedi probleminizi bir de Ankara mt'ye mi taşıdınız?
Sizinle kişisel hiçbir problemim olmamasına karşın bu kadar nefret saçmanızın sebeplerini ben de merak etmekteyim.
Yuvacıkta görüşmek üzere.
Bundan sonraki kişisel anlaşmazlıklarınızı lütfen ö.m aracılığıyla iletiniz, grup sayfalarına taşımayınız.
Burası herkesin yararlandığı bir ortam.
İyi forumlar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Kendi kendime düşünmeye başladım, acaba üzerimde bir lanet mi var.. 2008 yılında foruma üye oldum akabinde sorunlar çıktı falan topluca forumdan uzaklaştırıldık, ya da uzaklaştık diyelim..
Seneler geçti uğramadım foruma.. işyeri biraz rahat sağolsun boş vaktim epeyce oluyor.. bakınayım şu bizim foruma vakit geçer dedim.. Arkadaşlar saolsunlar güzel vakit geçiriyorlar, sohbet ediyorlar, okurum canım sıkılmaz falan..
nese bi hafta oldu ya da olmadı.. akıbet giderek benzemeye başladı ) yok yok keramet bende..
Bunu başlatan Olcay ben değilim. Birkaç sayfa geri giderde okumak zahmetine katlanırsan olan bitenin nedenini anlayabilirsin.
Ayrıca nefret falan ettiğim yokki sizden hatta telefonumu bile yazıp size ulaşmaya çalıştım ama kaçtınız.
Neyse iki depo benzine bakar Yuvacığa kadar gelip anlamayacağınızı bile bile derdimi anlatmak .
Tek merak ettiğim gerçekten yüzünüz kızarmadan yüzüme bakacak gücü bulabilecekmisiniz
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
kişisel olan tek şey bir takım moderasyonun seviyesiz mesajı...kendisi de bu seviyesizliği ankara sayfasında gösterdiği için burada paylaşılmasında bir sıkıntı yok bence..ha bu yüce maderasyonun yüce şahsiyetlerini küçük düşürücü olarak algılanıp konuyu kapattıracaksa kararı yüce moderasyona bırakıyorum
Yok be Calimero ,
Sorun sende değil. 2008 den beri Ankaraya , Ankaralı motorculara bakış açısını değiştirmeyen yönetimde.
Seninki sadece tesadüf.
Sonuçta kimin kime ihtiyacı olduğu ortada. Ben bu mesajı yazarken bile bu arkadaşlara para kazandırıyorum (para kazanmıyoruz sevabına yapıyoruz edebiyatına başlarlar şimdi)
baktık ki olmuyor yazmayıveririz olur biter.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)